Şimdi Ara

Mcdonald's Da Çalışıyorum Soruları alayım (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
5
Favori
64.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A101 Sularını Satan Adam A kullanıcısına yanıt
    hayır yeterince koyuluyor dolduruluyor
  • Aeronautical Engineering A kullanıcısına yanıt
    vay şaşırdım durum böyle olacaksa tüm yanıtlanacak soruları yanıtladım zaten kapatırım sorunu olan özelden yazar bakalım
  • İşe nasıl başvurabiliyoruz ?
  • bu hamgurgerlerin içindeki köftelerin açıkta 1 senede geçse bozulmadığı söyleniyor.

misal aşağıda linkini verdiğim haberdeki hamburger 14 yıldır bozulmamış!!!

bu konudaki fikrin?

http://www.ntv.com.tr/yasam/14-yildir-bozulmayan-hamburger,TpG2BDcjMEK2b5fQZonbiw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patatesin yanında neden ketçap mayonez vermiyosunuz

• yo veriyoruz sen yanlış biliyorsunn
  • sence hijyen olarak nasıl görüyosun yani gönlün el verir mi kendin eşine dostuna yedirmeye vs ? son zamanlarda hiç hoşuma gitmemeye başladı bu burgerler vsler mc burger king vs önünden bile geçerken bi kokusu var ya o hamburgerin bayıyo içimi arada bi gidersek popeyesde iki tavuk atıyoz çıtır olayımız bu :D
  • to1ga T kullanıcısına yanıt
    şubeye giderek mc donalds
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    eller yıkanır 1-2 saate bi eldiven yırtıldığında değiştirilir vs benim gönlüm verir yedirmeye yediriyorum da arada.
  • En son yediğimde yoktu ama bayadır yemiyorum, değişmiş o zaman

• Tadı çok iğrenç en iyisi burgerking xdxd
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

Köfteci Yusuftan bahsediyorsun galiba. Evet son yıllarda iyi bir çıkış yakaladı,bazı fast food dükkanlarından bile daha hızlı ama kullanılan köftelerin tamamı et değil biliyorsun değil mi? İyi yanları hızlı servis,uygun fiyat,doyurucu bir yemek,ikramı iyi,et ürünlerinden farklı ürünlerde satılıyor .

Sonuç olarak hamburgerin içindeki köfteden aynı fiyata 10 kat daha fazlası ve daha lezzetlisini yiyorsun , ikisininde içinde tam et olmadığını ne kadar et olduğunu asla bilemeyeceğiz

• senin görevin nedir eğitimcimi 3 yıldızmı 1 yıldızmı müdür olmadığın belli olamazsın da
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Biraz abarttın sanki 10 kat daha fazlası daha lezzetlisi?

10 kat fazlası değil bir kere bir porsiyon içinde 4-5 tane köfte var.

Lezzet dersen köfte sonuçta. Lastik gibi ama güzel bende severek yiyorum. Başka restoranlarında köftesini deneyerek fiyat/lezzet tartışılması gerekiyor bu konu hakkında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı açan arkadaşa teşekkür ediyorum, ilgiyle okudum hepsini.
    McDonalds ülkemizdeki ne idüğü belirsiz pek çok yeme içme yerine göre fiyatı uygun, yiyecekleri kaliteli ve temiz bir yerdir. Yurtiçinde de, yurtdışında da tercih ederim.
    Benim sorum yok, tüm emekçilere sevgiler..
    Başlığı açan arkadaş, eğer o tehdit gerçekleşirse yani başına birşey gelirse bana özelden mesaj at, McDonalds'la ilgim yok ama genel merkeze ve gerekirse ABD'deki asıl merkeze yazıp seni savunurum.
  • mervealcay89 kullanıcısına yanıt
    müdür olamazsın derken :D
  • Bu ryrdrine kim böyle tehdit ediyor, McDonald's Türkiye yetkilisi mi ?

• yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    açıkcası insanlara yaptıklarımı anlatıyorum menü tavsiye ediyorum biz gelipte mağazada at eşşek kesmiyoruz saklayalım bana dediğine göre bölge müdürüymüş ankarada oturuyor iç anadolu bölgesinin bölge müdürünü araştıracağım müdürlerden özel izinle hadi bakalım
  • Güzel ve faydalı bir konu açmışsın teşekkürler. Belki soran olmuştur ama görmedim o yüzden soruyorum.

Senin tavsiye ettiğin en iyi f/p menü hangisi.

• B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    çıtır tavuk ekstra hocam eğer bıkarsanız mc chicken doymadım birazcık daha para verip üstünü alayım dersen mc chicken extra :) çift büyük tavuk süper oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.