Şimdi Ara

MD101TU/A Alinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar swift programlamaya baslamak istiyorum. Biraz temelim var daha önce C# egitimi aldim. Simdi ios uzerine uygulama gelistirmek istiyorum. ve apple almak istiyorum. vatanda suanda 2700TL fiyati var. Banka kredisi ile almayi planliyorum. Sizce bu fiyata alinabilir mi ? Hala alinir mi ?

Ayrica aldigim zaman pes 15 oynamak isterim en k.tü.

Evet nedir yorumlariniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: softwareci.com

Merhaba arkadaslar swift programlamaya baslamak istiyorum. Biraz temelim var daha önce C# egitimi aldim. Simdi ios uzerine uygulama gelistirmek istiyorum. ve apple almak istiyorum. vatanda suanda 2700TL fiyati var. Banka kredisi ile almayi planliyorum. Sizce bu fiyata alinabilir mi ? Hala alinir mi ?

Ayrica aldigim zaman pes 15 oynamak isterim en k.tü.

Evet nedir yorumlariniz ?

Uygulama geliştirmek ve oyun için 4 ram + sabit diskle bu sistemin ağır kalacağını düşünüyorum. Daha uzun süre severek kullanmak için biraz daha birikim yapmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47BC7FA64 -- 6 Eylül 2015; 15:49:46 >
  • alır almaz ssd taktım gayet hızlı
  • zaten retina değil 13 air ile bi karşılaştırın derim bari SSD içinde geliyor 2 side 4gb ram lı yanlışım yoksa, bari daha ince zarif bir makina, pro modeli baya eskidi ama yinede performanslı olabilir . Ekran kartında air den kötü olacağı aşikar ama.
  • SSD ve RAM güncellemesiyle gayet başarılı bir bilgisayar oluyor. Yazılım Geliştirmede herhangi bir sorun yaşamıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

SSD ve RAM güncellemesiyle gayet başarılı bir bilgisayar oluyor. Yazılım Geliştirmede herhangi bir sorun yaşamıyorum ben

SSD ve ram takviyesini şuanda düşünmüyorum. İlerde düşünüyorum. Yine bir sorun olur mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam SSD olmadan ve 4GB ram ile sıkıntı olur. yazılım geliştirirken 3 uygulama açık oluyor. xCode, iTunes(muzik için) ve safari(google için). 4GB ram bunları kaldırıyor lakin xCode'da kodu denemek için simülatörü çalıştır dediğinizde, bi kahve alımlık süre yiyor ve pencere geçimlerinde de yavaşlık oluşuyor. eğer sabırlıyım diyorsanız kullanabilirsiniz. Ama mevcut sistemdeyken bir an önce ssd'ye geçmeye can atacaksınız. Şu anki doların yükselişi hepsi burada fiyatlarını yamultmadan bir ssd alıp kurulum yapın derim bence.

Sadece ram güncellemesi bir nebze tatmin edici oluyor. Ama yinede beklemesi filan can sıkıcı oluyor.

sadece ssd tatmin edici oluyor. O yüzden öncelikle ssd öneririm. Ekonomik durumunuz sıkıntılıysa hdd caddy tarzı bir box ile DVD'yi iptal edip oraya mevcut hdd yi takip hdd ye sadece OSX, ITUNES, xCode kurarsınız. Muzikler filan 500GB de olur. Sorunsuzca yıllarca kullanırsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    poco x6 pro alinir mi?
    8 ay önce açıldı
    Tepehome dan koltuk alinir mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam SSD olmadan ve 4GB ram ile sıkıntı olur. yazılım geliştirirken 3 uygulama açık oluyor. xCode, iTunes(muzik için) ve safari(google için). 4GB ram bunları kaldırıyor lakin xCode'da kodu denemek için simülatörü çalıştır dediğinizde, bi kahve alımlık süre yiyor ve pencere geçimlerinde de yavaşlık oluşuyor. eğer sabırlıyım diyorsanız kullanabilirsiniz. Ama mevcut sistemdeyken bir an önce ssd'ye geçmeye can atacaksınız. Şu anki doların yükselişi hepsi burada fiyatlarını yamultmadan bir ssd alıp kurulum yapın derim bence.

Sadece ram güncellemesi bir nebze tatmin edici oluyor. Ama yinede beklemesi filan can sıkıcı oluyor.

sadece ssd tatmin edici oluyor. O yüzden öncelikle ssd öneririm. Ekonomik durumunuz sıkıntılıysa hdd caddy tarzı bir box ile DVD'yi iptal edip oraya mevcut hdd yi takip hdd ye sadece OSX, ITUNES, xCode kurarsınız. Muzikler filan 500GB de olur. Sorunsuzca yıllarca kullanırsınız.

Peki macbook air mi alayım bu 2014 serileri var intel iris ekran karti,SSD 'li ama onlar da işte i5 1.7 ghz ile fln çalışıyor o da biraz canımı sıkıyor sanki. Performans düşük olur diye

• airde hdd ve ram değiştirme imkanınız yok. O yüzden ilerde upgrade söz konusu olmuyor. Benim önerim; mbp alıp, ilerleyen aylarda 100 200 birikince ssd alıp hızlandırmanız. özellikle sizin kullanım amacı için yeterli olacaktır. Airde bu tarz mudahalelere izin verilmediği için güncelleme imkanınız olmayacaktir. (HDD yetmezse veri silmekten başka çareniz yok mesela)
  • quote:

airde hdd ve ram değiştirme imkanınız yok. O yüzden ilerde upgrade söz konusu olmuyor. Benim önerim; mbp alıp, ilerleyen aylarda 100 200 birikince ssd alıp hızlandırmanız. özellikle sizin kullanım amacı için yeterli olacaktır. Airde bu tarz mudahalelere izin verilmediği için güncelleme imkanınız olmayacaktir. (HDD yetmezse veri silmekten başka çareniz yok mesela)

O zaman şuanda MD101 alayım ilerde para buldukça ram ve SSD takarım. Değil mi

• sizin durumunuzda ben olsaydım öyle yapardım. Ama retina ekran değil bu dediğiniz ürün eğer retina ekranlı bir model ile kıyaas yapsaydınız. değişirdi düşüncelerim.

ben mid2012 mbp kullanıyorum. 10GB Ram ve 240SSD + 1TB normal hdd olacak şekilde kullanıyorum. Hayet başarılı bir sistem. Hatta diablo filanda oynuyorum.. Sıkıntısız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.