Şimdi Ara

MEB ONAYLI BİLGİSAYAR SERTİFİKASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul Üniversitesi - İktisat bölümü öğrencisiyim. Bu sene ygs'ye girip Anadolu Üniversitesi - Adalet bölümünü açıktan yazmayı düşünüyorum fakat katip olabilmek için MEB onaylı bilgisayar sertifikası gerekiyormuş. Bu sertifikayı nasıl temin edebilirim?

• eger okulda bilgisayar dersi aldıtsan gerek yok ama zabıt katibi olacaksan 3 dk da 90 kelime yazman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar dersi aldıysan okulda o sayılır. Transkriptin bir çıktısını alıp verebilirsin. Görmediysen eğer, halk eğitimlere gidip bir kursa yazılman gerekiyor sanırım. Sonucunda MEB sınavına girip sertifika alıyorsun.
  • bilgisayar dersleri sayılmıyor. halk eğitim mekezlerinden 1 ayda filan alınıyor bu sertifika.aynı anda 4 üniversite okuyup 3 dakikada 158 doğru kelime yazan arkadaşımı elemişlerdi mülakatta.torpil şart.bende gitmiştim o sınava mercodislerle gelenler vardı
  • Meb onaylı sertifikalar ne işe yarıyor? Ben de İtalyanca kursuna gidiyorum bitirince meb onaylı sertifika ve diploma verceklermiş ama bu sertifikanın nasıl bir getirisi olabilir bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SERTİFİKASYON (CİSCO VE MCSE)
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.