Şimdi Ara

McAfee kapatma :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a ark orjinal mcafee yi kapatmak istyorum oyundaki uptade bişe algyor fakat virüs degil başka bi tehdit kaptyorm kapalı iken bile algılıyor uptadeyi yüklyene kadar kapatcam sonra acacagım :) nasıl olcak bu bilenler yardım ederse tş :) resimli olrsa eger çok iyi olur :)

McAfee Kapatma

McAfee, bilgisayarlarınızı virüslerden ve kötü amaçlı yazılımlardan korumak üzere tasarlanmış bir antivirüs yazılımıdır. Ancak bazı durumlarda, performans sorunlarına veya diğer yazılımlarla uyumsuzluğa neden olabilir. Bu gibi durumlarda, McAfee'yi kapatmak gerekebilir.

McAfee'yi kapatmak için şu adımları izleyebilirsin:

• Görev çubuğundaki McAfee simgesine sağ tıkla.
    • "Çıkış" seçeneğine tıkla.
    • McAfee'nin tamamen kapatıldığını doğrulamak için görev yöneticisini kontrol et.

McAfee'yi kapatmadan önce, başka bir antivirüs yazılımı yüklediğinden emin ol. Aksi takdirde bilgisayarın virüslere ve kötü amaçlı yazılımlara karşı savunmasız kalabilir.

Ayrıca, McAfee'yi yeniden etkinleştirmek istediğinde, bunu Denetim Masası'ndaki "Programlar ve Özellikler" bölümünden yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İşlemlerden sonlandırılmıyor mu?

Orijinalden alıntı: sir balık

İşlemlerden sonlandırılmıyor mu?

hacı ilk defa klnyom valla bunu vede virüs p. haknda hiç bldgm yok dosyaya izin verebilyormşz kpatmadan ama nasıl olcak bi çözemdim :/

Orijinalden alıntı: doqusss

quote:

hacı ilk defa klnyom valla bunu vede virüs p. haknda hiç bldgm yok dosyaya izin verebilyormşz kpatmadan ama nasıl olcak bi çözemdim :/

Hiç mcafee kullanmadım. ctrl+alt+del yapıp işlemlerden sonlandırmana izin veriyor olabilir. Bazı virüs programları öyle kapatılmıyor ama dene yine de. İnternette şöyle demişler;

Sistem tablasında McAfee’ye ait olan simgeyi bulun : ()
    Simgeye sağ tıklayıp "Exit." i seçin.
    Açılacak olan bir pop-up pencere sizi “protection will now be disabled” şeklinde uyaracktır. "Yes" e tıklayın ve Antivirus guard’ı deaktif hale getirin.

Alıntıdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doqusss

quote:

Hiç mcafee kullanmadım. ctrl+alt+del yapıp işlemlerden sonlandırmana izin veriyor olabilir. Bazı virüs programları öyle kapatılmıyor ama dene yine de. İnternette şöyle demişler;

Sistem tablasında McAfee’ye ait olan simgeyi bulun : ()
    Simgeye sağ tıklayıp "Exit." i seçin.
    Açılacak olan bir pop-up pencere sizi “protection will now be disabled” şeklinde uyaracktır. "Yes" e tıklayın ve Antivirus guard’ı deaktif hale getirin.

Alıntıdır.

tş dostm :) fakat bişe anlamadım :) türkçe bu

• Sağ altta saat falan var ya. Orada mcafee simgesine sağ tıklayıp exit diyorsun işte. Çıkan uyarıya da he de geç. Anlamayacak bir şey yok

DELL XPS 15 (L502x) Intel Core i7 2670QM 2.20GHz -Turbo ile 3.10Ghz 15.6" 8GB Memory Nvidia 540M DDR3 1333 750GB HDD 7200rpm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

DOSYA ilişkilendirme bolumu var onu tanıt mcafee ye o dosyayı taramasın...Tarama dışı dosyalar...

hocam dosya ilişkindirme yeri nerde :)

DELL XPS 15 (L502x) Intel Core i7 2670QM 2.20GHz -Turbo ile 3.10Ghz 15.6" 8GB Memory Nvidia 540M DDR3 1333 750GB HDD 7200rpm
  • pardon oteki konu sandım yanlış anlamışım burdaki bolum
     McAfee kapatma :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.