Şimdi Ara

Mazda 323 F 1.8 GT MT HB NASIL,ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
7.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaslar bu arabayı almayı düşünüyoruz sanırım sıkı bir pazarlıkla 14-15 bin ytl arası alınır

öncelikle arabanın nasıl bir araba oldugunu daha sonra fiyatının nasıl oldugunu sormak istedim

lütfen anlayan arkadaslarımız bu konuda bana yardım etsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huka Sampos -- 6 Kasım 2006; 14:28:17 >

• http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2352175

daha az km yapmışı ve bayandan olanı ve piyasada daha da temizini bulacağından eminim

170-180bin km de balatası değişen bir araç...sorunsuz ki anladığım kadarı ile bir başka japon toyota kullanıyorsun..!!!

bu araç Lotusun geliştirdiği karoser üzerinde üretildi ve 1997 senesinde birçok alman otorite bu araca ödül verdi gerek performansı 115hp 1800 lük motor gerek yol tutuş karakteri...!!!

bence 10-12 civarı bulunduğunda tercih edilmesi gereken bir araç Servis parça masrafları biraz yukarıda ama binlerce km çevirdikten sonra 100-200 ytl nin bence lafı olmaz çünkü kullanıcılarında da danış araç üzerindeki birçok metaryel çok ama çok uzun ömürlü ee sonuçta mazda fazla söze gerek yok

• infinite teşekkür ederim evet bir japon toyata kullanıyorum ancak kilometresi gittikçe artıyor biraz daha binersem elimde patlayabilir

Japon arabaların sorunsuzlugunu ve düşük yakıt tüketimini gördükten sonra mazdaya karar verdim yoksa aklımda 99 golf vb.araclar vardı

yani bu aracın fiyatının pahalı oldugunu söylüyorsunuz infinite öyle mi? diger mazdalar degilde o resimdeki arabaya siz olsanız en fazla ne kadar verirdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huka Sampos -- 6 Kasım 2006; 14:43:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kajmer88

infinite teşekkür ederim evet bir japon toyata kullanıyorum ancak kilometresi gittikçe artıyor biraz daha binersem elimde patlayabilir

Japon arabaların sorunsuzlugunu ve düşük yakıt tüketimini gördükten sonra mazdaya karar verdim yoksa aklımda 99 golf vb.araclar vardı

yani bu aracın fiyatının pahalı oldugunu söylüyorsunuz infinite öyle mi? diger mazdalar degilde o resimdeki arabaya siz olsanız en fazla ne kadar verirdiniz?

Aracın fiyatı bence fazla...

11.500-11.750 gibi bir aralıkta bu aracı servis kontrol onayını aldıktan sonra satın alırım

36.500km gerçekten çok maukl bir km o yaştaki araç için gerçi yatmıştır deyimi kullanılır genelde servisten onay aldıktan sonra o araç uzun yıllar hizmet eder sorunsuzca

• quote:

Orjinalden alıntı: infinite

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2352175

daha az km yapmışı ve bayandan olanı ve piyasada daha da temizini bulacağından eminim

170-180bin km de balatası değişen bir araç...sorunsuz ki anladığım kadarı ile bir başka japon toyota kullanıyorsun..!!!

bu araç Lotusun geliştirdiği karoser üzerinde üretildi ve 1997 senesinde birçok alman otorite bu araca ödül verdi gerek performansı 115hp 1800 lük motor gerek yol tutuş karakteri...!!!

bence 10-12 civarı bulunduğunda tercih edilmesi gereken bir araç Servis parça masrafları biraz yukarıda ama binlerce km çevirdikten sonra 100-200 ytl nin bence lafı olmaz çünkü kullanıcılarında da danış araç üzerindeki birçok metaryel çok ama çok uzun ömürlü ee sonuçta mazda fazla söze gerek yok

İnfinite'ye katılmamak elde değil. Bahse konu araç Mazdanın en iyi ama nedense Türkiyede en az tutulan modellerinden biridir. Bendede aynı aracın 1998 model olanından var, daha doğrusu bendeki Mazda 323F-Lantis modeli. Benim arabayla bu bahsettiğimiz arabada aynı motor var. Araba inanılmayacak derecede seri ve güçlü, yani normal bir 1800 motorlu araç gibi değilde sanki altında 5 silindirli 2000 mototrlu bir araç varmış gibi hissediyorsun. Ama bunun kötü yanlarıda var... Mesela yakıt tüketimi çok fazla, km de 350-370 bin yakıyordum ben, en sonunda dayanamadım gidip LPG taktırdım, hem arabanın performansı düşmedi hemde artık km de 175 bi lira falan yakıyorum. Bi kötü yanıda vergisi, bu arabanın vergisi yıllık 610 ytl, ve araba 10 yaşını doldurana kadar hr sene bu parayı vereceksin.

Ama bu arabanın öyle iyi yanları varki tüm bunları hemen unutturuyor, mesela bence bu araba dünyanın en sorunsuz arabası, benimki 9 yaşında, arabaya inanılmaz yükleniyorum, exiyet ediyorum banamısın demiyor, bozulmuyo bi türlü şerefsiz araba :) eğer bu kadar bir avrupa arabaya yüklenseydim çoktaaann elimde kalmıştı.

