Şimdi Ara

Mazda 6: İşlem Tamam(Resimler ve İzlenimler Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
6.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlısıyla aracımızın parasını yatırdık. Sigorta ve trafik işlemleri yarına biter. Aracı istanbuldan getirttiğimiz için cuma günü teslim alacağız. Tek sorun istediğimiz renk olan beyazı çok araştırmamıza rağmen bulamadık, araç metalik gümüş gri olacak. 2009 dan beri hayalini kurduğum bir araçtı. Önümüzdeki iki gün çok zor geçer artık. Ne kadar heycanlı olduğumu anlasa anlasa dh otomobil genel anlar diye düşündüm

Edit: İzlenimlerim ve Yorumlarım

Aracımızı bugün öğlen teslim aldık. Hayatımda bu kadar zevk aldığım başka bir araç sürmedim, söylecek söz bulamıyorum. Eve gelirken bu araba gerçekten bizim mi diye düşündüm, inanamadım bir süre Yine eve dönerken otobana çıkma şansım oldu. Araca yüklenmedim hiç 120-130 arası 1-2 dk kullandım ne yol sesi var ne de başka bir şey, resmen altınızdan kayıp gidiyor araba. Gaz tepkileri mükemmel, altınızdaki 155 beygiri hissediyorsunuz, gaz pedalına dokununca öne fırlayacağınızı biliyorsunuz. Vites geçişlerini hissetmeniz imkansız. Direksiyonu bir kuş kadar hafif İç malzeme kalitesi premiyum araçları kıskandıracak cinsten. Bütün ön göğüş deri kaplı. Hani derler ya japonların iç malzemele kalitesi iyi olmaz, yol sesi alır; hepsi birer hikayeden öteye gidemez mazda 6ım için.

Dış görünüm olarak zaten sınıfında tek. Hem spor, hem sedan. Jantlar 18" ve tasarım harikası. Ne kadar rahatsız olsamda tüm dikkatleri çekiyor üstüne araba Arka led farlar, ön bi-xenon farlar ile aracı bir üst seviyeye taşımış diyebilirim. Viraj aydınlatması kusursuz. Renk konusuna gelecek olursak metalik gümüş gri de araca çok yakışıyor, beyaz kadar hoşuma gitti diyebilirim.

Son olarak aracı tabiki deposu boş olarak teslim aldım. En yakın petrolden 100 liralik benzin aldım ve 350 km tahmini gidilecebilecek yol bilgisi aldım. Deposu 250 liraya doluyor, full depo ile sanırım 800-850 km gidebilir araç ki bence çok güzel bir değer. İlerde tabiki değişecektir haftalık yada aylık tüketimimi bu başlık altından devam ederek bildirebilirim

Aracı almayı düşünen varsa, daha fazla düşünmeden, ötv bindirimi eklenmeden aracı almalarını tavsiye ederim. Dediğim gibi araç heryönden sınıfında tek

Resim çekecek pek vaktim olmadı. Yine de bir kaç resim çektim buyrun
    (not: Resimlerin boyutlarını küçültmek için 800x600 şeklinde ayarladım normal boyutu 2-3 mb arası olan resimleri 200 kb civarına çektim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losangelos -- 26 Kasım 2011; 19:30:47 >

• hocam hayırlı olsun,Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin,
    sorması ayıp kaça maloldu?
  • hayırlı olsun çok şık bir araç keyifle binersiniz inşallah
  • Hayırlı olsun arkadaşım.

Mazda dışında bir marka olsaydı mutsuz olacaktın gibime geliyor.
  • Hayırlı olsun ben aracımı 1.5 ay beklemiştim zaman geçmiyordu gerçekten
  • Hayırlı olsun.Güzel araç Mazda6. Kazasız belasız..
  • Teşekkürler hepinize dostlarım. Evet mazda olmasaydı çok da mutlu binmeyecektim aracıma en iyi terhici yaptım kendime göre

76bine geldi araç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

Teşekkürler hepinize dostlarım. Evet mazda olmasaydı çok da mutlu binmeyecektim aracıma en iyi terhici yaptım kendime göre

76bine geldi araç

Hayırlı olsun .

Rengin beyaz olmamasını çok önemseme herkes beyaz alıyor seninkide farklı olsun.

Nerde oturuyorsun peki sanırım Mersin demiştin bir yerde
  • hayırlı uğurlu olsun.manuel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

Teşekkürler hepinize dostlarım. Evet mazda olmasaydı çok da mutlu binmeyecektim aracıma en iyi terhici yaptım kendime göre

76bine geldi araç

Hayırlı olsun .

Rengin beyaz olmamasını çok önemseme herkes beyaz alıyor seninkide farklı olsun.

Adanada oturuyorum

@ZurnaBey

Hayır otomatik tek seçenek var zaten

• hayırlı olsun, havalandırma ızgaralarının şekli haricinde muhteşem bir otomobil
  • quote:

quote:

quote:

76bine geldi araç

Hayırlı olsun .

Adanada oturuyorum

@ZurnaBey

Hayır otomatik tek seçenek var zaten

Hayırlı olsun tekrar.

Araba hemen 1000 e yakın km yapacak.

Bende G.Antepteyim

Keyifi sürüşler.

Yakıt tüketimini bekliyoruz .

• Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle..
  • quote:

Hayırlı olsun tekrar.

Bende G.Antepteyim

Keyifi sürüşler.

Yok yok tırla getirecekler aracı
  • 2.0 atmosferik benzinli keyfini yasayacak olmaniz sizi daha da heyecanlandiriyordur eminim. Umarim benzin fiyatlari sizi uzmez de araciniza gonul rahatligiyla binersiniz.

Accord ve Mazda 6 olmasa 2.0 atmosferik benzinli efsanesi de bitecek zaten. Bundan dolayi benim gozumde araciniz bir kat daha degerli..
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun tekrar.

Bende G.Antepteyim

Keyifi sürüşler.

Yok yok tırla getirecekler aracı

Bu daha iyi olmuş.
    Adana trafiğinde keyifli sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

2.0 atmosferik benzinli keyfini yasayacak olmaniz sizi daha da heyecanlandiriyordur eminim. Umarim benzin fiyatlari sizi uzmez de araciniza gonul rahatligiyla binersiniz.

Accord ve Mazda 6 olmasa 2.0 atmosferik benzinli efsanesi de bitecek zaten. Bundan dolayi benim gozumde araciniz bir kat daha degerli..

Kesinlikle kastılıyorum

Benzin olarak, sattığımız mazda 3 aracımızdan daha çok yakacağını düşünmüyorum zaten ortalama 7,6 litre sanırım. Şehir içi, biraz da performanslı sürüşle 10 litre civarı yakar diye düşünüyorum. Mazda 3 le de iki sene boyunca 9 litre ortalama yaptım çok değişeceğini sanmıyorum zaten kullandıkça burdan da paylaşırım yakıt tüketimini

• İkinci elde fiyatı çok eriyecek bir otomobil almışsınız.Hayırlı olsun.
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • iyi bir seçim olmuş tebrik ederim. bana göre d sınıfındaki en kral araç.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.