Şimdi Ara

Media Markt Pişmanlıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 arkadaş Media Markt'a alt kattan girdik. (Pendorya'da bulunan Media Markt şubesi 2 katlı) Daha sonra orayı biraz gezdik dolaştık istediğimiz ürünlere baktık ve üst kata çıktık. Alt kattaki güvenlik görevlisi bize hiçbir şey söylemedi. Üst kata çıkmamızla kapıdaki güvenlik üstümüze doğru yürüdü ve bizi dışarı çıkardı. Daha önce de 4 arkadaş gitmiştik ve gezmiştik hatta pS3 oyunu falan almıştık hiçbir sıkıntı çıkarmamışlardı. Ama şimdi bize böyle davrandıkları için istediğimiz ürünü alamadan da çıkarılmak zorunda kaldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxidane -- 24 Ocak 2016; 18:06:08 >

• Tamamen olayın altında başka bir şey yatıyor yaş kaç küçükleri almıyorlar çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sokak çocuğu, çingene çocuğu veya tinerciye benzer tipiniz varsa çıkarmakta haklılar
  • beni dışarı atacak öttürürüm adamı demek ki sizde bi sıkıntı var gençler
  • Yaş 16 (Sözde 18 yaş altındakiler ebeveyn olmadan giremiyormuş bunca zaman nasıl girdik peki) İkimizin de tipi düzgün çocuklarız. Yani böyle tipimden çevremdeki insanlar efendi olduğumu falan söylüyorlar. (Bunu sırf tipim düzgün olduğunu anlatmak için yazdım) MediaMarkt'dan sonra Teknosa,Vatan ve Bimeks'e girdik hiçbiri hiçbir şey söylemedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidddd

beni dışarı atacak öttürürüm adamı demek ki sizde bi sıkıntı var gençler

Naparsin mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

quote:

Orijinalden alıntı: davidddd

beni dışarı atacak öttürürüm adamı demek ki sizde bi sıkıntı var gençler

Naparsin mesela?

Ağzına balgam atarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Media markt eksik ürün
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

sokak çocuğu, çingene çocuğu veya tinerciye benzer tipiniz varsa çıkarmakta haklılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

sokak çocuğu, çingene çocuğu veya tinerciye benzer tipiniz varsa çıkarmakta haklılar

Aynısı benim de dikkatimi çekti
  • Konuya girerken kesin pendorya daki mağazadır dedim. Tuttu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Konuya girerken kesin pendorya daki mağazadır dedim. Tuttu

Neden ?
  • 18 yaşından küçükler mediamarkta giremiyor mu

• 16 yaşındayım bende tipim düzgün efendi biriyim o kadar kurcalamamıza rağmen telefonları falan hiç atılmadık arkadaşlarla gittiğimizde bulunduğum yerde teknosa ve bimeks var sadece ikisindede sorun çıkmadı en fazla dik dik baktıkları oldu

• Orada sizin şanssızlığına gelmiş bence, herhangi ters bir hareket yapmadığınız sürece 18 yaş altı bireyler giremez diye bir kural olması gerçekten çok saçma ve ilkel. Eğer gerçekten haksız şekilde atıldığınızı düşünüyorsanız, ailenizle beraber gidip bu konuda en azından mağaza yetkilileriyle görüşmeniz hem içinizin rahatlaması açısından hem de durumu öğrenmek açısından iyi olabilir. Zira böyle bir şeyi yaşatmaları sizin için muhtemelen büyük bir moral bozukluğu olmuştur.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim bilir ne yaptınız...

Geçen hafta Marmara Park'a uğradım teknoloji mağazasında sözde hoparlör deneyen kekolar açmışlar son ses adana merkez dinliyor. Yahu bildiğin son ses ben mağazanın öteki ucunda rahatsız oldum.

Anlat bakalım siz ne yaptınız da güvenlik paketledi?
  • yanlış anlama ama sizden kıl kapmaları için bir sebep lazım, durduk yere böyle bir saçmalık yapacaklarını sanmam.
  • Bence herseyi anlatmadin bize

• banada birkaç sene önceteknosada denk geldi kuzenimle dolaşıyorduk mağazada güvenlik geldi nabıyosunuz burda velisiz dolaşmaya hakkınız varmı dedi gitti

• Yok yemin ederim bir şey yapmadık. Zaten diyorum ya üst kata adım atmamızla dışarı çıkardı. Aşağıda da bir şey yok diye yukarı çıktık direk zaten. Sebebi 18 yaş altının ebeveyn olmadan giremiyormuş bu açıklamayı yaptı işte.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.