Şimdi Ara

MBP 2009 Middle USB ile Windows 7 Kurulumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MBP 2009 middle kullanıyorum. Geçen ay DVD'den Windows 7 32 bit kurmuştum fakat şimdi de 64 bit kurmam gerektiğinden önceki Windowsu kaldırdım. Diski tekrar bölüntüleyip Windwos 7 64 bit için yer açtım. Elimde Win7 64 bit ISO dosyası mevcut. Benim bu ISO'yu bir şekilde Bootcamp'e göstermem gerekiyor çünkü normalde DVD yok uyarısı veriyor.

Bootcamp'e USB ile veya DVD olmadan Windows 7 ISO dosyasını gösterip kurulum yapmak mümkün mü? Yoksa illa ki DVD'ye mi yazmamız gerekiyor. yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 22 Mayıs 2013; 20:29:20 >

• Arkadaşlar hiç cevap verebilecek yok mu?
  • Bildigim kadariyla dvd'ye yazip bir windows cd.si olusturmaniz sart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usb'yi fat olarak formatlayıp denedindemi yüklenmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

usb'yi fat olarak formatlayıp denedindemi yüklenmedi

Aynen öyle önce FAT formatına aldım. Uzun zamandır uğraşıyorum. Win7 32 bit rahatça kurmuştum ama bu sorun çıkardı. Şimdi OSX'i baştan kurup daha sonra temiz bir Win7 kurmayı deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

quote:

Aynen öyle önce FAT formatına aldım. Uzun zamandır uğraşıyorum. Win7 32 bit rahatça kurmuştum ama bu sorun çıkardı. Şimdi OSX'i baştan kurup daha sonra temiz bir Win7 kurmayı deneyeceğim.

refit uygulamasını kurmanız gerekiyor, sonrasında windows kurulum usb si ile boot edebilirsiniz.

http://refit.sourceforge.net/

• quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

quote:

refit uygulamasını kurmanız gerekiyor, sonrasında windows kurulum usb si ile boot edebilirsiniz.

http://refit.sourceforge.net/

Merhaba,

Yeni MAC OSX üzerinde tekrar denedim. Dünden beri aldığım hata "Installer disc cannot be found" hatası. Disk bulunamadı diyor ama o diski bir Windows bilgisayarda denediğimde direk Windows kurulum penceresi geliyor. Gerçekten sıkışmış durumdayım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevapta yazdığım refit programını kurdunuz mu? refit olmadan osx harici bir install usb'si kabul etmez sistem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

cevapta yazdığım refit programını kurdunuz mu? refit olmadan osx harici bir install usb'si kabul etmez sistem..

usb olayından vazgeçtim. DVD ile kurmaya çalışıyorum. DVD'nin içine .ISO dosyasını Disk Utility ile yazdım. aynı sorun devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 24 Mayıs 2013; 11:38:34 >
  • "Installer disc cannot be found" hatasının çözümünü veya nedenini bilen yok mu acaba? delirmenin eşiğindeyim
  • usb den vazgeçmeyip dediğim yöntemi denerseniz sevinirim.
  • işlemlerde bir karışıklık yapmadığından emin olman içi aşağıdaki videoyuda izlemeni tavsiye ediyorum

• Ben de 2009 mid mbp kullanıyorum ve bootcamp ile usb'den çok rahat win7 64bit kurabiliyorum. Sıkıntı iso dosyanızda olabilir. Ben indirdikten sonra yine windows'un kendi yazılımıyla usb'ye atıyorum win7'yi ve kuruyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.