Şimdi Ara

MEDİA MARKT DEPO BOŞALTIYOR 28-31 AĞUSTOS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
6.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  MEDİA MARKT DEPO BOŞALTIYOR 28-31 AĞUSTOS

link http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/shop/29-01-depolari-bosaltiyoruz.html

Dünya markalarını, bol çeşit, düşük fiyat ve en kaliteli hizmet anlayışı ile sunan Avrupa’nın bir numaralı teknoloji market zinciri Media Markt, 29 mağazasında büyük indirime gidiyor.

Türkiye’deki tüm Media Markt mağazalarında 28-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek “depoları boşaltıyoruz” kampanyası kaçırılmayacak fırsatlar sunacak. Farklı ürünlerde şehre özel büyük indirimler uygulanırken, mağazalara ek olarak www.mediamarkt.com.tr adresinde de indirimli ürünler sahiplerini bekliyor olacak.

Bilgisayardan, beyaz eşyaya, akıllı telefondan, kameraya, kişisel bakım ürünlerinden LCD televizyona bütün ürün gruplarında binlerce ürün seçeneğini çok cazip indirimlerle sahip olma fırsatını kaçırmayın…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonnick -- 29 Ağustos 2013; 1:25:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: firari3004

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-42LA613-42-in%C3%A7-107-cm-Ekran-3D-LED-TV-2-HDMI-Dahili-Uydu-Al%C4%B1c%C4%B1,103452,465019,857488.html?langId=-14
    bu fiyata alınır mı sizce

KLİKSA'da 1399 tl zaten 100tl de maxipuan veriyor 1299 ki bu kliksanın özel indirimli tvleri arasında değil

• http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/shop/29-01-depolari-bosaltiyoruz.html
    dalga geçiyorlar yaw bu fiyatları vatan haftaiçi veriyor
  • sharp 60 inç çok fena aklımı çeldi 55 inç tvm var ama
  • Sadece mobil internetim olduğundan bakamıyorum 800'e kadar sağlam indirimli laptop var mı listede arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Sadece mobil internetim olduğundan bakamıyorum 800'e kadar sağlam indirimli laptop var mı listede arkadaşlar?

ASUS X55A-SX210H 15,6 inç 2020M 2,4 GHz 4 GB 320 GB Notebook 799 tl

Ürün Tipi: Notebook, İşlemci: Pentium, Toplam Bellek: 4 GB DDR3-RAM, Bellek Tipi: DDR3, Grafik Kart: Intel Integrated HD Graphics, Sabit Disk Tipi: SATA, İşlemci...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdügeşt

quote:

Sadece mobil internetim olduğundan bakamıyorum 800'e kadar sağlam indirimli laptop var mı listede arkadaşlar?

Ürün Tipi: Notebook, İşlemci: Pentium, Toplam Bellek: 4 GB DDR3-RAM, Bellek Tipi: DDR3, Grafik Kart: Intel Integrated HD Graphics, Sabit Disk Tipi: SATA, İşlemci...

Hocam bu laptopu sanki daha önce 700-800 arası bir fiyata görmüştüm ama tam da hatırlamıyorum.Net modeli google'da arattım ama bir satış linki de çıkmadı mediamarkt harici.Aletin piyasasından haberdarsanız fiyat normalde şudur diyebilir misiniz rica etsem?

• Cık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbet bi gün damping olacak ben de o kargaşada sıraya gireceğim. Sırf aksiyon olsun diye.
  • ASUS Memo Pad ME172V-1B085A Codegen ultimix 88 ve samsung tab 3 7" aralarinda kararsizim..yardimci olun dostlar

• Cep telefonların her hangi bir düşük fiyat yok. Hatta yüksek de diyebilirim. Aynı ürünler daha önce daha düşük fiyatlara satıldı. Hiç de sıcak falan değil bu fiyatlar. Elimi dondurdu
  • Fiyatlarda öyle belirgin bir indirim yok. Hatta çoğu aynı fiyata konmuş.
  • media markt: bakmadan almam. bakarsam hiç almam. ben en iyisi başka yerden alayım...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdügeşt

quote:

Hocam bu laptopu sanki daha önce 700-800 arası bir fiyata görmüştüm ama tam da hatırlamıyorum.Net modeli google'da arattım ama bir satış linki de çıkmadı mediamarkt harici.Aletin piyasasından haberdarsanız fiyat normalde şudur diyebilir misiniz rica etsem?

cihaz sadece media markt ve gg de var.. 799 tl.. cazip değil yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

sharp 60 inç çok fena aklımı çeldi 55 inç tvm var ama

hani nerde birde fiyat ucuz olsa hemen kaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventselman

ASUS Memo Pad ME172V-1B085A Codegen ultimix 88 ve samsung tab 3 7" aralarinda kararsizim..yardimci olun dostlar

Asus Memo Pad Media Markt'da 299 TL, n11.com'da 255 TLhttp://www.n11.com/asus-memo-pad-me172v-1b085a-7-inc-8-gb-siyah-tablet-P15291922

44 TL kar

• media markt ın kampanyaları sıcak değil, sadece aşırı abartı ve tantana var ama çok da ucuz oldukları söylenemez.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.