Şimdi Ara

Mecha Khazix aldım RP gitmedi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet gençler mecha khazixi aldım demin RP gitmedi oyunu kapattım açtım falan gitmedi yani bildiginiz skinle oynuyabiliyorum ama daha sonradan gidermi acaba yoksa skin almaya devam etsem mi? :D

• Al gitsin hocam :D bana hediye atsana TR'deysen :DD
  • Ben olsam evin içinde 15 kez koşardım
  • üzümünü ye bağını sorma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daeiya

evet gençler mecha khazixi aldım demin RP gitmedi oyunu kapattım açtım falan gitmedi yani bildiginiz skinle oynuyabiliyorum ama daha sonradan gidermi acaba yoksa skin almaya devam etsem mi? :D

Bnce ticket at ödül verirler arada oluyor bunlar bildirirsen karlı cıkarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye buraya yazıyorsun ki üzümünü ye bağını sorma. Banada bir defa başka bir oyunda olmuştu yarım saat sonra bugu kapatmışlardı alıcaklarımı aldım ama sende dene bi belki diğer aldığın skinlerdede para gitmez.
  • abanıyorum skinlere yeni patchten sonra bağlantı hatası veriyordu belki o yüzden bug oldu yüklen :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ahri Cosplay Dediğin...
    11 yıl önce açıldı
    teemo aldım build öneriniz ?
    14 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sakın ticket atma 975 rpni alırlar 400 rp verirler ödül olarak git yeni skin al :D
  • Ohooo olmaz böyle iş riota ticket attım
  • Bir skin daha al hemen
  • Yanlış yere sordun reported

Tüm skinleri sömür
  • Rp olsa denerdim :D

• Başka bir şey almaya çalıştığında kalan RP ye bak eskiden IPde olurdu böyle buglar kontrol et bi sadece bakarak.
  • Arkadaş sallıyor bence. Mega Kha'zix indirimi bitmedi mi ? Bittikten 1 gün sonra asıl fiyatına alacağını da sanmıyorum. :)
  • Dun 2660 rp vardi. Leona ve mf kostumu aldim gitti rpler. Bizde sans yok ki buga takilalim.

• Gitmese bile o rp kullanılmuyor diye biliyorum.
  • hiç çaktırma kalan rp ile başka bir skin daha al belki anlayıp sonradan eksiltirler
  • oyundaki nickini ve hangi sunucuda oynadığını söylermisin bi ?
  • sen konu niye açıyorsun ya sömürsene
  • Bu oyunda başıma hiç böyle birşey gelmedi ama başka oyunlarda kalan rpyi harcarsan sistem rpyi - olarak gördüğü için otomatik ban atıp ödeme istiyorlardı.Lol'de böyle birşey varmı bilmiyorum ama söyleyim dedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.