Şimdi Ara

mazda 323 familia hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 98-02 arasi mazda 323 familia lar nasil sizce yakit konfor orjinal yedek parca konusunda yardimci olur musunuz max 18.500 liralik arac almak istiyorum kararsizim clio albea haric baska onerisi olan var mi bu arada bilen bilir bu 323 ler karadenizin köy yollarina gelir mi gelmezse ne onerirsiniz cevaplarsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kimse bisey demiyecek mi?

• Lpg de üzer benzinde bineceksen 30 40 bin tl ye alacagın arabalara değişmessin. Bahsettigin kasadan 3 tane mazdam oldu. Ne diyeyim bir daha başka arabaya zor binersin.

Lpg de mazdanun yakıt ekonomisi için benzin enjektorlerinde geliştirdiği bir özelikden sebep 2000 2500 devir arasında silkeleme yapar. Fakirleştirme yaparak azaltılabilir ama kurtuluşu yok.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-1998-corolla-plus-sw-plustuplu-muayene-13.05.2016-kredi-kartina-9-taksit-177087201/detay
    tamda bir kaç gün önce açılan böyle bir konuya bu araç önerilmişti. bencede iyi genişlik ve sorunsuzluk olarak(ilanı örmek olarak verdim)
  • the gift T kullanıcısına yanıt
    lpg de çok mu yakar yani peki bu fiyata başka bi araç öneriniz var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra C1 Vs Ford Mondeo Mk3
    11 yıl önce açıldı
    sifir toyota corolla 231 bin
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • norge N kullanıcısına yanıt
    sw düşünmüyorum üstadım sağolasın başka bi öneriniz var mı
  • Toyota ile kafa kafaya olduğu son zamanlardan bir model...Corollaya rakip, bence onun kadarda iyi...DÜzgün, fazla ellenmemiş bulursanız alın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliban

lpg de çok mu yakar yani peki bu fiyata başka bi araç öneriniz var mı

Lpg de çok mu yakar bilemiyorum 3 aracımdan 1 inde lpg oldu onuda bu sorundan ötürü nasıl sattığımı bilemedim. hep benzinde kullandım lovatonun mazda için özel yazılımı var. o uygulanabiliyor ancak bu araca lpg gitmiyor kardeşim bunu bilir bunu söylerim.
    hee eğer derseniz bahsettiğim 2 saniyelik silkeleme beni rahatsız etmez o zaman sorun yok.

ama kral gibi arabadır. inanılmaz yaşına göre inanılmaz teknolojileri barındırır. sağ yolcu koltuğunda kg duyarlı air bag sensoru vardır. Koltuk ısıtma tesisatı birçogunda vardır. sağ ön koltuğu öyle bir yatarki uzun yolda masa olur. yada astina yani hb versiyon alırsanız arka koltukları bile kızaklıkdır ve aracınız bir anda koltukları yatırmadan koca bir stationwagon olabilir yada koltukları yatırıp panelvan olur. eğer dolu versiyonunuz bulursanız stepnesi dahi aluminyum jantlıdır. Mazda herzaman kullanıcı dostu araç yapar. Ürettikleri otomobiller uzun yıllar sürücülerine sorunsuz hizmet etsin isterler mesela renaultta her parçanın ekonomik ömrü vardır, ömrü biter ve değiştirmek zorunda kalırsın sonucta servisten de para kazanmaları lazım ama mazda da böyle bir durum söz konusu değil kaliteli parçalar yıllarca hizmet eder. ben kullandığım yıllar boyunca büyük keyif aldım inanılmaz arabadır.
    koltukların kadifesi, yumuşa plastik aksamın kalitesi, direksiyonun kalitesi agırlığı. ne diyeyim bilmiyorum şu an geçmişe gittim

mazdacılar böyledir, mazda lafı geçtiği anda duygusala bağlayıp devam ederler.

ustasıda mazdacı Adem ustasıdır. parça sıkıntı yoktur. söylenenlere bakılma herkes konusuyor..
    şu an 2012 model night and day clio3 kullanıyorum ancak mazdanın yanından geçemez o kadar da iddalı konuşuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.