Bildirim
Media markt Ankara kızılay avm açılış

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
6 için fena sayılmaz geliş fiyatı 1950 civarında -
Listedeki LG telefon 599 TL olanın hakkında yorumlarınız nedir? Alınır mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: rikilem
Listedeki LG telefon 599 TL olanın hakkında yorumlarınız nedir? Alınır mı?
piyasada zaten en yüksek fiyatı 600 lira, bir indirim yapmamışlar lgde -
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
6 için fena sayılmaz geliş fiyatı 1950 civarında
yani adamlara biraz indir desek "abi inan ki 50 lira kar ediyorum şu telefondan diyecekler" -
tv lerde güzel fiyatlar var samsung da özellikle. -
ip6 için stok kaç acaba ya -
quote:
Nerden geliyormuş 1950'ye şuan Vodafone bayisi arkadaşın yanından yazıyorum kimdeyse 50 tane almaya hazır. -
quote:
Orijinalden alıntı: erkanrap
ip6 için stok kaç acaba ya
Stok 40
http://kampanyabul.org/kampanyalar/magaza-market-kampanyalari/mediamarkt/media-markt-en-ucuz-iphone-6-16gb-1999-tl.html -
quote:
Orijinalden alıntı: madmax50
quote:
Nerden geliyormuş 1950'ye şuan Vodafone bayisi arkadaşın yanından yazıyorum kimdeyse 50 tane almaya hazır.
bayiilerin alış fiyatları farklı olur heleki kazıkçı brightstar vodafone bayilerine hayatta 1950e cihaz vermez fakat teknomarketlere verebilirgitsin arkadaşın akşamdan bi düzine adam toplayıp sabah çeksin malı mediamarketten nasıl olsa faturasınıda kesebiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 22 Mayıs 2015; 17:37:22 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: madmax50
quote:
Nerden geliyormuş 1950'ye şuan Vodafone bayisi arkadaşın yanından yazıyorum kimdeyse 50 tane almaya hazır.
bayiilerin alış fiyatları farklı olur heleki kazıkçı brightstar vodafone bayilerine hayatta 1950e cihaz vermez fakat teknomarketlere verebilirgitsin arkadaşın akşamdan bi düzine adam toplayıp sabah çeksin malı mediamarketten nasıl olsa faturasınıda kesebiliyor
Boş konuşuyorsunuz, fiyatlara zam geldi. Siz o düzine adamı toplayıp alabildiğiniz kadar alın getirin cihazları 2100 liradan alacak. 1950 gelişi var diyerek ukalalık yapmaktan daha fazla faydanız olur kendi adınıza.
-
teşekkür ederim sabahtan gitsek alınır mı acaba yoksa millet girer mi acaba sıraya -
quote:
Orijinalden alıntı: erkanrap
teşekkür ederim sabahtan gitsek alınır mı acaba yoksa millet girer mi acaba sıraya
Sabah 4-5 gibi giderseniz belki şansınız olabilir ama bunu fırsata çevirmek isteyenler geceden kuyruğa gireceklerdir. Bu tür açılışlarda genç tayfa içeceğiniz alıp arkadaş grubu ile geceden sabaha kadar kamp kuruyor. Açılış ters bir yerde de değil Kızılay'ın göbeğinde. -
hadi ya... valla 6da ilk araba ile gitsem 6.20 6.30 arası orada olacağım yorumunuza göre imkansız benim bu cihazı alabilmem sanırım -
Gidenler olursa ses sistemlerinde bir kampanya var mı bakabilir mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o 40 stok biter dakikasında biter hemde -
spotçular üşüşür merak etmeyin o stoklar dk sında biter 3 kişi toplr 40 tane telefonu -
Ok
Ne oldu giden/ alan oldu mu?
Para yok kredi kartı var üşeniyorum gidip bakmaya acaba fön makinelerinde falan indirim var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- vodafone 1 gb hediye nasıl alınır
- bimcell yeni hat 19 tl
- büyük festival 60 gb
- tobi 3gb
- vodafone hediye internet
- zara indirim ne zaman 2025
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X