Şimdi Ara

Media Markt'ın fiyat güvencesi olayı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün balçova media markt'a gittim ve beats by dre studio'ları inceledim.Fiyatı 899 tl idi.100 metre filan ileride darty var. ayn ürün orada 770 tl civarı ve D&R'da da 692 tl şimdi bu adamlar aynı ürünün il sınırları içerisinde daha ucuzunu bulun fiyat farkının iki katını götürün diyor.Değil mi? Ben d&r'dan gidip 692 tl ye bu ürünü alsam sonra fatura ile gelip media markt'ın kapısına dayansam 414 Tl'yi verecekler mi herhangi bir pürüz çıkar mı?

• Sanırım 2 taraftan da alman gerekiyor fiyat farkını vermeleri için
  • Ürünü alman gerekmez, broşürünü götürmen yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Dre.

Arkadaşlar bugün balçova media markt'a gittim ve beats by dre studio'ları inceledim.Fiyatı 899 tl idi.100 metre filan ileride darty var. ayn ürün orada 770 tl civarı ve D&R'da da 692 tl şimdi bu adamlar aynı ürünün il sınırları içerisinde daha ucuzunu bulun fiyat farkının iki katını götürün diyor.Değil mi? Ben d&r'dan gidip 692 tl ye bu ürünü alsam sonra fatura ile gelip media markt'ın kapısına dayansam 414 Tl'yi verecekler mi herhangi bir pürüz çıkar mı?

Bende şöyle bir olay olmuştu: Bir adet PS3 oyunu alacaktım Electro World'de baktığımda 100 lira idi. Oyunu ve başka bir şeyi daha almak media markt'a gittiğimde oyunun 150 lira olduğunu gördüm. Ordaki bir görevliye durumu anlattım ve telefonla Electro World'ü arayıp sordular. 100 lira olduğunu öğrenince de bana oyunu 100 liraya sattılar. Güvenilir yani ama sen yine de media markt'a gidip kanıtla durumu, internetten veya telefonla araştırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wugott -- 9 Kasım 2011; 23:04:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: QUARESMA | 1903

Sanırım 2 taraftan da alman gerekiyor fiyat farkını vermeleri için

hocam plan şu gidip d&r'dan 692 tl ye ürünü alıyoruz MM'a götürüyoruz gösteriyoruz arada ki fark 207 tl gibi bir şey onlar bize 414 tl hediye çeki veriyorlar bizde gidip kulaklığı (900-414=486 Tl ye almış oluyoruz) elimizde iki tane kulaklık var.D&R'dan almış olduğumuzu hiç açmadan gidip iade edip paramızı geri alıyoruz ve 900 tl lik kulaklığı 486 tl ye almış oluyoruz?

Bi yanlışım varsa düzeltin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wugott

quote:

Arkadaşlar bugün balçova media markt'a gittim ve beats by dre studio'ları inceledim.Fiyatı 899 tl idi.100 metre filan ileride darty var. ayn ürün orada 770 tl civarı ve D&R'da da 692 tl şimdi bu adamlar aynı ürünün il sınırları içerisinde daha ucuzunu bulun fiyat farkının iki katını götürün diyor.Değil mi? Ben d&r'dan gidip 692 tl ye bu ürünü alsam sonra fatura ile gelip media markt'ın kapısına dayansam 414 Tl'yi verecekler mi herhangi bir pürüz çıkar mı?

