Şimdi Ara

McDonalds'ta 1 ay çalışıp nasıl çıkılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar McD 1 ay çalışıp çıkmak istiyorum. Görevli sene sonuna kadar çalışmak zorundasın dedi ama ordaki elemana gizlice sordum 1 ay sonra rahat çıkarsın dedi. Nasıl çıkabilirim içerdeki paramı nasıl alırım ?

• McDonalds da calisacagina git TEDİ de calis. Ben evraklarimi yarin verip, haftaya da ise basliyorum aylik 1200 maaş + sigorta. Zaten gördüğüm kadarıyla pek iste yok full kitap okurum. 3-4 ay calisip cikicam bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evraklar tamam haftaya çarşamba başlıcam ama lider yıl sonuna kadar çalışmak zorudasın dedi ben uydurdum bişeyler he filan dedim. Nasıl istifa edebilirim 1 ay sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acebuff

Evraklar tamam haftaya çarşamba başlıcam ama lider yıl sonuna kadar çalışmak zorudasın dedi ben uydurdum bişeyler he filan dedim. Nasıl istifa edebilirim 1 ay sonra ?

Nereye 1 yıl kadar çalışmak zorundasın? İstifa etme hakkın var senin.
  • Sözleşme imzaladım dün 2 ay deneme süresinde taraflar tazminatsız sözleşmeyi feshedebilirler diyor yani sıkıntı olmıcak heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: acebuff

Sözleşme imzaladım dün 2 ay deneme süresinde taraflar tazminatsız sözleşmeyi feshedebilirler diyor yani sıkıntı olmıcak heralde

Banada TEDİ'de aynısını dediler. 2 ay deneme süresi karşılıklı memnun kalınırsa devam ediliyor.

• tedi neycidir bilmiyorum ama adını anmak istemediğim bir firmanın deneme süresi ayağına her ay eleman değiştirip sigortasız çalıştırdığını biliyorum. o yüzden deneme süresi falan dedi mi sözlrşmeyi iyi okuyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    Zatn 1 ay çalışcam sıkıntı yok :D
  • acebuff A kullanıcısına yanıt
    mcde çalışıyorum bizim dükkana ne elemanlar geldi 1 ayı geötim çocuğun teki 1 gün çalışıp ertesi gün istifa ettin sende edebilirsin sıkıntı olmaz ama istifa ederken bir şeyler uydur o birgün çalışan cocuk taşınıyoruz demişti
  • CITY OF DETROIT kullanıcısına yanıt
    Ben de çalışıyorum bugün tam 1 hafta oldu :D her neyse ay sonuna kadar 10 tane eleman çıkacak ben dahil ama diğerleri eski elemanları benim daha çıkacağımı bilmiyorlar sevdiğim bi müdürüm ona düzgünce sölicem her şeyi umarım anlar
  • Çalıştığın şubenin ismini ver bakalım ..!

McDonalds Aegean Supervisor.

• Bu arada ben TEDİ'den istifa ettim. İlk is tecrubemdi ben boyle bir rezalet görmedim hayatimda. Senin is nasil gidiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Bu arada ben TEDİ'den istifa ettim. İlk is tecrubemdi ben boyle bir rezalet görmedim hayatimda. Senin is nasil gidiyor?

bir de daha ne oldugunu bilmeden adamı hazır işinden caydırıp ona başlatmaya çalışmışsın bundan sonra bilgin olmayan konularda insanlara tavsiye vermeden bu hatıranı düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Bu arada ben TEDİ'den istifa ettim. İlk is tecrubemdi ben boyle bir rezalet görmedim hayatimda. Senin is nasil gidiyor?

bir de daha ne oldugunu bilmeden adamı hazır işinden caydırıp ona başlatmaya çalışmışsın bundan sonra bilgin olmayan konularda insanlara tavsiye vermeden bu hatıranı düşün

İşte o kadar şeye katlanmama rağmen tek sorun yanımda çalışan rezalet bir kızdı ona katlanamadigim için istifa ettim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.