Şimdi Ara

Meb ne yapmaya çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulları sadece okul öncesi ve 1.sınıf olarak açıyorlarmış.12 ler yok herhalde tyt+11.sınıf diye tek kitapçıktan oluşan bir sınav hazırlayacaklar önümüz sonbahar ve vakalar sonbahar da daha çok artacağını düşünüyorum.3.mezun seneme kaldım 2020 den daha beter bir sınav gelirse ki gelecek giibi görünüyor ne yapacağız hep birlikte göreceğiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam kesin bilgi 11 ilk dönemi + tyt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kro60 K kullanıcısına yanıt
    Hayır tabiki değil benim tahminim bu şekilde çünkü okullar 12 lere açılmayacak gibi görünüyor o yüzden böyle dedim

• Adam uzaktan eğitimden de sorumlusunuz dedi. Açılmazsa açılmasın.

• Walterbıshop. kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım bilgi

Hocam sizin bellki konu eksiğiniz çok. Böyle şeylerle kendinizi avutacağınıza eksiklerinizi kaptın.

• IockedIamora1642 kullanıcısına yanıt
    Adam durmadan bir şeyler söylüyor madem uzaktan eğitim den mesul bu çoçuklar neden hala müfredatı açıklamada bu kadar çekimser yaklaşıyorlar benim mevcut yetkililere hiçbir güvenim kalmadı açıkçası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam otur eksiklerini kapat forumda dolaşacağına. Uzaktan eğitimden de sorumluyuz.

Konu eksiğim yok diş hekimliğini bıraktım ama nasıl soracaklar uzaktan siz inanıyo musunuz buna

Nerelerden alıyorsunuz bu bilgileri bu snee de forum daki 10 başlıktan 7 si kesin bilgi 11 ilk dönem+tyt olacak gibi

Sınavda sorumlu olunan konular hiçbir zaman eğitim öğretim yılı başlayınca paylaşılmaz. Genelde okullar açıldıktan sonraki 2 ay içinde açıklanır bu normal prosedür ama bu yıl özel durumdan ötürü zaten daha erken açıklama yapacaklardır.

Hocam uzaktan mantıklı gelmiyo nasıl yaparlar ki lti uzaktan nasıl öğretilir

• Umarım sorumlu oluruz kardeşim benim işime gelir lti+bitki ilk girdiğim sene ve ikinci girdiğim sene fulledim bu arada nerede dolaşıp dolaşmayacağımızı bırak biz karar verelim tavsiye verirken biraz daha düzgün bir dille tavsiyeye ihtiyaç duyan insanlara tavsiye ver benim ihtiyaçım yok şu anlık tavsiyeye

Kesinlikle haklısın ama durmadan yks müfredatı ile ilgili soruları anlamsız bir şekilde erteliyor ve geçen seneden dolayı da bana güven vermiyor

Bilmiyorum hocam öğretilmek istense mutlaka bir yolu vardır

• Ama aytdiz bi sınavda felaket olur ve bence artık onlar da işin farkında

En azından 11.sınıf biter. O kadar da değil

Hocam zaten belli bir hedefi olan her 10 12. Sınıf öğrencisinden 6 7'si bir etüte dershaneye gidiyordur. Ayrıca meb sınav öğrencileri için benzer bir kurs planından bahstmişti. Ayrıca şöyle bir nokta da var Ziya Selçuk pandemi başından beri uzaktan eğitimdeki başarılarından çok hızlı aksiyon aldıklarından bahsediyor. Uzaktan eğitimin bu kadar başarılı olduğunu söyleyip ama sınavda sormazlarsa yok o kadar da iyi değilmiş aslında imajı yaratacaklar. Yani onlar işin siyasi boyutunda uzaktan eğitimin de en iyisini biz yaptık demenin derdinde. Umursar mı öğrenci lti'yi anlamış mı anlamamış mı?

Hocam geçen sene ayt nin bir kısmı vardı da ne oldu seçici soru sormak isteseler ne güzel soru sorarlar ama sormadılar gördük sıralamaları aynı zamanda dediğin giibi ayt siz sınav olmaz

Geçen sene neden umursadılar peki hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.