Şimdi Ara

Mbot 9 Client - Kasmaması İçin Ne Yapmalı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lütfen yardımcı olun.. 300 den aşağı ınmıyor nasıl ayar edicem.

birde hemen inmiyomu mesela 1 gün geçtikten sonramı iniyor. Yardımcı olun LütfeN
  • Arkadaşlar Memturbo işe yarar ram kullanımını düşür (düşürmekten kastı bellekteki oyun ait kullanılmayan dosyaları temizler )fakat oyunu gizlediğiniz taktirde düşürür oyunuda tekrardan açtığınız zaman Oyuna ait diskteki verilerin tekrardan ram yüklenmesi için bekleyeceksiniz :) yani mem turbo kısmen çözüm ki zaten mbot manager ve sbot manager programları da aynı işi görmekte ama çokta hoş olmuyor oyunu açıyorsunuz kendine gelmesini bekliyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _storM_d

şu memturbo4 nasıl kullanılıyor bı anlatırmısnız??

Scrub Ram tıkla bekle hocam.

Mbot 9 Client - Kasmaması İçin Ne Yapmalı?
  • bende mi sorun var anlamıyorum. scrub ram diyorum sbot manager da kullanıyorum ama 200den aşağı inmiyor. nedir bunun yolu yordamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EricTheodoreCartman -- 27 Temmuz 2011; 12:34:26 >
  • Sistemim imzamda yazıyor. Ek olarak 4 gb Kingston Hyperx2 Genesis ram takviyesi yaptım. Toplamda 8gb Ram oldu. Hiçbir sorun yaşamadan çok rahat 8 client açabiliyorum. Ekran kartım yok on-board hd3200 chipseti olan anakartım yetiyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkhon -- 29 Temmuz 2011; 13:19:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XIII

Arkadaşlar Memturbo işe yarar ram kullanımını düşür (düşürmekten kastı bellekteki oyun ait kullanılmayan dosyaları temizler )fakat oyunu gizlediğiniz taktirde düşürür oyunuda tekrardan açtığınız zaman Oyuna ait diskteki verilerin tekrardan ram yüklenmesi için bekleyeceksiniz :) yani mem turbo kısmen çözüm ki zaten mbot manager ve sbot manager programları da aynı işi görmekte ama çokta hoş olmuyor oyunu açıyorsunuz kendine gelmesini bekliyorsunuz...

Yani Bu Programlar Geçiçi Bir Çözüm
  • selamlar.
    su anda 1600x1200 cozunurlukte grafikler acık ve 10 tane sro kaldırıyor (sbot kullanıyorum). kasma yok şu anda.
    ama 2. party i de olusturmak istiyorum.
    sistem :

işlemci : i5 2500 3.3 ghz
    ekran kartı : xfx 1 gb hd 6870 black edition ekran kartı
    ram : 4*2 gb kingston cl9 1600 hyperx

sorum. sizce ram takviyesi yapmalımıyım ? bi arkadasım çift slot ram kullanırken takım olarak al demişti. şimdi rami de arttırırken gene 4*2 mi almam gerekir acaba ?
    bide sbot manager acıkcası cok fark ettirmiyor gibi geliyor bana ama herkez onu öneriyoz =/

dipnot: charları actıktan sonra gecip pes cod filan oynamakta istiyorum. şu anda pes actıgımda charlar dc yiynce tekrar login olmuyor hata veriyor. ne yapmam gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BroKeNSaFeTy

quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

Orijinalden alıntı: BroKeNSaFeTy

MemTurbo 4 programını kullanın deep ram dfrag yaparsanız ram kullanımını bayağı azaltacak göreceksiniz

Defrag dan önce

Defragdan Sonra

Şuan 4 gb ddr2 ram var anakartı değiştirip 8 gb çıkartmayı düşünüyorum.Bu program ne kadar etkiliyor?

5,83gb civarındaki kullanımı 3,63 civarına kadar indiriyor

3.80 den 2.80 civarına indirdi(8 char açıyorum bu arada en düşük ayarlarda).Client başına 70 ile 90 kb ram kullanıyor sbot manager ile birlikte.Ortalama 700 800 kb kullanmasına rağmen 2.8 gb ram kullanıyor olmasında bir aksilik yok mu?W7 manager kullanırsam sbot managerın yanında faydası olur mu ?

• @CYCLOMOTEUR
    Valla bir sorun olacağını sanmıyorum program şişen rami boşaltıyor okadar deneyin siz bir iki programı birlikte faydası olurmu olmaz mı deneme yoluyla öğrenecez ancak bana memturbo yetiyor açıkcası
  • Konu dışı fakat bir sorum olacak.

Wizardlarınız Tamirden sonra Slota ölmeden nasıl gidiyorlar ?
    Level 106 - 107 lere girmek pek kolay değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahcey

Konu dışı fakat bir sorum olacak.

Wizardlarınız Tamirden sonra Slota ölmeden nasıl gidiyorlar ?
    Level 106 - 107 lere girmek pek kolay değildir.

Benim wizard (daha doğrusu 106'ye kadar tek build bard idim; 107 slotuna giderken) noise ile gidiyordu. Üzerinde sadece normal +5 FB set vardı.

Partimdeki diğer wizard tek build. Ona da invisible konulabilir. Ki 102 lerdeki slotta kasılırken tüm yolu normal geliyor ancak scriptin son 3-4 adımında moblar gebertiyordu. Scriptin arasına o tehlikeli yola girmeden önceki komuta invisible skillini koydum rahatça geliyordu. Şöle ilk adımını atmadan önce invisible kullandırtırsınız. Hatta invisible ne kadar sürüyor, ne kadar süre sonra basması gerekir kısaca düşünüp 5-6 adım aralıklarla scriptlerin arasına yine invisible skillini atarsınız olur biter.

Wiz. / Cleric ise rahat zaten. Mbot kullanıyorsanız ve loop bufflarında (şehirde dolaşırken ve kasma yerine gelirken kullanılacak bufflar) sadece cleric buffları varsa kendini bufflayarak gelir. Defanslar, division yeterli. Mbot'a 1h silah kullanırken kalkan alması ayarıda eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 1 Ağustos 2011; 21:12:25 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.