Şimdi Ara

MedCezir Telif Hakkı...İzinsiz Parçamı Kullanmışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 13 Aralık 2020; 17:44:28 >

• Reserved

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telif hakkını almadım diyorsun be hocam şimdi itiraz da edemezsin ki
  • Önler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtiraz etsen sonuç alamazsın telifi sende değil
  • ciddiye alıp karşılaştırma yaptım bide .Standart damat müziği işte telif falan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanién

telif hakkını almadım diyorsun be hocam şimdi itiraz da edemezsin ki

yani buna telif hakkı alınmaz ki nasıl desem bilinen bir parça sonuçta ama işin şu kısmı var..dizi film vb. medya içeriklerinde bir sample dahi kullanamazsınız izinsiz..ve bu kayıt bana ait...

yoksa bildiğim kadarıyla çoğu düğünde kayıt olarak benim bu yaptığımı dinletirler orjinalini dinletmek yerine uzun ve daha hareketli diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 8 Aralık 2013; 4:58:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çöp.
  • Telif hakkın yok hiçbir şey ispat edemezsin bir ikinciside 30 saniyeyi aşmayacak şekilde her müziği telifsiz kullanabilrsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden

• quote:

Orijinalden alıntı: Memoland

Telif hakkın yok hiçbir şey ispat edemezsin bir ikinciside 30 saniyeyi aşmayacak şekilde her müziği telifsiz kullanabilrsin

aranan cevap geldi...bak bunu bilmiyordum doğru olabilir..
  • Zor hem var olan bir beste uzerinde degisiklik yapmissin, hem herkese acik bir ortamda yayinlamissin hemde elinde hic bir hakkin yok ..

• bir şey çıkmaz buradan dağılın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

Zor hem var olan bir beste uzerinde degisiklik yapmissin, hem herkese acik bir ortamda yayinlamissin hemde elinde hic bir hakkin yok ..

ben bir hak iddaa etmiyorum zaten yasal olarak böyle bir hakkım yok fakat bu tür yapımlar dizi olsun film olsun bunlara dikkat etmesi gerekir diyecektim ki zaten cevap geldi...bu tür yapımlarda tamamen baştan aşşağıya yeni bir sound yapmanız gerekmektedir..veya izin alınarak kullanılabilir..benim dikkat çekmek istediğim nokta buydu..
  • hocam bi kagıda cin ali bile çizsen sana aitse noterde onayatmak zorunasın sen bu şarkıya telif almadıysan itiraz etsende hiç bir sonuç çıkmaz maalesef
  • Anlamadım, zaten kendin söylemişsin üzerinde hiç bir hakkın yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmslck

hocam bi kagıda cin ali bile çizsen sana aitse noterde onayatmak zorunasın sen bu şarkıya telif almadıysan itiraz etsende hiç bir sonuç çıkmaz maalesef

hocam benim kastım şu..varsayalım ki bunun telif hakkı bende..hiç mi araştırmadan kullanabiliyorsun..olay o yani..
  • Anonim parçaya anonim düzenlemeler kabul edilemez.Mesela aynı olayın farklısı geçen gün Ankara'nın bağları adlı şarkıyı MHP'nin seçim şarkısı olarak kullanması ve bunun üstüne sonra Ankara'da Melih Gökçek'in aynı şarkısı kullanması üzerine AKP'nin MHP'ye bu müziği kullanamazsın gibi birşey olmuş.Ankaralı Namık ne kadar o müziği AKP'ye yaptım demiş olsa da o müzikte bir anonim ve bunun üzerine hak iddaa edemedi mesela.Particilik falan yapmıyorum yanlış anlaşılmasın,geçen gün tv de aynı olayı gördüm anlatayım dedim,arkadaş bilgilensin diye.
  • uzil kullanıcısına yanıt
    Remix cover gibi birşey yapsan ancak senin adın nickin falan geçse dj x tarzı ve bunu kendine teliflesen işin kolay.

Ancak ortada tam belirleyici birşey yok. Misal best fm de rıza Esendemir bir remix yapmıştı bunu izinsiz kullananlar oldu telefon melodisi diye satanlar oldu telif hakkı ihtarı yapmıştı parayıda kapmıştı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.