Şimdi Ara

Mazda Cx3'ün kapış kapış gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlgimi çekiyor güzel araç 2. elde power sense donanım bakıyorum ama bir ilan 2 gün durmuyor hemen satılıyor üstelikde mayısta makyajlısı gelmesine rağmen.Sizce sebep nedir?

• Mazda ve satmak! İkisini bir cümlede kullanamıyorum bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Mazda ve satmak! İkisini bir cümlede kullanamıyorum bile

Bence çok güzel araçlar üretiyor Ww renault pejo üçlüsünden birinden alacağıma mazda alırım cx3 de sınıfında en karizmatik araba diye düşünüyorum
  • Bayilerin elinde hala 2015 model araçların olduğunu düşünürsek, gerçekçi olmayan bir iddia. Mazda Türkiye yönetimi bile satışlardan pek umutlu değil bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence b suv'ların arasında en güzeli.Tek eksiği kol dayama olmaması
  • Mazda fanı değiliz ama 2 adet mazda 3 sahibi olduk. İlkini birkaç ay önce gayet kendimizi kasa kasa çok rahat sattık. Geçen hafta diğer mazda 3 ü ilana koyduk ve arayan soran çok fazla. Bu aracı alırken 2.el kısmını gerçekten hiç düşünmedik ama bu kadar çok meraklısının olması bizi şaşırttı açıkçası.

• ya kardeş boş yapma mazdaymış çok satılıyomuş hadi işine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW X1 neden tutulmadı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tahas T kullanıcısına yanıt
    İkinci eli yok derler almayın elinizde patlar

• bugün dür dane rampasında sol şeridi kapamış gidiyor 110 la falan viraja giriyor selektör ettim yolu açtı hemen

aşağı sallanırken geçti yanımdan bi baktım bayan o virajlarda iyi gidiyor yolda verdi şaaşrdım
  • aaguler kullanıcısına yanıt
    2015 e iyi fiyat verirler. Hangi bayide var ?
  • Çok satılıyor dememiş, ikinci el ilanlar hemen satılıyor demiş ama bazı angutlar anlayamamış.

Kolay satılır diye 1.33 Auris aldım, 2 ayda zor sattım.

Lexus ilanı verdim, 99 model. İki günde binlerce kişi baktı, ertesi gün satıldı.

İkinci el diye kasmaya gerek yok diye düşünüyorum ama aracına göre de değişir

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Sen bu işi bırak, piyasadan pek anlamıyorsun anlaşılan

• yok öyle birşey, troll konu
  • ziyaaaaa

Mazda Cx3'ün kapış kapış gitmesi
  • Bundan 6 ay önce eşimin arabasını değiştirmek için bayağı inceledim CX-3'ü. Bence şu anda piyasada alınabilecek en iyi B sınıfı SUV. Dizel otomatik, üst seviye güvenlik sistemlerine sahip (çarpışma önleyici sistem vs..), yurtiçi ve yurtdışı yorumlar çok iyi. 4 çeker olmasına rağmen yakıt tüketimi süper, görünüşü bence 10 numara ve daha birçok şey söylenebilir...

Ama gel gelelim bu Mazda Türkiye olduğu sürece Mazda satmaz alanda zarar eder... Bayileri gezerken 2 bayinin elinde ( bu arada ikiside Mazdayı bıraktığını söylediler) 2015 model CX-3'ler vardı. Ellerinde patlamış ama burunlarından kıl aldırmıyorlar. 2016 sonu gelmiş 2015 arabayı 2016 ile aynı rakama satmaya çalışıyor.

İstanbul Anadolu yakasında Kadıköyde 1 tane bayi var(istanbulda bile 2 bayisi kalmış...) test sürüşü yapmak için gittim, sattıkları aracı bilmiyorlar. Web sitesinde yazanlardan haberleri yok, sanki peynir ekmek gibi satıyor sanarsınız. Test sürüşü bile yaptırmadılar. Akşama kadar doluymuş, araç kapının önüğnde yatıyor 10 dk deneyeyim diyorum yok randevusu var diyor. ( Bu arada orayada Mercedes aracımla gittim, ciddi bir alıcı olarak) Kavga ediyordum adamlarla..

Anlayacağınız Mazda her ne kadar güzel araçda olsa ki gerçekten kaliteli ve sağlam bir Japon arabası ama bu yönetim ve bayilerle Türkiyede bir numara olmaz, alanda zarar eder. Ancak ikinci elde iyi rakama bulursanız alın derim.

2-3 ay önce İsraildeydim ilginç bir şekilde heryerde mazda var, acayip satıyorlar ama Türkiyede nedense bu işi beceremiyorlar.

• tahas T kullanıcısına yanıt
    Mazda manyakları(ilan da az olduğu için) ilanların hepsini ezbere biliyor hocam. İkinci eli çok kolay ve değerinden gidiyor

• Mazda cx3 model olarak oldukça güzel fakat c segment boyutunda ve fiyatları daha uygun olmalıydı. böyle daha çok satılırdı bence. ama tabi bayi-servis ağı da iyi olmalı.
  • 2016 yılında Mazda Türkiye'de 1427 araç satmış bunun hepsi Cx3 olsa bile kapış kapış gitti denemez kardeş

http://benzinmagazin.com/2016da-hangi-marka-kac-otomobil-satti/
  • Mazda cx3 ve Kapış kapış!!

• bu aracın bakanı çoktur alanı yoktur....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.