Şimdi Ara

MEDİA MARKT APPLE iPad Mini 64 GB Wi-Fi Beyaz Tablet MD533TU/A 799 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

APPLE iPad Mini 64 GB Wi-Fi Beyaz Tablet MD533TU/A fiytı şu anda 799,00 TL

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/shop/gununolayi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chalap -- 20 Mayıs 2014; 9:58:10 >

• Çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hhakcaer H kullanıcısına yanıt
    Neye göre çöp? Yazmış olmak için yazmayalım sadece...

fiyatın uygun olup olmadığını alttaki linke tıklayarak öğrenebilirsin...

http://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-apple-ipad-mini-64gb-wi-fi-beyaz-md533tu-a-fiyati,867456.html
  • Mediamarkt'ın web sitesinden 1099 TL'ye aynısının 4G 'li versiyonunu şube teslimli almıştım. Henüz teslime gtmedim. Kararsızım alıp almamakta.

• Retina cikmisken bence de bunu almak cop...

• quote:

Orijinalden alıntı: Luuca

Retina cikmisken bence de bunu almak cop...

+100000000.......

• quote:

Orijinalden alıntı: chalap

http://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-apple-ipad-mini-64gb-wi-fi-beyaz-md533tu-a-fiyati,867456.html

Bu sefer de ben yazayim dedim.512 mb ram bence pek uygun degil.Sadece Apple oldugu icin o para verilir mi bilemiyorum.Ayrica bu benim gorusum.Alan alsin tabii banane

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhakcaer

quote:

Bu sefer de ben yazayim dedim.512 mb ram bence pek uygun degil.Sadece Apple oldugu icin o para verilir mi bilemiyorum.Ayrica bu benim gorusum.Alan alsin tabii banane

Android gibi dusunmeyin. 512 mb ram android gibi uygulamalarla dolmuyor. Apple nasil bir is cikardiysa ram miktari akliniza bile gelmiyor. 1.5 yildir ipad mini kullaniyorum ram daha 1 kere sikinti olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

quote:

Android gibi dusunmeyin. 512 mb ram android gibi uygulamalarla dolmuyor. Apple nasil bir is cikardiysa ram miktari akliniza bile gelmiyor. 1.5 yildir ipad mini kullaniyorum ram daha 1 kere sikinti olmadi

Isiinma kasma sorunlari oldu mu peki? oyun performansi nasil?

• quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

Mediamarkt'ın web sitesinden 1099 TL'ye aynısının 4G 'li versiyonunu şube teslimli almıştım. Henüz teslime gtmedim. Kararsızım alıp almamakta.

1000li rakamlara çıkacak olsaydım ben ipad mini 2 kovalardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

quote:

Mediamarkt'ın web sitesinden 1099 TL'ye aynısının 4G 'li versiyonunu şube teslimli almıştım. Henüz teslime gtmedim. Kararsızım alıp almamakta.

Haklı olabilirsin. Yalnız aynısının Retina ekranlısı (Ipad Mini Retina 4G 64 GB) Apple Store'da satış fiyatı 1849 TL... Retina ekran ve işlemci farkı olarak 700 TL gibi bir fark da fazla gibi.

http://store.apple.com/tr/buy-ipad/ipad-mini-retina/64gb-uzay-grisi-wifi-cellular

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

quote:

Haklı olabilirsin. Yalnız aynısının Retina ekranlısı (Ipad Mini Retina 4G 64 GB) Apple Store'da satış fiyatı 1849 TL... Retina ekran ve işlemci farkı olarak 700 TL gibi bir fark da fazla gibi.

http://store.apple.com/tr/buy-ipad/ipad-mini-retina/64gb-uzay-grisi-wifi-cellular

O da çok yüksek bir fiyat hocam.
    Ben ipad 4 ve ipad mini kullanıyorum aktif olarak.
    Mini hala iyi fakat bazı uygulamalarda fazla yüklendiğimde cihaza uygulama kapanabiliyor.
    Çok nadir oluyor tabii. Bahsettiğim şeyler yüzlerce sayfalık office dökümanları, yüksek grafikli oyunlar ve bazen facebook uygulamasında haberler kısmında çok geriye gidersem uygulama kapanabiliyor.
    Bu yaşadığım sorunları ipad 4te yaşamıyorum tabii ki, iki cihaz da 16 gb ve wi-fi.
    Şu vakitten sonra çok yanan bir fırsat olmadıkça ipad mini tavsiye etmiyorum.
    Kapasiteden biraz feragat edip 32gb ipad mini2 4g bakmanızı öneriyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

quote:

Isiinma kasma sorunlari oldu mu peki? oyun performansi nasil?

