Şimdi Ara

Media Markt Kağıthane Axis AVM Açılışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: roxins

note 2 için hepsiburada'da bunlar var arkadaşlar, forumda da var da hatırlatayım istedim;
    Mavi 1.498,99 TL (KDV Dahil)
    Kahverengi 1.498,99 TL (KDV Dahil)
    Beyaz 1.598,99 TL (KDV Dahil)
    100 tl de maximum karta veriyorlar...taksitli...kargo bedava...
    mavi ve kahverengi fiyatı aynı oluyor burası ile ama grisi stokta yok!!

adı üstünden MAXİMUM kkartı :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoztemel

ben bu televizyon fırsatı için gitmek istedim 32" ama otobüsle falan taşıması zor olur gibide duruyo. ayrıca öyle çok bi fiyat avantajıda yokmu bu ürün için? ne dersiniz? değmezmi?

hiç uğraşmayın cevahirin ordan taksiyle axis avm ye ulaşım max. 8-9 lira tutar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 2 ve s3 yanıyor gibi bu arada cihazlar samsung garantiliymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 5 Haziran 2013; 23:36:42 >
  • Yahu açılış saati 08.00 mi 10.00 mu , Axis alışveriş merkezinin her yerinde ve reklamlarında açılış saati 10.00 diyor AVM için.AVM 10.00 da açılıyorsa Media Markt nasıl 08.00'de açılacak ?

15 dakika uzaklıkta çok değil ama ona göre zaman ayırıp gideceğim.TV fiyatları güzel değil mi sizce de arkadaşlar , bu fiyatlardan daha ucuzu yok TV'lerde.
  • Sadece ilanda olan ürünlere mi indirim var?
  • PS3 oyun fiyatları baya iyi arkadaşlar alacak olanlar kaçırmasın.
  • bir tek tv fiyatları mantıklı görünüyor listede.aksam gider bir bakarım nasıl olmus axis avm diye..
  • bi de insanlar açız paramiz yok demezler mi su teknoloji magaza acilislarindan zengin oldugumuzu goruyorum adam sabahin 9 unda 2.500 lirayi verip tv aliyor arkadas ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gene fırsatı geç gördük 40es 5500 999 lira gayet iyiymiş artık kalmamıştır bu saat'den sonra zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: USR.

quote:

Orijinalden alıntı: hereafter

nikon 3100 vr olanını migros 12 taksitle aynı fiyata vermişti, ew de aynı fiyattı. 600d yeniçarşımda 1299 ve 100tl maxipuan. sony carl zeiss lensli olanı yalçınlar 239a vermişti.

migros ve carefour,darty o fiyatların hepsi paralel ithalat resmi distiribütör garantili bir fiyat ile karşılaştıralım fiyatları,
    örn:köprü altındada satılyo s3 hemde 899 a..., önemli olan alınan yer elektronik cihaz alıyorsunuz arkadaşlar 100,150tl için paralel ürün satan yerden ürün almayın fiyatta kıyaslamayın... sonradan başınız ağrımasın!

o firmalar fiyatları bu seviyeye indirene dek, distribütörler 1399 TL seviyelerinden bize 3100 d sattılar ki fiyatlar yurt dışında TL karşılığı kampanyasız 850 TL civarı idi. Sony nin carl zeiss ve exmor lensli makinesi şu an 99 USD iken burada 400-450 Tl fiyat istiyorlar. PEH... kazanca bak be...

• giden oldu mu?
  • Pioneer araç teyiplerinden haberi olan var mı?
  • dün önünden geçerken önünde bir sürü araba vardı. Tahminim AVM dün açıldı, media markt ta öyle. Muhtemelen sıcak olan ürünler dünden satılmıştır. Akşam üzeri uğramayı düşünüyorum ama pek bişey kalmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Pioneer araç teyiplerinden haberi olan var mı?

jvc oto teyp + 2 adet kolon 199 tl... axis avmde
  • quote:

Orijinalden alıntı: fig00

dün önünden geçerken önünde bir sürü araba vardı. Tahminim AVM dün açıldı, media markt ta öyle. Muhtemelen sıcak olan ürünler dünden satılmıştır. Akşam üzeri uğramayı düşünüyorum ama pek bişey kalmamıştır.

avm bugün açıldı... tvler kapış kapış...
  • Bende babamı sabahtan gönderip 1299liraya 42" lg tv yi aldırdım.Kurulumu için yarın gelicekler.world e 12taksit ve 3 ay erteleme yapmışlar.Çok iyi bence.
  • 500 gb wd 90 tl ara sıra normal katalogtukinden daha fazla indirim oluyor arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH-ALLAH bir indirim göremedim.
    Hep piyasa fiyatları
  • akşam gezdim.axis avm fena olmamış ama baya eksiği var.tamamlanınca o çevreye yeterli olacaktır.kağıthane ve çevresi için hayırlı olsun diyelim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.