Bildirim
medal of honor tarzı oyunlar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
one person shoot mu yani, yoksa illa ikinci dünya savaşı mı olacak?
şu aralar pek yok, pek yeni değil ama soldier of fortune II (double helix) oynamadıysan çok şey kaybetmişsin diyebileceğim bir oyun... -
eheh ben olsam sof2 hakkında o kadar kesin konuşmazdım
battelfield var senin sevebileceğin tarz bi araştır derim... -
Wolfenstein(Ek görev paketi ile beraber al, 2CD)-------Star Wars:Jedi Knight-------SoF2------Conflict:Desert Storm
Yukarıdakilerinin hepsi canavar gibi oyunlar, hem o kadar fazla sistem gereksinimleride yok
-
Battlefield 1942 -
battlefield bekledıgın gıbı cıkmayabılır medal of honor gıbı deıl multıplayer ozellıgı ile daha cok ugrasılmıs bır oyun...
sıngle player modu medal of honora gore cok zayıf belırlı bır hıkayesı yok bı kere oyunun... -
Battlefield 3 ve Call Of Duty Modern Warfare 3 güzel kardeş
Assasins Creed'de denemelisin
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: vahocan
Battlefield 3 ve Call Of Duty Modern Warfare 3 güzel kardeş
Assasins Creed'de denemelisin
hay 12 senelik konuya hortlamışsın ma bende şu anda 3 senelik konuya hortladım horttt hortttttttt_____________________________ -
Duyguladım ya ne günlerdi o zaman oyunlar şimdikinden daha mı güzeldi yoksa biz çoçuktuk daha mı fazla zevk alıyorduk anlamıyorum o medal of honor pasific assaultu, call of duty 2yi oynarken ki heyecanı şimdi hiç bir oyun vermiyor :) _____________________________ For the Honor of ROME... -
quote:
Orijinalden alıntı: WoRLd_WaR 2
Duyguladım ya ne günlerdi o zaman oyunlar şimdikinden daha mı güzeldi yoksa biz çoçuktuk daha mı fazla zevk alıyorduk anlamıyorum o medal of honor pasific assaultu, call of duty 2yi oynarken ki heyecanı şimdi hiç bir oyun vermiyor :)
Hem biz büyüdük hem de sektör değişti. Bende CoD 1 ve ek paketi United Offensive'i oynayıp eğlendiğim kadar, Medal of Honor Allied Assault, Spearhead ve Breakthrough'ı oynayıp sevdiğim kadar hiç bir yeni savaş oyununu sevmedim.._____________________________ Forumdan Ayrıldım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler