Savunucu - INFJ-T bence test yanlış, savunucu ne olm? anksiyete ve panik bozukluktan yaşam kalmadı içimde? |
mbti Kişilik Tipiniz Nedir? (2. sayfa)

-
-
Mantıkçı
kişiliği
INTP-A / INTP-T
Okudum aynı ben gülümsedim
Tatlı bir ego okşama testi 🏋️ -
bu ve hiçbir testi çözmedim yanıltıcı saçma soruları var çözmeye de gerek yok aşağıdaki 4 versusa göre birini seçin işte
çözmeye gerek yok bu testi
bu testteki kıstaslar
introverted extroverted
sensing intuition
feeling thinking
judging perceiving.
duruma göre hepsi olabilirim ama orjinal halim
sensing intution da bayrağı intution sallar ama sensingden geri kaldığım söylenemez
feeling thinking den yine thinking daha çok öndedir hatta diyorumki feeling çıkması için kadın olman lazım feeling çıkmak zordur
judging perceiving kısmındada ikisi de olabiliyorum
introverted extroverted kısmındada ikisi olabilirim
aslında perceivingim ama dışarı judging yansıtıyorum
aslında introverted düşünürüm ama dışarı extroverted görünürüm
dışardan gören birisi entj görme ihtimali var ama içte intp yim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EE2524EE -- 23 Ocak 2021; 12:57:25 >
-
Mantıkçı
INTP-T
-
Yönetici
ESTJ-A
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
intpt
INFP-T
Arabulucu
Bu arada forumun çoğunluğu beklendiği gibi içe dönük ve sezgisel. -
INFP-T
-
INTJ
-
Önder Kişilik
ENFJ-A / ENFJ-T
-
quote:
Orijinalden alıntı: AltioremINTJ
Sürekli yanlış anlaşılma yaşıyor musun
Yanlış anlaşılmanın vücuda bürünmüş haliyim hocam ne diyorsun sen
Nüfusta %2de görünüyormuş baya az bir yüzde bu yüzden göze batıyorum her yerde demek ki .d
-
quote:
Orijinalden alıntı: AltioremYanlış anlaşılmanın vücuda bürünmüş haliyim hocam ne diyorsun sen
Nüfusta %2de görünüyormuş baya az bir yüzde bu yüzden göze batıyorum her yerde demek ki .d
Her hareketim yanlış anlaşılıyor neden diye düşünüyordum sonra bu intj lerin hepsinin yanlış anlaşıldığını gördüm rahatladım.
İnsanların çoğu duygu ile karar verdikleri için ve derin düşünmedikleri için biz biraz tuhaf görünüyoruz.
Sen iş güç falan yerinde mi sosyal bir insan mısın, intj ler çok başarılı oluyormuş ama ben başarısızım
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefter62 -- 23 Mayıs 2021; 23:16:16 > -
Kampanyacı
kişiliği
ENFP-A / ENFP-T
Tırt mı beyler :)
Hocam öğrenciyim henüz. Çalışkan bi insanım, düzen, disiplin vs bunlar olmadan yasayamam. Başarılıyım diyemem ama başarılı olmak için çabalıyorum ve elbet bir gün çok başarılı olacağımı düşünüyorum. Ama tam aksi olarak her şeyi kaybedip intihar etme ihtimalim de epey yüksek. Yani öyle başarı delisi değilim kariyer yapicam en üst basamakta olucam gibi hırslarım yok ama kendi çapımda kendime başarılı diyebilmem için bazı gerçekleştirmek istediğim hayallerim var onlarla uğrasarak geçiriyorum ömrümü :)
Edit : Sosyal değilim rehberimde 3 kişi var onlar da aile üyeleri. Arkadaşım vs yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altiorem -- 23 Ocak 2021; 18:54:16 >
Hocam konuyu ankete donüştürün de bakalım forumun kişiliği neymiş :)
ESFP-P T eğlendirici kısmen doğru geldi bana. -
infj - a çıktım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X