Şimdi Ara

Media Player Classic Home Cinema 1.7.11 Final (07.03.17)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Media Player Classic Home Cinema 1.7.11 Final (07.03.17)
    quote:

Windows Media Player'da olmayan pek çok codec'i içinde barındıran Media Player Classic Home Cinema (MPC-HC) güncel pek çok format düşünülerek geliştirilmiş ücretsiz bir medya oynatıcı. Windows Media Player Classic temel alınarak oluşturulan MPC-HC, aynı olan arayüz tasarımı dışında Media Player Classic'ten üstün özellikleriyle sıyrılıyor.

"Dünya'nın en hızlı medya oynatıcısı" iddiasıyla tanıtılan Media Player Classic Home Cinema bilgisayarınızda oldukça az yer kaplayarak sistemi yormadan çalışıyor. Windows XP,Vista ve 7 işletim sistemlerinin hem 32 hem 64 bitlik sürümlerini destekleyen yazılım bu yönden de benzerlerinden ayrılıyor. Türkçe dil desteği olan MPC-HC ücretsiz olarak yayınlandı. MPC-HC'nin en kullanışlı özelliklerinden biri bellek kullanımını sistemim kapasitesine göre ayarlayabilmesi. İçerisine gömülmüş bir video dekoderi bulunan yazılım x.264, H.264 ve VC-1 formatlarını uyguladığı dönüştürme işlemi sayesinde CPU ayarlarıyla oynayarak sorunsuzca çalıştırabiliyor.

Özellikleri:
    Altyazı desteği
    OSD (On Screen Display) desteği
    EVR (Enhanced Video Renderer) desteği
    DirectX Video Acceleration (DXVA) desteği
    Multi-Monitör desteği
    Uzaktan Kumanda Desteği

Desteklenen Formatlar:
    WAV, WMA, MP3, OGG, SND, AU, AIF, AIFC, AIFF, MIDI, MPEG, MPG, MP2, VOB, AC3, DTS, ASX, M3U, PLS, WAX, ASF, WM, WMA, WMV, AVI, CDA, JPEG, JPG, GIF, PNG, BMP, D2V, MP4, SWF, MOV, QT, FLV

İndir: Media Player Classic Home Cinema 1.7.11 Final (32-Bit)
    İndir: Media Player Classic Home Cinema 1.7.11 Final (64-Bit)

Versiyon değişiklikleri için buraya bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 7 Mart 2017; 20:49:20 >

• teşekkürler
  • işini layıkıyla sessizce yapan sade bir program 64 bit desteği var (64 bitte çalışan değil gerçek 64 bit desteği ) daha ne olsun
  • Classic K-Lite ilede geliyor bilmeyenler öğrensin. Ayrıca işini iyi ve sade yapan programlardan biri.
  • teşekkürler
  • teşekkürler indiriyorum da, benim win7 home basic var, burdaki win playerden daha mı iyidir acaba? 64 bitli olanı indiriyoırum
  • teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende aşağıdaki gibi bir hata veriyor, antivirüs devre dışı bıraktım, yönetici olarak çalıştırmayı denedim vs. vs.. aynı sorunla karşılaşan varmı ?

Media Player Classic Home Cinema 1.7.11 Final (07.03.17)
  • Önceden ismini duymuştum ama kısmet bugüneymiş, teşekkürler @MRT_:)
  • Sürekli kullandığım video oynatıcılarından
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Media Player Classic Home Cinema 1.7.7 Final

verdiğiniz linkler 1.7.6 ait düzeltirseniz iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Media Player Classic Home Cinema 1.7.7 Final

verdiğiniz linkler 1.7.6 ait düzeltirseniz iyi olur

Tamamdır
  • Media Player Classic Home Cinema 1.7.11 Final (07.03.17)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.