Arkadaşlar İstanbul Üniversitesi - İktisat bölümü öğrencisiyim. Bu sene ygs'ye girip Anadolu Üniversitesi - Adalet bölümünü açıktan yazmayı düşünüyorum fakat katip olabilmek için MEB onaylı bilgisayar sertifikası gerekiyormuş. Bu sertifikayı nasıl temin edebilirim?
eger okulda bilgisayar dersi aldıtsan gerek yok ama zabıt katibi olacaksan 3 dk da 90 kelime yazman lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bilgisayar dersi aldıysan okulda o sayılır. Transkriptin bir çıktısını alıp verebilirsin. Görmediysen eğer, halk eğitimlere gidip bir kursa yazılman gerekiyor sanırım. Sonucunda MEB sınavına girip sertifika alıyorsun.
bilgisayar dersleri sayılmıyor. halk eğitim mekezlerinden 1 ayda filan alınıyor bu sertifika.aynı anda 4 üniversite okuyup 3 dakikada 158 doğru kelime yazan arkadaşımı elemişlerdi mülakatta.torpil şart.bende gitmiştim o sınava mercodislerle gelenler vardı
Meb onaylı sertifikalar ne işe yarıyor? Ben de İtalyanca kursuna gidiyorum bitirince meb onaylı sertifika ve diploma verceklermiş ama bu sertifikanın nasıl bir getirisi olabilir bilgisi olan var mı?