Şimdi Ara

MEDİA MARKT HD LİG TV PAKETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Göztepe optimum media markt da 1 yıllık hd lig tv paketi 821 tl yerine 499 tl den satışa sunulmuştur.
    Paket içeriğin de
    (GİRİŞ PAKETİ,İKİ KEYİF PAKETİ,ŞAMPİYONLAR(şampiyon olmuş takımlar)paketi veya film ve dizi paketi+seçilen paketlerin içerisinde bulunan HD kanallar+3D yayın veren kanal.
    KURULUM VE AKTİVASYON ÜCRETSİZDİR.
    Daha detaylı bilgi için (05383719717)nolu numaradan arayabilirsiniz.
    EMİRHAN KULLEBİ digitürk satış sorumlusu.
    NOT:Paketler stoklarla sınırlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royally -- 23 Eylül 2012; 14:07:02 >

• Kampanya devam etmektedir.
  • Bu kampanın başka hangi mağazalarda (çekin düşmesi )devam edip etmediğini nerden öğrenebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechanic252

Bu kampanın başka hangi mağazalarda (çekin düşmesi )devam edip etmediğini nerden öğrenebiliriz

Şu anda hangi mağazalarda olduğunu bilemiyorum.
    Göztepe optimumda Media Markt da calışıyorum burda üründen düşebiliyoruz hediye çekini.
  • KAMPANYA SON HIZ DEVAM ETMEKTEDİR BİLGİLERİNİZE SUNAR İYİ GÜNLER DİLERİZ...
  • ben başka br media marktan aldım hediye çekini fiyatan düşmediler bende o fiyatla aldım fakat aklıma takıldı o anda sormayı unuttum verdikleri hediye çeki tüm ürünlerde geçerlidir umarım
  • geçerli diye biliyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Go LG Smart TV Sorun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu paketleri aldığınızda aktivasyon gününüzü dikkatli seçin. Bildiğiniz gibi DİGİTURK her ayın üçünde fatura düzenliyor. Diyelim 28 eylül de bu paketi aktive ettirdiniz. Gelecek sene 15 -20 gün önce iptal faksı çekerseniz. 28 Eylül ve 3 Ekim arasındaki farkı normal ücretten ödersiniz. Yok eğer tedbirli olayım der faksı ağustos ayında çekerseniz. 3 Eylül günü yayınınız kesilir.
    Halbuki satış insertlerinde 12 ay ibaresi olsa da ve siz Digiturk'u arayıp 3 haftamı gasp ediyorsunuz dediğinizde ise size verilen cevaplar
    1. 28 Eylül ve 3 ekim arasındaki farkı öderseniz olur derler. Rakamı sorarsanız söylemezler. Artık ne çıkarsa bahtınıza !
    2. Bizim fatura kesim tarihimiz 3.den 3'üne derler ve nuh deyip Peygamber demezler. sizde 3 haftam yansın bunlar ile uğraşmayayım dersiniz.

Bunu bilip ona göre paketleri alın. Demedi demeyin.

yada...elinizdeki media markt satış belgesi ,12 ay yazan insert ile Tüketici hakem heyetine gidersiniz. Hakkınızı orada ararsınız. Yine de eğer alacaksanız başınızı ağrıtmayın aktivasyonu ayın 4.'ünde yaptırın 1 gün sizden gitsin. Tartışıp da sinirlerinizi bozmayın.
    İyi günler dilerim..

• kampanya son 20 adet ürünle sınırlı olarak devam etmektedir.
  • Arkadaslar İzmir Mediamarkt'tan aldım az önce paketi. 3 tane kaldı dediler. Hediye cekini de tutardan düştüler, 499 lira ödedim, bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAMPANYA SON GAZ DEVAM EDİYOR... FIRSATLARI KAÇIRMAM DİYEN TÜM MÜŞTERİLERİMİZİ OPTİMUM MEDİA MARKT BEKLİYORUZ

• quote:

Orijinalden alıntı: Royally

KAMPANYA SON GAZ DEVAM EDİYOR... FIRSATLARI KAÇIRMAM DİYEN TÜM MÜŞTERİLERİMİZİ OPTİMUM MEDİA MARKT BEKLİYORUZ

Müşteriyi banlayarak satış yapanı ilk defa görüyorum. Üye olduktan sonra yeteri kadar banlıyorsunuz ama satış esnasında ilk banlıyan siz oldunuz sizi tebrik ediyorum

• Doğru tespit
  • arkadaslar bu pakette 1 ay boyunca butun kanallar mı acık verıyorlar yoksa sadece keyıf paketının ıcındekı kanallar mı acık olacak..bu konuda tam bır bılgı yazmıyor...
  • kampanya bittimi . antalyada kaldımı bilen biri cevaqplarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.