burgerking etlerinin içinde t virüsü olsa bile yinede burger king derdim
Hiçbiri.
En iyisi türk döneri
Börgırking tabikide bak simdi killandim t virusu nedir ilk kez duyuyorum.
Trible Whoper
Mc Döners alır . (izmitte oturanlar bilir burayı )
Bence burgerking özenti birşey kendimce nedenini açıklıyorum... ilk başta mc dpnalds kuruldu adamın teki o güzel hamburgerlerin nası yapıldını buldu ve adı kral hamburger olan bi yer açtı satmaya başladı ;) (biraz saçma ama xD)
quote:
Orijinalden alıntı: Onur.
Bence burgerking özenti birşey kendimce nedenini açıklıyorum... ilk başta mc dpnalds kuruldu adamın teki o güzel hamburgerlerin nası yapıldını buldu ve adı kral hamburger olan bi yer açtı satmaya başladı ;) (biraz saçma ama xD)
Pardon yaş kaçtı ? Meraktan soruyorum
quote:
Kral Burger mi
quote:
Orijinalden alıntı: 1nvdr
quote:
Pardon yaş kaçtı ? Meraktan soruyorum
sorma
quote:
Orijinalden alıntı: trane1
Mc Döners alır . (izmitte oturanlar bilir burayı )
+41 belsa plaza'nın vazgeçilmez tıkıntı mekanı :d şimdi el değiştirdi mert döner oldu orası ayrı tabi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme