Şimdi Ara

MEB Saçma sapan kitaplar basmak yerine...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaliteli bir yayınla anlaşıp,aynı normal konu anlatım kitapları gibi kitaplar bassa ne güzel olur. Artık benden geçti de bundan sonra gelecekler için böyle olsun bari. Biyoloji haricinde doğru düzgün ders kitabı yok. Niye yıllarca bu hata yapılıyor? Güzel güzel konu anlatımlı kitaplar gibi kitap bassa bizimde alacağımız kaynak ihtiyacı azalır. Ama nedense yıllardır ders kitaplarında ''Ayşe yağmur damlalarının cama yapıştığını gördü ve bunun nasıl böyle olduğunu çok merak etti. Ertesi gün öğretmenine sorduğunda...'' gibi saçma sapan hikayelerden başka bir şey olmadı. Bu meselede yıllardır düşündürür beni. Niye böyle yapılıyor diye

• Benim de aklımda var bu.Adamakıllı bir yayınla anlaşsalar öğrenciler ekstra kaynak almak zorunda kalmasa keşke
  • Hiç kapı zili gördünüz mü diye bir soru görmüştüm fizik kitaplarının birinde :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten kitaplarda sadece adam arardık sakal bıyık gözlük çizmek için özellikle edebiyat kitabı çok eğlenceliydi
  • veya bu kadar ağır müfredat yerine basmakta olduğu daha basit anlatımlı kitaplardan sorular çıksa çok daha iyi olur. Bütün lise öğrencileri tıp okuyacakmış gibi ağır biyoloji dersi görmenin hiç bir mantığı yok
  • Dil kitapları özellikle bir balta yaramiyor. Devletin edebiyat kitabinin müfredatları alakasi yok pek.

Adamlar dersi interaktiviteye dayandırmaya calisiyor ama öğretmenler %90 Inter aktiviteden bihaber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • + sonsuz

ha bu arada mat kitaplarından birini yazan hoca bizim okuldaydı tabıkı sadece o yazmıyor ama kadın okuldaki en mal hocalardan biriydi baska adammı bulamamısda ona yaptırmıslar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragraf çözmek balon mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tarih kitabini yazan adam da bizim okuldaydi ama adam tarihten bi haber

• quote:

Orijinalden alıntı: birkedimbileyok

Hiç kapı zili gördünüz mü diye bir soru görmüştüm fizik kitaplarının birinde :)

Ahahhahahahaahhaahha D:D::D Daha neler var hocam ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoulle

Dil kitapları özellikle bir balta yaramiyor. Devletin edebiyat kitabinin müfredatları alakasi yok pek.

Adamlar dersi interaktiviteye dayandırmaya calisiyor ama öğretmenler %90 Inter aktiviteden bihaber.

Dostum bir dilci olarak kitapların yüzüne bakmıyoruz ,Oxford'un kitapları var onlardan işliyoruz valla halimiz harap dil dershaneler olmasa kuzu gibi 'ME'leyecegiz :D
  • Yabanci yabancı dilden geçtim, anadil kitapları bile rezil.

• quote:

Orijinalden alıntı: aoulle

Yabanci yabancı dilden geçtim, anadil kitapları bile rezil.

Acıyorum kitabı biyografi,mektup,anı NE BUNLAR YAAAA ? Sınavla alakası yok abiiiiiii !
  • Hadi hepsini geçtik. Çok ciddi kağıt israfı gerçekten. Boşu boşuna ağaç gidiyor. Geçen senenin geometri kitabını hiç açmadım bile. Fiziğini açmamla kapamam bir oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: garip bir insancik

Hadi hepsini geçtik. Çok ciddi kağıt israfı gerçekten. Boşu boşuna ağaç gidiyor. Geçen senenin geometri kitabını hiç açmadım bile. Fiziğini açmamla kapamam bir oldu

Sen gene açmışsın ben hiç açmadım onları en son gördüğümde annem çaydanlığın altına almıştı fiziği
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

quote:

Hadi hepsini geçtik. Çok ciddi kağıt israfı gerçekten. Boşu boşuna ağaç gidiyor. Geçen senenin geometri kitabını hiç açmadım bile. Fiziğini açmamla kapamam bir oldu

Sen gene açmışsın ben hiç açmadım onları en son gördüğümde annem çaydanlığın altına almıştı fiziği

• Adam okumamızı istemiyor ki niye yardım etsin
  • O kitapların ihaleleriyle birileri cepleri dolduruyor o yüzden
  • biyoloji kimya tarih dışında çöp
  • quote:

Kaliteli bir yayınla anlaşıp,aynı normal konu anlatım kitapları gibi kitaplar bassa ne güzel olur. Artık benden geçti de bundan sonra gelecekler için böyle olsun bari. Biyoloji haricinde doğru düzgün ders kitabı yok. Niye yıllarca bu hata yapılıyor? Güzel güzel konu anlatımlı kitaplar gibi kitap bassa bizimde alacağımız kaynak ihtiyacı azalır. Ama nedense yıllardır ders kitaplarında ''Ayşe yağmur damlalarının cama yapıştığını gördü ve bunun nasıl böyle olduğunu çok merak etti. Ertesi gün öğretmenine sorduğunda...'' gibi saçma sapan hikayelerden başka bir şey olmadı. Bu meselede yıllardır düşündürür beni. Niye böyle yapılıyor diye

sadece fizik kitapları kötü bence bizde kaynak kitap kullanıyoruz ama mebin kitapları gayet iyi özellikle geometride çok kaliteli sorular var yukarıdaki yorumardan bir kaç tane okudum kimse içini açıp bakmamış çok belli

• Adam akıllı olanı biyoloji gerişi çöp.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.