Şimdi Ara

mazda 3 hb mi opel corsa sport mu ? ? ? yoksa başka bir şey mi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar. ağustos ayında yeni bi araç almak istiyorum inş. bütçem ortalama 35 bin lira fakat 40 a doğru zorlayabilirim ama üstüne de çıkamam. uzun piyasa arastırmalarım sonucunda 2 araç baya bir ön plana çıktı ama her zaman yeni önerilere de açığım. şimdi ikamet ettiğim şehirde mazda bayisi yok o yüzden servis zamanlarında ya da olası araçla ilgili sorunlar olursa falan baya bi zor olacak benim için ama açıkçası araca da aşık oldum. özellikle kasası beni benden almış durumda. hoşuma giden bir diğer araç ise opel corsa sport 1.4 benzinli motor. bu aracın opc line paketi ile albenisi çok fazla. fakat onun da tek dezavantajı tek kapı olması. inşallah birkaç aya evleniyorum ve uzun vadede çocuk falan durumu olursa sanki biraz sorun olacak gibi.

spor bir araç istiyorum, öncelikli tercihim hatchback, dizel pek düşünmüyorum soğuğum dizellere. maksimum zar zor 40bin limitim var kesinlikle üstüne çıkamam.

mazda 3 hatchback;

+harika araç tasarımı ve doyurucu donanım özellikleriyle mükemmel bir araç
    -bulunduğum ilde bayisi yok.

corsa sport 1.4 benzinli opc line paketli;

+görünüm itibariyle bütün peugeotları, leonları hatta golfleri paramparça eder.
    +üstelik üstün alman teknolojisi ve harika yol tutuşu-diireksiyon sistemi-duruş mesfesi-panoromik sunroof...vs
    +düşük sayılabilecek yakıt tüketimi
    -tek kapı olması sebebiyle uzun vadede dezavantajlarının olması. ha kesinlikle 2.eli düşük olur diye düşünmüyorum çünkü binmek istiyorum araca uzun süre fakat dediğim gibi çocuk falan olursa sorun olacak sanki?

ayrıca ağustosa kadar beklemişken 2011 modelleri de bekleyebilirim diyorum. acaba 2011 de ele avuca gelecek yeni bir araç var mıdır? yenilenen kasalar olacak mıdır? 2 ay daha dur şu modeli al falan gibi bir öneriniz olur mu?

yardımlarınızı ve önerilerinizi beklemedeyim. seat leon, herhangi bir renault modeli, ikinci el araç ya da dizel araç düşünmüyorum. bunların dışında her türlü öneriye açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 2 Mayıs 2010; 14:46:47 >

• 35 bine kadar zorladıktan sonra golf astra sınıfında bir araç alman çok daha verimli olacaktır ancak corsa ve özellikle fiesta yeni olmasınında verdiği destekle daha iyi bir seçim görünüyor.
  • işin içine evlilik ve çoluk çocuk hesabı girince bence mazda3 alın. b segmenti bu bütçeyle bence gereksiz olur çünkü ihtiyaçlarınız çok yönlü. mazda3 belirgin bir eksiği olmayan ama artıları da fazla olan bir araç.

+tartışmasız olarak tasarımı
    + zengin donanım
    + çok iyi yol tutuş
    +çok iyi frenler
    + güvenlik donanımı(esp, havayastıkları ve diğer elektronik yardımcılar)
    + sorunsuz bir araç olması

-görece sert sayılabilecek süspansiyon
    - kurt postunda kuzu olması. bu kasa daha iyi bir motoru kesinlikle hak ediyor.
    - hareketsiz 2.el
  • Bütün C sınıfı araçları içinde şu anda bakınca bana en alınası impressive donanımlı benzinli mazda3 görünüyor.Tam almaya niyetlenmişken 2. el uygun bir araç bulduğumuz için mazda3 den vazgeçmiştik.

İç konsoluna tek kelimeyle bayıldım diyebilirim mazda 3 ün.Dış tasarımı gerçekten çok hoş.Donanım olarak nerdeyse olmayan şey yok.Daha ne olsun.
  • kesinlikle katılıyorum mazda 3 bu fiyat seviyesinde çok doğru bir tercih olacaktır fakat konyada ikamet ediyorum ve burada mazda bayi yok. sorun değil ben ankaradan da alırım aracı ama araçla ilgili sıkıntı oluğunda ta ankara bayine mi gideceğim bu konuda bir alternatifi var mı bayilerin bilginiz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.