Şimdi Ara

Mazda 3 1.6 Dynamic otomatik alıcam.Görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
12.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün mazda ya gittim. Mazda 3 1.6 Dynamic otomatik vites aracını inceledim.Gerçekten tasarım olarak çok güzel bir araç.Almaya karar verdim.Acaba sizce nasıldır + veya - yönleri nelerdir?
    Şimdiden çok teşşekürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mazda 3 1.6 Dynamic: Kapsamlı Bir İnceleme

Mazda 3, etkileyici tasarımı ve sürüş dinamikleri ile kompakt hatchback segmentinde popüler bir seçim haline geldi. Özellikle 1.6 Dynamic otomatik versiyonu, performans ve özellikleriyle öne çıkıyor.

Motor ve Performans

Mazda 3 1.6 Dynamic, 105 beygir gücü ve 144 Nm tork üreten 1,6 litrelik dört silindirli bir motora sahip. Bu motor, altı ileri otomatik şanzımanla eşleştirilerek akıcı ve duyarlı vites geçişleri sunuyor. Araç, 0-100 km/s hızlanmasını 10,8 saniyede tamamlıyor ve 188 km/s maksimum hıza ulaşabiliyor.

Tasarım ve İç Mekan

Mazda 3 1.6 Dynamic, şık ve sportif bir tasarıma sahip. Dış görünüşü, ince farları, agresif ön ızgarası ve aerodinamik hatlarıyla dikkat çekiyor. İç mekanı ise yüksek kaliteli malzemeler ve ergonomiye uygun bir düzenlemayla konforlu ve ferah.

Özellikler ve Ekipman

Bu versiyon, 18 inç alaşım jantlar, otomatik klima kontrolü, deri direksiyon simidi ve dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi gibi çok çeşitli özelliklerle donatılmış. Ayrıca, hız sabitleyici, şerit takip asistanı ve kör nokta uyarı sistemi gibi gelişmiş güvenlik teknolojileri de sunuyor.

Sürüş Deneyimi

Mazda 3 1.6 Dynamic, etkileyici bir sürüş deneyimi sunuyor. Direksiyon tepkisi hassas ve yol tutuşu mükemmel. Süspansiyon sistemi, konforlu bir sürüş sağlarken virajlarda da dengeyi koruyor.

Yakıt Ekonomisi ve Emisyonlar

1.6 litrelik motor, kombine sürüş döngüsünde 6,3 lt/100 km ortalama yakıt tüketimine sahip. Ayrıca 144 g/km CO2 emisyonuyla çevre dostu bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Sonuç

Mazda 3 1.6 Dynamic, kompakt hatchback arayanlar için çok yönlü ve tatmin edici bir seçim. Şık tasarımı, güçlü performansı, zengin özellikleri ve mükemmel sürüş dinamikleriyle sınıfının en iyileri arasında yer alıyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mazda fun club var orda mazda 3 le ilgili herşeyi bulursun.bende bildiğim bi şeyi söyliyeyim yakıt konusunda biraz baş ağrıtabilir.şehir içi ortalaması 10 litre civarı.ayrıca çok yakında makyajlı kasası gelecek.
  • hemde otomatik. çok güzel. benzin parası problem olmayacaksa nema problema.

ben olsam bu arabanın dieselini spot getirtirim.
  • bu araç öylesine dikkatimi otohaber degerlendirmesinde çekmişti volvo s40 ve focusla karşılaştırılıyordu ve o markalara agır basan + ları vardı fiyatına ve sınıfına göre iyi bir araç aerodinamigide gayet sportif

