Şimdi Ara

Medal of Honor: Warfighter (2012) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
24.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Araç takip bölümünden sonra ekran karardı gitti, ne yapmamız gerek acaba.
  • Kimse oynamıyor mu bu oyunu
  • Aynı sorunu yaşıyorum ve 2 gündür çözüm yok. oyundan soğudum. win8 de denedim aynı sorun var. sanırım crack ta bir sorun var. önce donuyor beklerseniz appcrash hatası beliriyor. yeniden başlarsanız farklı bir yerde aynı sorunla karşılaşıyorsunuz. ben hep her hangi bir kapıyı tekmeleyip içerdekileri temizledikten sonra donma ile karşılaşıyorum. bir kere hata alırsam aynı yerde hep aynı hata. FLT c...k kullanıyordum. Farklı bir ilaç bulan olursa paylaşırsa sevinirim.
  • hatanin kaynagi kurekten kaynaklaniyordur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

    hatanin kaynagi kurekten kaynaklaniyordur

    farklı kürek linklerini özelden bekliyorum.
  • Bende öyle bir problem olmadı.

    Fethiye Lülebürgaz Trabzon. Buralarda oynuyorum oyunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Ekim 2012; 18:14:52 >
  • Chat sistemi öyle böyle değil bayağı kötü :) Seri yazdırmıyor, sildirmiyor. Mikrofon yoksa badiyle iletişim neredeyse sıfır. Mikrofonla iletişim ne derece iyi/kötü durumda bilmiyorum.

    Bir de, şu, arka arkaya duran ikili dürbünlerde 4x'ten reflekse geçilmiyor. Atadığım tuş altlı üstlü olan ikili dürbünlerde işlerken, arkalı önlü olanlarda işlemiyor.
  • kötü bi oyun indirdiğime pişman oldum bi de bu oyuna para vermeyi düşünmüştüm...

    hatta korsan oyununa bile para verilmez..
  • dün bitirdim bende.harikaydı.Hikaye can yaktı...Vuruş hissiyatı en dikkat çekici noktaydı bana göre.Kısaydı ancak böyle olması bana göre daha iyi çünkü sıkmıyor hiçbirşekilde.
    Tabiki eksi yönleride var.En dikkat çekici nokta,çok afedersiniz lanet buglar umarım bir sonraki oyunda olmaz bunlar.Onun dışında can sıkıcı ve saçma olarak,Diğer karakterlerin(örneğin mother)hemen hemen Her adam öldürüşümden sonra; good kill one more kill demesi oldu.Adam çatışmada 15m uzaklıkta bana bağırıyor good kill diye

    Herşeye rağmen eğlendirdi ve boş vakitte oynanabilir.Multi hakkında ise dersler dolayısı ile multi işine hiç girmedim.Nasıl oldugu hakkında bir fikrim yok.Güzeldir mutlaka...

    Bu oyun bana göre,assasins creed gelmeden önceki bir arasıcaktı benim için.Kendimi ona saklıyorum

    Unutmadan söyleyeyim. -FLT- sürümü üstüne 2 crack 1 patch atarak bitirdim.Yoksa 4. ve 10. bölümden sonra siyah ekranda kitleniyor.Eğer hata,kitlenme vs alan arkadaşlar varsa pm yolu ile yardımcı olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 28 Ekim 2012; 15:17:56 >




  • Ben de oyunu 2 günde bitirdim.Çok kısaydı.Ama oyun güzeldi.Her ne kadar MoH 2010 dan aldığım keyfi alamasamda beğendim diyebilirim.Grafik olarak Battlefield 3 den daha ağır.Ultrada kasma yaşadım.Senaryo ya gelirsek senaryoyu anlayabilmek için biraz İngilice gerekiyor.Silah çeşitliliği çok ama çok az.(Tabancalara bayıldım).En sevdiğim kısmı gerçek savaş etkisi vermesi (Bu yüzden MoH 2010 a hayran kalmıştım.)Yine de önceki oyundaki Medal of Honor ruhunu buladım.Gelen geçen CoD çakması falan diyor.Kardeşim Cod yokken MoH vardı.O zamanlar MoH fanları ilk CoD çıktığında "Moh çakması bir oyun" dedi mi.Benim icin de Moh , Bf ve Coddan önce gelir.Ve hiç bir zaman bir oyuna baska bir oyunun çakması olmuş demem.Ayrıca yıllardır CoD oynuyorum hayatımda ilk defa geçen sene Bf3 ü oynadım ve Mw3ün rezalet bir oyun olduğunu anladım.Hele hele senaryo!Benim için Cod, Mw2 den sonra bitmiştir.Şimdi Moh ve Bf devridir artık.AYAKLANIN BEYLER!LANET OLSUN SANA COD!!! :D :D
    ---
    Birde oyunu 5.1iniz varsa takın kulaklıǧı son sese alın ve hardda oynayın bakın bakalım gerçekçi mi deǧil mi.
    Danger Close dan bir yarış oyunu bekliyoruz.Nfs yi 10 a katlar vallahi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Great.Wave -- 28 Ekim 2012; 13:32:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar oyundan atma sorunu vardı bi bölümde. update 1 yaptım düzelir diye ama bu sefer oyun açılmıyor. çift tıklamadan sonra hiç bişey omuyor. görev yöneticisinden bakıyorum. exe çalışıyor. sonra tekrar yok oluyor(kapanıyor) düzeltebilir miyim acab. bilen var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkan402

