Bildirim
Mcdonald's da Moto Kurye Yapıcam Soruları Alayım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bana ne lan bana mı yapcan -
Sana tabiki yapmayacağım..bu işten ekmeğini kazanmak isteyenler varsa onlara itaben açılmış konu.quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip
bana ne lan bana mı yapcan -
Siparişleri yetiştiricem diye çok hız yapma hiç bir şey canından daha önemli değil !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Altın elbiseli rahmetlinin çok güzel lafıdır evet hiçbirşey insan canından önemli değil.quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Siparişleri yetiştiricem diye çok hız yapma hiç bir şey canından daha önemli değil ! -
Hamburger götürürken arasından bise asircakmisin yada patates kizartmasindan yiyecekmisin?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dostum bu dediklerin anca film repliklerin de olur..Hem ne ahlaka ne iş edebine sığmaz.quote:
Orijinalden alıntı: kapıci corç
Hamburger götürürken arasından bise asircakmisin yada patates kizartmasindan yiyecekmisin? -
Başvururken şartlar nelerdi?
Maaş ne kadar?
Motor senin mi yoksa onların mı?
Ekstra prim alıyor verecekler mi acaba? -
hangi şube
A2 Ehliyet olması sağlıklı ve sabıkasız aslın da extrem bişey yok..quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B
Başvururken şartlar nelerdi?
Maaş ne kadar?
Motor senin mi yoksa onların mı?
Ekstra prim alıyor verecekler mi acaba?
Maaş 2020TL AS.Ücret ve paket başı adisyon 75.kuruş.İşte adisyon ve attığın paketlere göre 2300 yada daha fazlası..
Not:Maaş az gibi görünebilir çalışma saatleri 8 saat yarım saat yemek molası 7 buçuk saat günlük mesaisi var.
En önemlisi kuryelik hariç hiçbirşeye elini sürmüyorsun boştayken çayını kahveni içebilir telefon ile konuşabilirsin sıkmıyorlar.
Motor,kask,mont,yağmurluk vs tüm ekipman firmaya ait. -
Bağcılar.quote:
Orijinalden alıntı: mrnick
hangi şube -
Hayırlı olsun.Rabbim kazancınızı bol rızkınızı geniş kılsın.
Sen hiç birseye elini surmeyecegine eminmisin?quote:
Orijinalden alıntı: Te Amo Querido
A2 Ehliyet olması sağlıklı ve sabıkasız aslın da extrem bişey yok..
Maaş 2020TL AS.Ücret ve paket başı adisyon 75.kuruş.İşte adisyon ve attığın paketlere göre 2300 yada daha fazlası..
Not:Maaş az gibi görünebilir çalışma saatleri 8 saat yarım saat yemek molası 7 buçuk saat günlük mesaisi var.
En önemlisi kuryelik hariç hiçbirşeye elini sürmüyorsun boştayken çayını kahveni içebilir telefon ile konuşabilirsin sıkmıyorlar.
Motor,kask,mont,yağmurluk vs tüm ekipman firmaya ait.
Alıntıları Göster
Dominosta olsa kutu yapardın. Mcde ise masadaki boşları çöpleri toplucaksin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
boşlari toplama gibi durum yok ama copleri at gel diyebilirler paket yokken. bir de paketleri motorculara hazirlatiyolar bazenquote:
Orijinalden alıntı: Tw Scott
Sen hiç birseye elini surmeyecegine eminmisin?
Dominosta olsa kutu yapardın. Mcde ise masadaki boşları çöpleri toplucaksin
Alıntıları Göster
mcde calisiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X