şimdi mazdacılar bu topici görmesin adamı yarın sabaha mazda bayine gönderirler
  • abi çok şahane araba ama ztn çok yakıyo bi de otomatik alırsan vay haline benzinde 3 ytl yi geçti ztn ama mazda 3 çok güzel bence düz vites al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 3 Temmuz 2006; 23:15:28 >
  • mazda 3 gönül rahatlığıyla alınabilecek bir araba.ama bu aralar makyajlandı.ve türkiyeye de makyajlı olanı yakında gelecek.birde yakıt konusunda biraz sıkıntı yapabilir.ama onun dışında kesinlikle bu araç mükemmel.
  • Benzinin 3 ytl yi geçtiği Türkiyem de benzinli araç almak. Hem de sıfır... İntihar gibi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence al kardeş cok güzel ve kusursuz bir araç herşeyiyle bizde niyetlendik alamadık hala yanarım orası ayrı
  • valla super bı tasarımı var
    bızım sokakta elemanın bırınde var
    aksamları bı gelıyo sısler falan acık
    ıcım gıdıyo
    super araba
  • durduğun hata..
    siyah sedan al.en güzeli ooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafan

durduğun hata..
    siyah sedan al.en güzeli ooo

evet siyah renk cok güzel
  • +1 bencede alıcaksan biraz daha sık dişini dizel araç al
    quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Benzinin 3 ytl yi geçtiği Türkiyem de benzinli araç almak. Hem de sıfır... İntihar gibi..
  • Kararını vermişsin bence düşünmeden al. Hayırlı olsun
  • bu arada konyu acan arkadaş nerde
  • Kardeşim araba satıcıları kendi ayaklarına gelen müşteriyi önce satamadıkları renk ve modellere ikna etmeye çalışırlar.
    Ben 10 yılllık esnafım,bu işler böyledir.

Opele git meriva satmaya çalışır,
    fiata git mareadan bahseder(ben bilerek aldım)
    renoya git -abi sana scenic verelim derler,yada 1.4 hb megane

Forumlara bakıp araba alınmaz,
    Önce ne istediğine karar ver.Benim tipim şu abi de.Bana sedan gider ben hb isterim performanslı olsun de.karar ver.

Piyasadaki kaliteli markaları test et.
    Acele etme.
    Ford,renault,fiat,toyota,opel bunlar köklü markalardır türkiyede.
    Servis olsun yedek parça olsun dağa çıksan bulursun.

Eğer mazda fanatiği isen 1.6 düz vites al,otomatik çok yakar.
    Mazdacı değilsen fordun modellerine bir bak,
    tdci focus hb gücün yetiyorsa yapıştır bi tane güzel araba.

Yada honda 1.6 125 ps sedan civic al az yakar.
    Karar senin,

Birde eğer geç kalırsan araba almaya 1 sene içinde stilo kasa değiştirince yer yerinden oynayacak duyumlar çok kötü
    umarım kafanı karıştırmaşımdır

edit:Yukarıda saydığım modeller kötü olduğundan değil az talep gördüğünden satılmamaktadır.Yanlış anlaşılmasınzira fanatikleri var keserler adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 12 Temmuz 2006; 5:40:19 >

• benzinli sedan alacam diyorsan bence mazda 3 oldukça seksi bir araç,eğer seksapel önemli değil diyorsan civic de bakabilirsin
  • İyide Civic seksapel değil mi, Civic te gayet seksi

Ben dizel derim...

hHerkes beğendiğini söylemiş ben de o zaman sana Astra Njoy Cdti dizel derim,1.6 gibi kaçıyor az yakıyor, muadillerine göre ucuz ve donanımlı

Onun dışında alternatifi Focus filan fala nişte...

Mazda ,benzin koymaz diyorsan mükemmel seçim...

Civic te süper seçim

Buradan da anlaşıldığüı üzere köt araç yok piyasada hepsi alınabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Benzinin 3 ytl yi geçtiği Türkiyem de benzinli araç almak. Hem de sıfır... İntihar gibi..

Güzel söylüyosunda,hadi araca tüp taktırdık diyeliim,motoru elimizde alınca o zaman ah keşke bozulmayan araba Mazda 3'ü alsaydıkta 3 değil 3 bin YTL feda olsun deriz emin ol.
  • Dostum Uyandıysan ki uyanmışındır, hemen gidiyosun bayiye, çek banaa bi mazda 3 diyosun, sonra basıyosun gaza.
    Benzin konusunda biraz başın ağrıyabilir ama durumun müsaitse düşünmene bile gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.