Saatlerce real racing oynadim hic elim yanmadi

• kliksa geçenlerde 749 TL'den satmıştı.

Forumda da konusu vardı hatta

Paraf kampanyası (ve avantajix) ile 660 TL civarına alınabiliyordu
  • quote:

Yahu herkes bir RAM konusunda takılmış ki sormayın.512 kağıt üstünde yazan birşey.Benim için önemli olan isterse 10 mb ram olsun ama kasmasın aksın..Ki şu anda ipad mini 1 kullanıyorum yağ gibi akıyor.1 kere sadece bir kere kastığını,bir uygulamadan attığını görmedim.90 küsur uygulama var.Çoğu zaman 10 tane uygulama açık olur.Ondan ona geçerim.Kasmadan eser yok.Ayrıca Apple gibi bir şirketten bahsediyoruz.Adamlar denemiş de koymuştur o ram'i.Bir arkadaşımız da retinasız ipad çöp demiş.Kabul edelim retina günümüzün önemli gelişmelerinden biri.Görüntü zevk veriyor vs vs.Benim kullandığım ipad'de tüm videolarım 1080p.Mükemmel bir kalitede seyrediyorum.Keza Youtube'dan 1080p videoları mükemmel kalitede izleyebiliyorum.Bilgisayarımla hiçbir farkı yok.Merak ediyorum bu arkadaşlar Apple ürünü kullanıyorlar mı yok kullanmıyorlarsa bilmeden nasıl böyle yorumlar yapabiliyorlar.Saygılarımla..

• 450 falan olsa 16 versiyon elimdekl tab 2 i umursam alirim ama 600den asagi bulunmuyor

• şu çöp diyen arkadaşlar hangi cihazı kullanıyor veya tablet kullanıyor mu çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain***

quote:

Yahu herkes bir RAM konusunda takılmış ki sormayın.512 kağıt üstünde yazan birşey.Benim için önemli olan isterse 10 mb ram olsun ama kasmasın aksın..Ki şu anda ipad mini 1 kullanıyorum yağ gibi akıyor.1 kere sadece bir kere kastığını,bir uygulamadan attığını görmedim.90 küsur uygulama var.Çoğu zaman 10 tane uygulama açık olur.Ondan ona geçerim.Kasmadan eser yok.Ayrıca Apple gibi bir şirketten bahsediyoruz.Adamlar denemiş de koymuştur o ram'i.Bir arkadaşımız da retinasız ipad çöp demiş.Kabul edelim retina günümüzün önemli gelişmelerinden biri.Görüntü zevk veriyor vs vs.Benim kullandığım ipad'de tüm videolarım 1080p.Mükemmel bir kalitede seyrediyorum.Keza Youtube'dan 1080p videoları mükemmel kalitede izleyebiliyorum.Bilgisayarımla hiçbir farkı yok.Merak ediyorum bu arkadaşlar Apple ürünü kullanıyorlar mı yok kullanmıyorlarsa bilmeden nasıl böyle yorumlar yapabiliyorlar.Saygılarımla..

Güle güle kullaniniz Para sizin paraniz.Ben kendi fikrimi yazdim.Yağ falan bilmem bana üstune 1000 lira daha verseler yine de almiyorum.Bu da benim kararim.

• quote:

Güle güle kullaniniz Para sizin paraniz.Ben kendi fikrimi yazdim.Yağ falan bilmem bana üstune 1000 lira daha verseler yine de almiyorum.Bu da benim kararim.

hocam size yönelik birşey yazmadım.çöp deyince bozuldum biraz.çünkü kullanınca anlıyor insan elindeki aletin kullanılabilirliğini.3 yıl öncesine kadar ben de Apple nedir yahu diyordum.Şimdi birçok işimde bana yardımcı olduğu için neredeyse sürekli yanımda.parasını hakediyor yani öyle düşünmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain***

quote:

hocam size yönelik birşey yazmadım.çöp deyince bozuldum biraz.çünkü kullanınca anlıyor insan elindeki aletin kullanılabilirliğini.3 yıl öncesine kadar ben de Apple nedir yahu diyordum.Şimdi birçok işimde bana yardımcı olduğu için neredeyse sürekli yanımda.parasını hakediyor yani öyle düşünmeyin

Kusura bakmayin her konuya mutlaka çöp yaziliyor.Buna da ilk ben yazmis olayim diye yazmistim.Ozur dilerim kirdiysam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.