Şimdi Ara

Meclisi Bombalayanlar Sivillere Ates Acanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pkkyla masaya oturup ülkeyi terör örgütleriyle dolduranlar , 3 milyon suriyeli yi ülkeye alanlar ne kadar vatan severse

• Onu Fetullah'ı beslemeden,kaliteli askerleri içeri atıp Fetullah'ın adamları ile doldurmadan önce düşünecektiniz. Tee o zaman size söyledik ama nafile. Tabi o zaman sizin hocaefendinizdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Puro -- 16 Temmuz 2016; 15:32:24 >
  • Deníz kullanıcısına yanıt
    Suriyeeliler insan degil mi yaşama sığınma haklari yok mu ? Kafatasçı seni

• quote:

Orijinalden alıntı: easypeasy

https://www.youtube.com/watch?v=0QqJQOcGzDk
  • eee nolmus adamlar savastan kacmislar paralari yok yatcak yerleri yok yardim icin ayricalik tanimislar.

• quote:

savaş çıkarmadan önce düşüneceklerdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HEPİMİZİ HAPSE ATİYOLARMİS
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eee nolmus adamlar savastan kacmislar paralari yok yatcak yerleri yok yardim icin ayricalik tanimislar.

bir şey yazmayacağım artık. çünkü ne yazsam mutlaka bir kılıf uyduracaksın. azcık akp'nin de yanlışlarını görün

not: darbeyi savunmuyorum. ama eğer akp tarafında ayarlandıysa...
  • Onlar asker değil zaten, askerin içine sızmış teröristler, asker polisi vatandaşı bombalamaz
  • Ben helikopterden ateş edenler dışında sivile ateş eden asker görmedim hiç. Belki vardır ama görmedim. Sunu da kestirmek zor değil asker sivile bile sıkacak durumda olsa polis askeri enseleyemezdi. Adamlar elini kolunu sallayarak tutukladi hepsini. Asker la bu adamlar sokağa kaç tane tank çıkarmış. Ordunun geri kalanindan karşı çıkan yok olaya. Sivile sıkan asker kendini tutuklattırır mı? Yok öyle bir şey. Adam er. Herife emir vermişler çıktı. Ama Bağcılar apaçileri demokrasi koruyucusu sincan apacileri bu kimseye bir şey yapmayan askerleri linç edip öldürdüler. Halk güzel gaza getirildi. Halkın darbeye karşı koyduğuna güzel inandirildi insanlar. Darbe bu seçim değil. Halk babayı karşı koyar darbeye. Insanlar güzel gaza getirildi. O gazla kimbilir neler olur artık.

• AKP tarafından orduya sokulduklarında asker oldular.
  • easypeasy kullanıcısına yanıt
    Ne istediniz de vermedikten beri askerler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.