Şimdi Ara

MEB Kitapları ve AYT Fizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki temel sorum var sırası ile yazayım görüşlerinizi bekliyorum

1-AYT Fiziğe 0 dan başlamıştım palme ayt fizik çözüyorum her 1 hafta geldiğim yere kadar olan kısımları MEB kitabından ve 345 in ösym ve orijinal sorularını çözerek ilerlemeyi düşünüyorum sizce nasıl olur farklı bir öneriniz var mı?

2-MEB Kitaplarının yayın evleri farklı oluyor denk gelmişsinizdir okuldan verilen kitapların çoğunun yayın evi farklı oluyor MEB kitaplarına çalışırken bu yayınevi mevzusuna dikkat ediyor musunuz? Yani MEB kitaplarının pdflerinden mi okumalıyım yoksa direk okuldan verilen kitapları mı okumalıyım?

• Ebadaki kitabın kapaği neyse onu okumalısın

Ilk soruya da haftada işledigin konunun cıkmişlarini cözebilirsin vakit daraldi zaten sonra onunla ugrasma bi de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burak0- B kullanıcısına yanıt

Sağol hocam öneri için

• güncel.

• Özcan AYkın konu dinle test çöz Tolga Bilgin hocamızdan ufuk açıcı sorular dinle Esş hocamızdanda varsa konuyl alakalı youtube da video izle zaman var zaten 14 net yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnesKayaa kullanıcısına yanıt

sağol hocam yorumun için kitap önerin var mı peki tek kitap içime sinmeyecek galiba 345 ve 3d önerdiler ben şu an palme çözüyorum

• Tek kitap yeterde artar sen ilk 1 kitap bitir ikincisine gidişata göre karar verirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matematik meb kitapları
    9 ay önce açıldı
    Apotemi ve Ösym
    3 yıl önce açıldı
    kimya ve geometri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.