Şimdi Ara

mazda 6 mı 3 mü? üst limit 30 bin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir süredir mazda 6 ve 3 arasında karasızım. eğer 6 yı tercih edersem daha eski bir model ve daha fazla km olacak. 3 olursa daha az performans ancak daha yeni (hatta yeni kasa bile bulmak mümkün) model olacak.
    sadece konfor için 6 tercih edilir mi sizce?

• Temiz bulabilirseniz tabiki 6 tercih edilir. Eski de olsa zaten sorunsuzluğu ile aynı yaştaki diğer araçlara oranla çok daha az sorun çıkartacaktır. Fakat 2008-2009 model 1.6 touring de yol tutuş olarak efsane bir araçtır. İlerde kıymeti daha çok anlaşılacaktır.

Gözüm bayadır bu ilandahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sifirdan-farksiz-bir-mazda-6-105327926/detay/

Hem manuel, hem full donanım hem de düşük km. Bu fiyata böyle bir araca binmek gerçekten büyük ayrıcalık. Değerlendirmenizi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Temiz bulabilirseniz tabiki 6 tercih edilir. Eski de olsa zaten sorunsuzluğu ile aynı yaştaki diğer araçlara oranla çok daha az sorun çıkartacaktır. Fakat 2008-2009 model 1.6 touring de yol tutuş olarak efsane bir araçtır. İlerde kıymeti daha çok anlaşılacaktır.

Gözüm bayadır bu ilandahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sifirdan-farksiz-bir-mazda-6-105327926/detay/

Hem manuel, hem full donanım hem de düşük km. Bu fiyata böyle bir araca binmek gerçekten büyük ayrıcalık. Değerlendirmenizi tavsiye ederim

İlandaki araç alınası.Param olsa da alsam ah ah

• Mazda 6 alınır.
    Tutulmadı ama çokça ödül almış,ve bu ödülleri hak etmiş harika bir otomobil.
  • Mazda-6 çok güzel bir araç fakat eski kasa düşük modelli mazda-6 alacağına bütçeyi biraz daha zorlayıp yüksek modelli, düşük km li ve yeni kasa mazda-3 almak bana daha mantıklı geliyor açıkçası
  • Mazda 6 aracı 2 litre motorlu olması lazım. Bütçe ve yakıt ekonomisi için Mazda 3, hem yaşı da daha yeni olacağından tercih edilebilir.
  • Turkiyede 2.0 arac alinmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    1.200.000 e kadar araç önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_11

quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Temiz bulabilirseniz tabiki 6 tercih edilir. Eski de olsa zaten sorunsuzluğu ile aynı yaştaki diğer araçlara oranla çok daha az sorun çıkartacaktır. Fakat 2008-2009 model 1.6 touring de yol tutuş olarak efsane bir araçtır. İlerde kıymeti daha çok anlaşılacaktır.

İlandaki araç alınası.Param olsa da alsam ah ah

ilandaki mazda gerçekten süper, ancak eşim de kullandığı için otomatik almak zorundayız :)
    bir de samsun bana uzak yaklaşık 1000 km olması gerek. (ben edremit'teyim) yoksa gerçekten kaçacak gibi değil.
    yakıt ve vergisini çok sorun yapmıyorum zira eski modelin vergisi düşecek yakıtı da 2.0 'ların 1.6'lara yakın olduğunu duydum. şuan ki aracım otomatik dizel ve performantan yana çok sıkıntılıyım. (grande pundo 90 bg / dizel & otomatik) sürat sevmem ama gaza yüklenince de araç fırlasın isterim. mazda 3'ün biraz ağır kanlı olduğunu duydum ama kullanmadığım için bilemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.