Bende şöyle bir olay olmuştu: Bir adet PS3 oyunu alacaktım Electro World'de baktığımda 100 lira idi. Oyunu ve başka bir şeyi daha almak media markt'a gittiğimde oyunun 150 lira olduğunu gördüm. Ordaki bir görevliye durumu anlattım ve telefonla Electro World'ü arayıp sordular. 100 lira olduğunu öğrenince de bana oyunu 100 liraya sattılar. Güvenilir yani ama sen yine de media markt'a gidip kanıtla durumu, internetten veya telefonla araştırıyorlar.

hocam benim istedğim o fiyat farkını almak sonuçta istesem ben o ürünü daha ucuza da bulurum ama bu adamlar kanıtlayın farkın 2 katını verelim diyorlar değil mi ben kanıtladıktan sonra yan çizme gibi bir lüksleri var mı? Eğer olursa dava edersem kazanır mıyım?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wugott

quote:

hocam benim istedğim o fiyat farkını almak sonuçta istesem ben o ürünü daha ucuza da bulurum ama bu adamlar kanıtlayın farkın 2 katını verelim diyorlar değil mi ben kanıtladıktan sonra yan çizme gibi bir lüksleri var mı? Eğer olursa dava edersem kazanır mıyım?

Ben de zaten referans olsun diye anlattım. Bir görevliye durumu anlatırsanız zaten gerekli cevabı verecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hocam plan şu gidip d&r'dan 692 tl ye ürünü alıyoruz MM'a götürüyoruz gösteriyoruz arada ki fark 207 tl gibi bir şey onlar bize 414 tl hediye çeki veriyorlar bizde gidip kulaklığı (900-414=486 Tl ye almış oluyoruz) elimizde iki tane kulaklık var.D&R'dan almış olduğumuzu hiç açmadan gidip iade edip paramızı geri alıyoruz ve 900 tl lik kulaklığı 486 tl ye almış oluyoruz?

Etkilendim

• quote:

quote:

Kanïm dondu.

• aynı model mi ? baya fiyat farkı varmış arada
  • kulaklıgı merak ettim modelini verebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

aynı model mi ? baya fiyat farkı varmış arada

Evet hocam d&r'ın internet sitesinde 692 tl muhtemelen aynı fiyata izmir de ki bir d&r'da bulurum ve media markt'da aynı ürün 899 tl.Plan işler mi acaba? Sonra 900 tl yok yere girmiş olmasın
  • quote:

quote:

aynı model mi ? baya fiyat farkı varmış arada

Evet hocam d&r'ın internet sitesinde 692 tl muhtemelen aynı fiyata izmir de ki bir d&r'da bulurum ve media markt'da aynı ürün 899 tl.Plan işler mi acaba? Sonra 900 tl yok yere girmiş olmasın

yukarda verdiğim linki okursan şartlar yazıyor mesela İnternet üzerinden satış yapan firmaların duyurduğu fiyatlar bu kampanyanın dışındadır yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

sorunun cevabı burda

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/special/dusukfiyatgarantisi,20201,page_1.html?WT.ac=Dusuk+Fiyat+Garantisi&navigationId=services

HAYATIMDA İLK ! Nick - Mesaj Uyumu.

• Beyler nasıl plan pürüz filan çıkar mı sizce onu diyin bana ?
  • bi broşür felan göstersen ya da gidip sölesen yeter bence almana gerek yok sanırım
  • quote:

bi broşür felan göstersen ya da gidip sölesen yeter bence almana gerek yok sanırım

hocam ürün pek broşürlere konan bir ürün değil zaten zor bulunuyor.Ama gidip mağaza dan ssatın alıp sonra MM'da gösterip hediye çekini alıp d&r2dan aldığımı iade etsem ve giidp hediye çekini kullanıp MM'dan alsam olmaz mı?
  • quote:

quote:

şöyle bir sıkıntı var önce ürünü mediamarkt tan alıyorsun sonra broşür ile (darty) gidip mediamarkt a bu ürün daha ucuza var diyorsun sana hediye çeki veriyorlar onu bir dahaki alışverişte kullanıyorsun ben sistemi böyle biliyorum yanlışım olabilir

• paran varsa alabilirsin aslında.

1 dartyden kulaklığı nakit yada tek çekim al..

Poşete koy faturan ile beraber media markta git ürünü satın al

Sonra cebinden faturayı çıkar darty faturası buyur de :D

Al

Bu olayı 3 mağazada yap elinde 3 hediye kartı olur bedavaya ürünü al :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.