Şimdi Ara

MAZDA 3 HAKKINDA BİLGİSİ OLAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5 ay önce bizde almaya kalktık mazda 3 impresiv 2. ele baktık 42-44 arası temiz bişeydi dur bide bayiye soralım dedik bayide sıfırı 45 e birakırım dedi bizde aracı daha incelemeden bu nası iş nası fiyat politikası var diye çıktık
  • dediğiniz kasanın 2009 hb dynamic lpgli manuel modelini kullanıyorum. Her türlü sorunuzu cevaplayabilirim
  • NCL kullanıcısına yanıt
    öncelikle lpg de sorun yaşıyormusunuz .performansda cok fark oluyormu.ben zonguldakta yaşıyorum bu bolge engebeli arazi koşullarına sahip
    inişli çıkışlı virajlı araca beş kişi bindiğinde rampalarda cekişten düşme sorunu oluyormu.
    yada sizin yaşadığınız donanım ve yürüyeninde ne tür sorunlarla karşılşıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angrymanx

öncelikle lpg de sorun yaşıyormusunuz .performansda cok fark oluyormu.ben zonguldakta yaşıyorum bu bolge engebeli arazi koşullarına sahip
    inişli çıkışlı virajlı araca beş kişi bindiğinde rampalarda cekişten düşme sorunu oluyormu.
    yada sizin yaşadığınız donanım ve yürüyeninde ne tür sorunlarla karşılşıyorsunuz.

Donanım ve yürüyen olarak bi sıkıntısı yok. yol sesi alıyor bide vites oranları kısa olduğu için 120 ile giderken 3800 devir çeviriyor hafif motor sesi yapabiliyor( Genç olduğum için ses hoşuma gidiyor benim). Süspansiyonlar biraz sert bozuk yolda sallanabilirsiniz biraz ama virajlarda çok rahat ettiriyor. Lpg olarak sübap erimesi yapıyormuş diye söyledi bana brc'deki adamlar. Benim aracıma 65binde takılmış lpg ben 71de aldım şu anda 92bin KM'de. Çok şükür şu ana kadar sıkıntı çıkartmadı bana. Performans olarak LPG tabiki kesiyor biraz ama iyi bir kit ve düzgün montaj ile fazla hissettirmiyor. Engebeli arazi derken 5kişi dolu bagaj açık klima dik bayırlarda bazen şehir içinde 1. vitese indiriyordu beni ama onun dışında bastınmı uzayan bi yapısı var özelliklede 3Bin devirden sonra. Parça konusunda sıkıntı çekebilirsin, öyle absürd parçaları stokta bulundurmuyorlar genelde Brüksel'den depodan geliyor. Yakıt olarak ben sakin kullanan birisi değilim, LPG ile 20-22 uzun yol 23-28 şehir içi yakıyor.

• Verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür edrim. ben otomatik mazda 3 düşünüyorum. önerir misiniz? aracı eşim de kullanacağı için mecburen otomatik almamız gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

Verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür edrim. ben otomatik mazda 3 düşünüyorum. önerir misiniz? aracı eşim de kullanacağı için mecburen otomatik almamız gerekecek.

sonuçta aynı motor var üzerinde. otomatikleri 4 ileriydi sanırım. Eşiniz kullanacaksa aracı pek sıkıştırmayacağını varsayıyorum, evet öneririm. En azından bayanlar biraz daha hor kullanabiliyor (eşinizi tenzih ederek söylüyorum) mazda arıza vermeyen yapısıyla size uygun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NCL

quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

Verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür edrim. ben otomatik mazda 3 düşünüyorum. önerir misiniz? aracı eşim de kullanacağı için mecburen otomatik almamız gerekecek.

sonuçta aynı motor var üzerinde. otomatikleri 4 ileriydi sanırım. Eşiniz kullanacaksa aracı pek sıkıştırmayacağını varsayıyorum, evet öneririm. En azından bayanlar biraz daha hor kullanabiliyor (eşinizi tenzih ederek söylüyorum) mazda arıza vermeyen yapısıyla size uygun bence.

Haklısınız kesinlikle, bayanlar daha hor kullanıyorlar. bu sebepten bize sağlam araba lazım :)
    Hiç sormayın eşim benden sıkı mazda hayranı çıktı. illa ki otomatik mazda 3 alacağız yani :)
    teşekkürler.

• biri tanıdığın 200 bin km yi devirmiş bir mazda 3 ' ü var. araçtan tık ses çıkmıyor , tay gibi kaçıyor. bu adamlar araç yapmayı biliyor hakikaten.
  • Yakıt sarfiyatı biraz yüksek ,ikinci eli yavaş benim de bildiklerim bunlar.Bir ara kuzene almaya heveslenmiştik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Yakıt sarfiyatı biraz yüksek ,ikinci eli yavaş benim de bildiklerim bunlar.Bir ara kuzene almaya heveslenmiştik.

bi ara almaya heveslenip almadıysanız, araç hakkında yeterli bilginiz yok demektir aslında :) mazdayı bilen alır çünkü :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagcilarbetonkalip

quote:

Yakıt sarfiyatı biraz yüksek ,ikinci eli yavaş benim de bildiklerim bunlar.Bir ara kuzene almaya heveslenmiştik.

bi ara almaya heveslenip almadıysanız, araç hakkında yeterli bilginiz yok demektir aslında :) mazdayı bilen alır çünkü :)))

Edindiğimiz bilgiler almamak için yeterliydi.. (=
  • yıllar önce 323 ile başlayan bir hastalık bendeki
    binince alışkanlık yapar
    temizini bulup alıp binilecek araçtır.

o ne dedi bu ne dedi alınır mı? satılır mı?
    servis yedek parça...
    bir mazdanın koltuğuna oturup yol yapmaya başlayana kadardır:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the gift -- 24 Ekim 2013; 14:51:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bagcilarbetonkalip

quote:

Edindiğimiz bilgiler almamak için yeterliydi.. (=

kullanana değil seyredene sormuşsunuz (= bence, (ben binemedim,sende binme)
  • 2009 hb eski kasa kullanyyorum 31bin km de aldym su an 38 bin deyim.
    4 ay kadar oldu alaly. lpg yi benden önceki sahibi taktyrmy?.
    daha önceki arabam da 2010 hb (yeni kasaydy)
    bana eski kasalar daha ho? geliyor tabiki zevk meselesi. ancak iç mekan kesinlikle eski kasada daha iyi piano black konsol.
    (-) leri
    1)servis sykyntysy var kesinlikle. Titiz biriyseniz ve ufak bir ?ehirde ya?yyorsanyz o servise mahkum kalyyorsunuz.ist ank izmir gibi sehirlerde secenek daha cok olabilir.
    2)parçalar kolay temin edilmiyor. ufak bir kaza atlattym sol arka kapyyy orjynali ile de?i?tirdiler. ramazan bayramy araya girdi, sigorta vs derken tam 1 ayda teslim aldym aracy.
    3) içeri ses alyyor.
    4) otomatik olan kesinlikle fazla yakyyor.
    (+) lary
    1) kolay aryza yapmyyor
    2) yol tutu?u cok iyi.
    3) görünü olarak tüm kasalary ayrycalykly görünüyor. kimse bir toyota gibi syradan diyemez bu araç için.

?imdilik aklyma gelenler bunlar hem yeni kasa hemde eski kasayy kullanmy? biri olarak ssorularynyzy cevaplayabilirim.

soru: forumda türkçe karakter sykyntysymy var acaba? :) I lar hep y olarak görünüyorda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razumuhin -- 3 Kasım 2013; 1:21:22 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.