Şimdi Ara

MEBUCAIN ( Naneli Pastil ) Boğaz ağrıları için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Boğazımda yanma ve hafif ağrı var.. Bunun için eczaneye gittim. Yanmayı azaltacak geçircek birşey için ve bunu önerdi. Bir tanesini kullandım ve müthiş bi ferahlık verdi. bi yarım saat bekliycem bakalım n'olcak.

Sorum bunu kullanmış biri var mı.?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Boğaz Ağrılarını Gidermek İçin Mebrucain Pastil

Boğaz ağrısı, kuru öksürük ve ağız kokusunu gidermeye yardımcı olan Mebrucain pastil, etkili bir boğaz pastilidir.

Mebrucain Pastilin İçeriği:

Mebrucain pastil, aktif bileşen olarak lokal anestezik mebucain hidroklorür içerir. Bu bileşen, boğazdaki ağrıyı ve tahrişi uyuşturmaya yardımcı olarak rahatlama sağlar.

Mebrucain Pastilin Faydaları:

• Boğaz ağrılarını yatıştırır.
    • Kuru öksürüğü bastırır.
    • Ağız kokusunu giderir.
    • Nefes almayı kolaylaştırır.
    • Sesi nemlendirir.

Mebrucain Pastil Nasıl Kullanılır:

Mebrucain pastili ağzına al ve yavaşça em. Pastili çiğneme veya yutma. Günde 3-4 kez veya doktorunun önerdiği şekilde kullan.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Mebrucain pastili, mebucain hidroklorüre veya pastilin diğer bileşenlerine alerjisi olan kişiler tarafından kullanılmamalıdır.
    • Hamile veya emziren kadınlar, Mebrucain pastil kullanmadan önce doktorlarına danışmalıdır.
    • Önerilen kullanım süresini aşma.
    • Boğaz ağrısı bir haftadan uzun sürerse veya ateş, baş ağrısı veya döküntü gibi başka semptomlar eşlik ediyorsa, tıbbi yardım al.

Sonuç:

Mebrucain pastil, boğaz ağrılarını gidermek ve ağız hijyenini iyileştirmek için etkili bir seçenektir. Kullanım talimatlarına uygun olarak kullandığında, boğaz rahatsızlıklarından hızlı bir şekilde rahatlama sağlayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu gerçekten harika bir şey. Dün 4 gibi kullanmaya başladım toplamda 7-8 tane kullandım ve bugün boğazımda hiçbir sorun yok. Sigara içebiliorum düşünün. :)

Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.