Şimdi Ara

Mazda 3 'e Türkiye'de Bunu Yaptırmak Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracım aşağıda gözüken Mazda 3 Dynamic Sedan Triptronik...

http://img443.imageshack.us/my.php?image=dsc094132cw5.jpg

ve bu aracımın konsoluna aşağıdaki resimde kırmızı renk ile çembere alınmış olan bilgisayarı taktırmak istiyorum... Fakat bunun türkiyede uygulamasının olup olmadığını bilmiyorum...

http://img443.imageshack.us/my.php?image=2006002109mazdaspeed3innk1.jpg

Bunu yaptırmam mümkün mü acaba biliyor musunuz? Eğer mümkünse konsolo bozmaları gerekiyor mu bunu yaptırmak için ve nerede bu işlemi halledebilirim ?

İlgilenenlere şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infsphinx -- 5 Ağustos 2007; 18:25:40 >

• Mümkün tabi.Eskişehir'de bir abim arkadaşının Focus'una Desktop PC monte ettiler ve süperde oldu.Gören bir kez daha bakıyor.

• resimde görüneni yaptırman mümkün tabiki bu işlem için konsolunda bir çalışma olacak kesme sökme gibi
    bu arada focus taki sistem çok güzel olmuş baya zahmetli ve maliyetli bir iş herhalde
  • Vallahi yapan abi cidden hırslı biri.Yani isteyince yapacağı cinsten dolayısıyla istedimi yapıyor

Şimdi de tadını çıkarıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Mümkün tabi.Eskişehir'de bir abim arkadaşının Focus'una Desktop PC monte ettiler ve süperde oldu.Gören bir kez daha bakıyor.

Ne işe yarar ki.

• Bence de arabaya desktop monte etmek gereksiz bir modifiye olmuş.O kadar oyun oynamaya meraklıysam,alırım yanıma laptop'umu onunla oynarım.Hem daha büyük ekran,hemde arabanın orjınalliğini bozmadan.
  • Size göre gereksiz olabilir tabi yaşamadan bilinmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fotoğraftaki mazda3 ün yurtdısındaki ki basta Amerika olmak üzere satılan modellerde yer alan orjinal mz3 navigasyon sistemidir.. bunun replikasının
    iyi bir sistemcide yapılması mümkün tabi ama orjinalinden taktırmak istiyorsan ki havalandırma ızgaralarına varıncaya kadar tek parcadır orası,
    o zaman kesip biçme işlemi olmaz.. ama replikası bana yeter dersende navigasyon ekranının yer aldıgı gömme bölümü hazırlamak için baya bi kesip
    biçme işlemi gerekecektir ki bu böyle olmasaydı çoktan bende girişmiş olacaktım bu işe diğer mazda3 sahibi arkadaslarla arastırıyoruz
    bu konuyu.. kimse guzusuna kıyıp arabanın göğsünü doğratmak istemiyor dogal olarak..

tek parcadan kastımı alttaki fotoyla acıklamaya calısayım..

bu da sistemin kurulu hali.. üstteki parcayı takınca kesip biçme işlemi olmadan, aracın orjinalliği bozulmadan çok şık bi navigasyon sisteminiz oluyo.. saglam bi yer bulsak siparişi vercem anında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdoc111 -- 10 Ağustos 2007; 15:04:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: murdoc111

fotoğraftaki mazda3 ün yurtdısındaki ki basta Amerika olmak üzere satılan modellerde yer alan orjinal mz3 navigasyon sistemidir.. bunun replikasının
    iyi bir sistemcide yapılması mümkün tabi ama orjinalinden taktırmak istiyorsan ki havalandırma ızgaralarına varıncaya kadar tek parcadır orası,
    o zaman kesip biçme işlemi olmaz.. ama replikası bana yeter dersende navigasyon ekranının yer aldıgı gömme bölümü hazırlamak için baya bi kesip
    biçme işlemi gerekecektir ki bu böyle olmasaydı çoktan bende girişmiş olacaktım bu işe diğer mazda3 sahibi arkadaslarla arastırıyoruz
    bu konuyu.. kimse guzusuna kıyıp arabanın göğsünü doğratmak istemiyor dogal olarak..

tek parcadan kastımı alttaki fotoyla acıklamaya calısayım..

bu da sistemin kurulu hali.. üstteki parcayı takınca kesip biçme işlemi olmadan, aracın orjinalliği bozulmadan çok şık bi navigasyon sisteminiz oluyo.. saglam bi yer bulsak siparişi vercem anında

baba ben de aynı durumdayım ... sağlam bi yer bulamıom bi türlü... bi gelişme olursa lütfen bana da bi haber et...

• elimden geleni yapmaya calısıyorum bakalım bi gelişme olursa haberdar derim
  • Mazda'nın kendi servisi ne diyor bu işe ?
  • mazda servislerine sormaya gerek yok aslında.. cünkü Türkiye de navigasyon sistemi aracların donanım listesinde yer almıyor.. alsada aşırı yüksek fiyatlara satarlar.. aynen bana rx8 jantının tanesine 1500ytl fiyat cektikleri gibi ayrıca 2008e kadar distribütörlüğünü devam ettirecek olan mermerler de gider ayak zam üstüne zam yapıyor parca fiyatlarına.. bi ihtimal 2008 ile birlikte Mazda nın kendisinin pazara girmesiyle getirmesi ihtimal olan yeni model ve donanım paketleri sayesinde servislerden temin edilebilir.. fiyatlarda baya bi düser mermerlerden pacanın kurtarılmasıyla birlikte.. ayrıca şöle bişey daha var, bu sistemi mazda dan temin etsek sadece navigasyonumuz olmus olacak, halbuki bizim kurmaya calıstıgımız sistem dokunmatik ekranından, dvd oynatıcısı, tv, geri kamerası vs türünden uygulamalara imkan verecek bi sistem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdoc111 -- 12 Ağustos 2007; 10:55:51 >

• süper olur ha keşke orjisi böyle olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan43

Mümkün tabi.Eskişehir'de bir abim arkadaşının Focus'una Desktop PC monte ettiler ve süperde oldu.Gören bir kez daha bakıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=HE5DfUEw-yo

Müzik sistemi ve navigasyon olarak hiç kullanışlı değil. Ayrıca dokunmatik hassasiyeti de, pek iyi durmuyor. Arabada kimsenin oyun oynayacağını sanmam.

Not: Çok kötü hortlatmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 18 Haziran 2012; 0:21:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan43

http://www.youtube.com/watch?v=HE5DfUEw-yo

Müzik sistemi ve navigasyon olarak hiç kullanışlı değil. Ayrıca dokunmatik hassasiyeti de, pek iyi durmuyor. Arabada kimsenin oyun oynayacağını sanmam.

Not: Çok kötü hortlatmışım.

Hem de ne hort :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.