Şimdi Ara

Mecidiyeköy - Esenler otogar yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 31 ekim günü GS-ANTALYA maçına gitmek istiyoruz arkadaşlarla fakat son dönüş arabamız 22.oo da maç 21.30 da falan biter metr zaten yakın sizce ordan metro ile yetişirmiyiz otobüse birde metro hemen geliyomu gelme aralığı ne bi yardımcı olursanız sevinirim

• DH yardım ama hdi
  • metro 3 dk da bir gelir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irun_Each_Team

metro 3 dk da bir gelir zaten

cvp için çok sağol mecidiyeköyden geçen metro direk otogara gidiyomu acep ? yetişirmiyiz yani
  • kanka esenlar diyorsan metroyu salla

samiyenin karşısına geç orada durak var hatta meydanda büfe tarzı bir şey onun önü durak oradan

500 es i bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Res+

quote:

Orijinalden alıntı: Irun_Each_Team

metro 3 dk da bir gelir zaten

cvp için çok sağol mecidiyeköyden geçen metro direk otogara gidiyomu acep ? yetişirmiyiz yani

Mecidiyeköyden metrobüse binip zeytinburnu istasyonunda inerek Aksaray-Havalimanı metrosuna geçebilirsin. Bu hat otogardan geçer. ama 30 dk da otogarda olamayabilirsin... yoğunluk ve geç saatlerde metro seferlerinin arasındaki zamanın uzaması. max8 dk metro beklersin
  • mecidiyeköy metrosunun esenlerle hiç bi alakası yok. yarım saatte esenlere ulaşman neredeyse mümkün değil. taksi felan tutsan belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

kanka esenlar diyorsan metroyu salla

samiyenin karşısına geç orada durak var hatta meydanda büfe tarzı bir şey onun önü durak oradan

500 es i bekle

kanka güzel diyosun ama bana otobüsle çok uzun sürer gibi geliyo yanlış mıyım
  • kavacıkdan bin mumkun degil ulasman
  • quote:

Orijinalden alıntı: cidik

mecidiyeköy metrosunun esenlerle hiç bi alakası yok. yarım saatte esenlere ulaşman neredeyse mümkün değil. taksi felan tutsan belki.

+1 taksim son durak

quote:

quote:

500 es i bekle

hergün oradan geçiyorum 2 yıl boyuncada davutpaşa ya gittim (esenleri geçince)

500 ese bindikten sonra 20 dakikada esenler otogar

• otobüsün de gelme süresi var tabi. bilmiyorum da zor yahu mecidiyeköyden esenlere yarım saatte.
  • quote:

quote:

mecidiyeköy metrosunun esenlerle hiç bi alakası yok. yarım saatte esenlere ulaşman neredeyse mümkün değil. taksi felan tutsan belki.

+1 taksim son durak

quote:

quote:

500 es i bekle

bu 500 es hemen gelir mi o saat acaba olmadı maçtan 10 dak önce ççıkarız 9.20 falan

• tabi otobüsün gelme süresi de var sabahları en fazla 15 dakika oluyor araları, akşamları da

daha fazla olur heralde (yarım saat olabilir) ama bindikten sonra hızlı gidiyor benim 24 dakika da

son durak davutpaşa kampüsüne gittiğim oluyor
  • quote:

quote:

quote:

+1 taksim son durak

quote:

quote:

500 es i bekle

bu 500 es hemen gelir mi o saat acaba olmadı maçtan 10 dak önce ççıkarız 9.20 falan

işte onu tam olarak bilemem ama 25 dakika kala binerseniz ucu ucuna yetiştirir heralde

en kötü ihtimal taksi 15 tlden başlar götürmeye bazıları 30 a çıkar

• o zaman 3-4 kişi için taksi mantıklı baştan pazarlıklı bineriz taksimetre ile uğraştırmasın bizi
  • yani olabilir başta bakarsanız olmadı taksiye binersiniz...tekirdağa mı gideceksiniz?
  • evet ama çerkezköy istikamati il değil
  • anladım tekirdağ olsa süre uzardı da çerkezköy uzamıyor galiba
  • malesef
  • Alibeykoyden bın hangı fırmayla gıdıorsan mutlaka tesısı vardır esenler otogarına gore 15 yada 20 dakka sonra kalkar alıbeykoyden daha yakın hem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.