    kötü bi oyun indirdiğime pişman oldum bi de bu oyuna para vermeyi düşünmüştüm...

    hatta korsan oyununa bile para verilmez..


    Kardeş eksik yanlarından bahsediyoruz ama multisi eksiklerine rağmen oynanıyor. Eh madem para verdik zevk almaya bakalım babında değil, sarıyor yani.

    Misal bir Hotspot modu... 5 tane hedef var. Bir takıma bu 5 hedefi imha görevi, diğerine de savunma görevi veriyor. Hedefler haritada dağınık olduğu için de sürekli koşturuyorsun. Bu oldukça zevkli mesela.

    Eğer Team Deatmatch seviyorsan bu mod da sarıyor.

    Bir de Home Run diye bir mod var. Düşman bayrağını kapıp geliyorsun. Bu pek ilgimi çekmedi, hoşuma da gitmedi.

    Sector Control var, bildiğin BF3 Conquest.

    Haritalar dar evet, fakat oyuncu sayısı 20. Bu dar haritalarda bile adam aradığım oluyor. Daha büyük olsa oyuncu sayısının da arttırılması gerek.




  • takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun akşam saatleri itibari ile bitti.. bazı yerlerini oynarken olağanüstü zevk aldım, özellikle adam kovalamacıları iyi düşünülmüşler bana göre, araba kovalamacısı ise sıkıntıdan patlattı.. pyun oldukça kısa sürdü... pek birşey anlamadım desem yeridir. yanımdaki elemanların ölmemesi ve her ''contact'' içerisinde armut toplama işine girmeleri oyunun eksileri. 10 üzerinden 6.5 veriyorum ben. asker temalı fps oyunlarına olan düşkünlüğümden dolayı biraz yüksek sayılabilir puanım.
  • Oyunu Beğenmemiş Adam La,Sen Gİt Korsana Bilmam Kaç Tl Bayıl Adamlar Yıllarını Versin Milyon Liralar Harcasın Oyuna ,Sana Süper Bi Oyun Yapsın Sen Gel Ben Beğenmedim De ..

    Kumda Oyna Mario Oyna Hiç Olmadı Tuvalete Git Bi Elini Yüzünü Yıka
  • BF3+COD gibi bişey çıkmış ortaya.Tek kişilik modunda düşmanların nerden ateş ettiği bile belli değil.Adamlar temiz diye bağrıyor az ileri gideyim , düşmanlar üstüne tarıyor.

    Her kapıdan geçişte ağırlaştırılmış efekt var.Ölmeniz imkansız.Pek fazla ilerlemedim belkide değişiyordur.
    Genel olarak beğendim , fakat normal seçenekte bile zorlandım
  • oyunu oynadım bitirdim silahtaki ateş ederken verdiği his gerçekten mükemmel hele o ilk araba kovalama çok iyiydi frastbite 2 yi ben bu oyunda daha iyi gördüm bf3 den daha canlıydı sanki grafikler ancak oyunu çok kısa yapmışlar.Ben oyunda en ufak bir bug, tekleme, kararma göremedim update 2 ve uygunbi kürek kulandım delüxe edition yükledim oyunun birkaç kötü yanı sınırsız mermi,takım arkadaşlarınızdan istediğiniz kadar alıyorsunuz ve bu oyunu basitleştiriyor takım arkadaşlarınız olur olmadık yerde gereksiz yere bağırıyo ve singl da silah çeşitliliği çok az
  • Oyuna acil yama gerekiyor.

    Sayılacak çok eksiği var. Zaten battlelog forumlarında dizmiş adamlar. Hemen herkes benzer hataları aldığından istek listeleri de haliyle aynı. Chat sistemi, silah hasarları, spawn olurken haritadan düşmeler, oyundan spawn ekranındayken çıkılamaması, bazı haritaların geç yüklenmesi, aşağılık grafikler, kahrolası animasyonlar vs...

