Şimdi Ara

McDonald's dan nasıl çıkarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalışmaya başlayalı 3 gün oldu ve böyle rezil bir amelelik görmedim 8 saat 1 kere bile oturmak yok zaten çalıştığım şubenin servisi de sorunlu vardiya bitiyor servis 1,5 saat sonra anca geliyor zaten çalışma zorunluluğum yok 3 gün oldu ben yarın hiçbir mazeret bildirmeden işe gitmesem ne olur? En fazla kovarlar ki istediğim işten çıkmak zaten ne yapayım akıl verin 1 ay dayanmam imkansız eve gelince yürüyemeyecek hale geliyorum bacak felci olucam 1 ay durursam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• birdaha gitmicen olucak biticek direk çıkışını veriyorlar zaten ay sonuda 3 günlük paranı alırsın mahkeme tazminat vs.bunların hiç biri yok 10 defa böle iş bırakmışlıgım var ay sonuda paramı alırdım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeatbox06

birdaha gitmicen olucak biticek direk çıkışını veriyorlar zaten ay sonuda 3 günlük paranı alırsın mahkeme tazminat vs.bunların hiç biri yok 10 defa böle iş bırakmışlıgım var ay sonuda paramı alırdım :)

Hocam gerçekten yapılacak iş değil ben dil geliştireyim ve tecrübe olsun diye girdim tamam ingilizce konuştuğum oluyor evet ama o yorgunluktansa ingilizceyi hiç bilmesem daha iyi bacak kaslarım yırtılacak gibi hissediyorum

• aga bu patatesleri nasıl yapıyolar bi taktik versene pisirme- tuzlama falan
  • dostum ben 10 yıl yaptım bu işi baristalığından tut garsonluğuna kadar hatta 2008 yıllarında mc donalds'da bile çalışmışlığım var :D malum bu işler adamı çabuk yıpratır sinir hastası eder sen sen ol bu işlere birdaha kesinlikle bulaşma. benden sana tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

aga bu patatesleri nasıl yapıyolar bi taktik versene pisirme- tuzlama falan

Ben lobi bölümündeyim servis bölümüyle ilgili bilgim yok maalesef

• quote:

dostum ben 10 yıl yaptım bu işi baristalığından tut garsonluğuna kadar hatta 2008 yıllarında mc donalds'da bile çalışmışlığım var :D malum bu işler adamı çabuk yıpratır sinir hastası eder sen sen ol bu işlere birdaha kesinlikle bulaşma. benden sana tavsiye

Ne yapmalıyım peki daha 18 yaşındayım ve geleceğe çok karanlık bakmaya başladım bu işe girdikten sonra.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer lise menzunu isen benim sana tavssiyem satış danışmanı olarak bir yere girebilirsin veya Damat'firmasına gir şartları çok güzel mesela asgari ücret veriyor 500 tl ticket veriyor alımda var şuanda kardeşim girdi oraya ordan biliyorum bide prim alıyorlar. günde 8 saat çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeatbox06 -- 5 Ekim 2017; 4:27:30 >
  • quote:

eğer lise menzunu isen benim sana tavssiyem satış danışmanı olarak bir yere girebilirsin veya Damat'firmasına gir şartları çok güzel mesela asgari ücret veriyor 500 tl ticket veriyor alımda var şuanda kardeşim girdi oraya ordan biliyorum bide prim alıyorlar. günde 8 saat çalışıyorlar.

Lise mezunu değilim bu sene olacağım

• Piyasa böyle birader, eskiden çalışmayana ekmek yok denirdi. Şimdi mötünü yırtmayana ekmek yok...

• Havaalanında çalışan sen miydin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.