Ben iş yoğunluğum dolayısıyla bu siteye çok fazla giremiyorum, eğer cevap yazarsanız veya bişey sormak isterseniz göremeyebilirim. en garantisi msn olur. yaklaşık 2 yıldır bu aracı kullanan biriyim.

Msn adresim onurtuna78@hotmail.com

• aracın fiyatı normal çok seri bir araçtır yol tutuşu günümüz araçlarını aratmayacak niteliktedir kısaca ankarada ben bu temizlikte bu km de bu kasa gt bulsam hiç düşünmeden alırdım gönül rahatlığı ile alıp yıllar boyu binebileceğiniz bakım gerektirmeyen sizi üzmeyecek bir arabadır

benim ilk arabam bunun bir önceki kasasıydı deyim yerindeyse eşşek niyetine kullandım 10.000 km baskı balata 28.000 km 4 lastik bitirdiğim günleri bilirim bakımlarını hiç bi zaman zamanında ve düzgün yaptırmadım yağını suyunu koydum yoluma devam ettim

ama şunu söylemeliyim 1.8 olduğu için ve performanslı bir motor olduğu için gazı okşamadığınız zaman yakar 130-140 km den sonra lastik sesini rahatsız edici şekilde olmasada içeriye alır
  • yorumlarınız için teşekkürler arkadaslar.bugün pazarda gezerken 11 bin ytlye 2004 laguna vardı.araba o kadar temizki bir çizik bile yok hiçbir darbe yok,kazası yok,taklası vb.Daha paspaslar falan tertemiz orjinal

sonra bir baktım araba 278bin kmde.biran aklım karıstı nerdeyse alıyodum arabayı alınırmı ki? fiyatıda uygun? hazır araba da arıyordum ne dersiniz arkadaslar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. el BMW X3 mü? 0 Tiguan mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yorumlarınız için teşekkürler arkadaslar.bugün pazarda gezerken 11 bin ytlye 2004 laguna vardı.araba o kadar temizki bir çizik bile yok hiçbir darbe yok,kazası yok,taklası vb.Daha paspaslar falan tertemiz orjinal

sonra bir baktım araba 278bin kmde.biran aklım karıstı nerdeyse alıyodum arabayı alınırmı ki? fiyatıda uygun? hazır araba da arıyordum ne dersiniz arkadaslar?

LAguna ama hangi laguna? RXE mi? RXT mi? 1.6 mı? 2.0 mı?

Fiyat çok uygun gibi gözüküyo ama alır almaz motor yaptırmak zorunda kalcan heralde o arabaya...
  • 1.6 RXE 16V arabanın herseyi orjinal servisi söyledi.adamın numarayı da aldım ama beni km fazla olması korkutuyor. bende binsem o araba 2-3 yılda 400bin kmyi bulur sonra nolacak? bunun bi çözümü varmı? adam zaten itiraf ediyor daha fazla bekleyemem km çok fazla o yüzden satıyorum diyor

ne yapacagımı sasırdım
    quote:

Orjinalden alıntı: Tecniq

quote:

yorumlarınız için teşekkürler arkadaslar.bugün pazarda gezerken 11 bin ytlye 2004 laguna vardı.araba o kadar temizki bir çizik bile yok hiçbir darbe yok,kazası yok,taklası vb.Daha paspaslar falan tertemiz orjinal

Fiyat çok uygun gibi gözüküyo ama alır almaz motor yaptırmak zorunda kalcan heralde o arabaya...

• quote:

1.6 RXE 16V arabanın herseyi orjinal servisi söyledi.adamın numarayı da aldım ama beni km fazla olması korkutuyor. bende binsem o araba 2-3 yılda 400bin kmyi bulur sonra nolacak? bunun bi çözümü varmı? adam zaten itiraf ediyor daha fazla bekleyemem km çok fazla o yüzden satıyorum diyor

ne yapacagımı sasırdım
    quote:

Orjinalden alıntı: Tecniq

quote:

2004 laguna olduğuna eminmisin yaw? bu bahsettiğin fiyat inanılmaz bir fiyat, sen almıyosan adamı benle tanıştır ben alayım yaw

Şaka yapmıyom...

• pıssttt.... kajmer88

oralardamısın? bana msn den gelsene

onurtuna78@hotmail.com
  • up
  • çok para o arabanın son saihibi olursun adam niye o kadar fazla istemiş o araba 10 milyar eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: oligarşi

çok para o arabanın son saihibi olursun adam niye o kadar fazla istemiş o araba 10 milyar eder

Arkadaşım dalgamı geçiyorsun? ya senin araba fiyatlarından hiç haberin yok yada milletle dalga geçmeye çalışıyon.

töbe töbeee....
  • mazda çok sorunsuz bir araçtır..performans yol tutuş karakteri gibi konularda da bir hayli üstün..özellikle bu modelinin modifiyeli haline binme fırsatını bulmuştum hızlanması çok çok iyi idi ve araç virajlarda sizi bir kapıdan diğer kapıya resmen fırlatıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.