    Ya şimdi felaket bir mantık hatası var, sinirlendiğim nokta da bu. Single halâ oynamadım fakat oynayan arkadaşlar kısalığından bahsediyor. E madem single üzerinde yoğunlaşmadınız bu multiplayerın hali ne Ökkeş? Hali bence şu; konsollara odaklanıldı. Pc'de beta dahi yayınlanmadı. Şu an PC oyuncuları full sürüm fiyatına beta test ediyor. Bu EA firmasının hakikaten müşterisine zerre saygısı yok. Tamam bu yapımların türlü emeklerle yapıldığını araştırdık biliyoruz. Hemen her oyunun Credit kısmında da gözümüze sokuluyor zaten, boru mu lan der gibi! Hayhay! Fakat beta yayınlayıp oyunu test ettirmemek, hataları en aza indirgeyip yayınlamamak nasıl bir satış politikasıdır? BF3 de böyle bol hasarlı çıkmıştı; yeni motor, klas oyun, boşver gene adamlar iyi kotarmış, ellerinden geleni yapmışlar vs. diye diye avuttuk kendimizi. Peki şimdi bu, aynı boku laciverde boyayıp satmak neyin nesi?

    Kısacası beyler oyun halâ beta. Almayın, burayı okumayan arkadaşlarınıza da söyleyin almasınlar. Daha vakti var. Oyun sinir harbi yaşatsa da sardığı oluyor. Lakin oyunun kusursuz halinin de uzun soluklu olacağını sanmıyorum zira haritalar çok dar. BF3'ü gene bundan 1 sene önce serin bi Ekim akşamı almıştım. 1 senedir oynuyorum mereti hemen her haritasında ayak basmadığım yerler vardır. Bu oyunu 3-5 gündür oynuyorum haritalarında ayak basmadığım yer kalmadı. Belli yollar, belli koridorlar, girilebilecek birkaç bina vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KFK -- 30 Ekim 2012; 3:11:10 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KFK

    Oyuna acil yama gerekiyor.

    Sayılacak çok eksiği var. Zaten battlelog forumlarında dizmiş adamlar. Hemen herkes benzer hataları aldığından istek listeleri de haliyle aynı. Chat sistemi, silah hasarları, spawn olurken haritadan düşmeler, oyundan spawn ekranındayken çıkılamaması, bazı haritaların geç yüklenmesi, aşağılık grafikler, kahrolası animasyonlar vs...

    Ya şimdi felaket bir mantık hatası var, sinirlendiğim nokta da bu. Single halâ oynamadım fakat oynayan arkadaşlar kısalığından bahsediyor. E madem single üzerinde yoğunlaşmadınız bu multiplayerın hali ne Ökkeş? Hali bence şu; konsollara odaklanıldı. Pc'de beta dahi yayınlanmadı. Şu an PC oyuncuları full sürüm fiyatına beta test ediyor. Bu EA firmasının hakikaten müşterisine zerre saygısı yok. Tamam bu yapımların türlü emeklerle yapıldığını araştırdık biliyoruz. Hemen her oyunun Credit kısmında da gözümüze sokuluyor zaten, boru mu lan der gibi! Hayhay! Fakat beta yayınlayıp oyunu test ettirmemek, hataları en aza indirgeyip yayınlamamak nasıl bir satış politikasıdır? BF3 de böyle bol hasarlı çıkmıştı; yeni motor, klas oyun, boşver gene adamlar iyi kotarmış, ellerinden geleni yapmışlar vs. diye diye avuttuk kendimizi. Peki şimdi bu, aynı boku laciverde boyayıp satmak neyin nesi?

    Kısacası beyler oyun halâ beta. Almayın, burayı okumayan arkadaşlarınıza da söyleyin almasınlar. Daha vakti var. Oyun sinir harbi yaşatsa da sardığı oluyor. Lakin oyunun kusursuz halinin de uzun soluklu olacağını sanmıyorum zira haritalar çok dar. BF3'ü gene bundan 1 sene önce serin bi Ekim akşamı almıştım. 1 senedir oynuyorum mereti hemen her haritasında ayak basmadığım yerler vardır. Bu oyunu 3-5 gündür oynuyorum haritalarında ayak basmadığım yer kalmadı. Belli yollar, belli koridorlar, girilebilecek birkaç bina vs.

    güzel yorum. +1




  • arkadaşlar oyundan atma sorunu yaşıyoruz daha doğrusu benim pc kitleniyor belli bi süre 3-5 dakika oynadıktan sonra kitleniyor sistemimi 2 gb 6950 ekran kartı q9550 işlemci 8 gb ram p45 dfı anakart 600 watt corsair gaming serisi power 120 gb ssd disk win7 64 bit ultimate sistim acaba neyden dolayı yapabilir oyunu oynayıp bitiren arkadaşalr bi yardımcı olurmu acaba
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.