Şimdi Ara

Mazda 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle hepinize iyi gunler diliyorum bir kac ay icerisinde 25 30 bin civari konforlu bi arac almayi dusunuyorum ve neredeyse 1 yildir arastirma yapiyorum ne bakmadigim arac kaldi ne sormadigim arkadas kaldi hem estetik goruntu olacak karizmatik olacak sunroof olacak klima olacak hidrolik direksiyon yani modelli olacak ama kasa gorunusude onemli arastirmalarim sonucu iki arac arasinda kaldim bu konuda kullanici yorunlarini ve bilgisi olan arkadaslarin yorumlarini bekliyorum. Araclardan biri 2006 honda civic 1.6 vtec es otomatik vites diger arac ise mazda 3 2004 2006 2008 kasalardan otomatik bu iki arac arasinda kaldim benim tercihim mazda ama birde bilenlere sormak istedim alacagim arac kesinlikle otomatik olacak yardimci olursaniz cok sevinirim bilgilerini yorumlarini paylasan arkadaslara simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet324 -- 21 Haziran 2014; 12:20:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Honda dersen donanımı az olur ama piyasası olur.
    Mazda dersen donanımlı olur,ikinci eli yavaştır.

İkiside japon.ikiside sağlam.

• Honda daha performanslı düz yolda ve 1 lt civarı daha az yakabilir ancak fren+ yol tutuş olarak Mazda 3 çok daha üstün...Mazda 3 ün süspansiyonları tam bağımsızken Hondanın değildir..aynı zamanda Mazdanin direksiyonu da Hondadan çok daha iyidir...Ayrıca donanım ve tasarım açısından da Mazda üstün..Buna karşın Hondanın iç mekanı daha geniş ferah...ikiside bilindiği üzere son derece sorunsuzdur..Hondanın piyasası daha iyi olmasına karşın Mazda 3 satmakta sorun yaşayan kimseye rastlamadım..sadece Honda 1 haftada satılırken Mazda 1 ayda satılabilir...terside olabilir tabi,1 günde Mazdayı satanlarda var...şans işi birazda...ikinci el mevzusu fazla büyütülüyor bence türkiyede...bu devirde satılmayan araç mı var? Sadece satma süresi değişiklik gösterebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Honda dersen donanımı az olur ama piyasası olur.
    Mazda dersen donanımlı olur,ikinci eli yavaştır.

İkiside japon.ikiside sağlam.

Zaten binici amacli oldugum icin piyasasi cok fazla onemli degil fikir veren arkadaslara cok tesekkur ediyorum zaten kafamdan gecen mazda 3 du simdi sayenizde dahada netlesti cok tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet324 -- 21 Haziran 2014; 21:12:43 >
  • İki tercih de seni yanıltmaz, pişman olmazsın... Benim tercihim Mazda 3 olurdu, çünki fiyat olarak Honda'dan daha avantajlı ve daha donanımlı... Temiz bulmanı tavsiye ederim... Gerçi piyasayı 1 yıldır takip eden birisi az çok anlamıştır...
  • muhammet324 M kullanıcısına yanıt
    Kardeşimde 2006 mazda 3 hb otomatik vites var, yazları genelde ben kullanıyorum aracı, kullanımı çok keyifli bir araç, direksiyon ve yol tutuş sınıfının kesinlikle üstünde, periyodik bakımları dışında hiçbir sorun çıkarmadı, sonuçta 8 yıllık araç hiç mi arıza vermez diyor insan. Yakıt tüketimi antalya şehir içi şartlarında (klima sürekli açık) 10lt altına pek düşmüyor. Kardeşim aracı 2. el aldı, alırken biraz çekindi açıkçası satarken sıkıntı olur mu diye felan ama 6 yıldır biniyor ve satmaya hiç niyeti yok.

Honda civic hiç kullanmadığım için yorum yapmam doğru olmaz ama sonuçta ülkemizde üretilen ve çok satılan bir araç olduğuna göre iyi bir araçtır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 3 coupe 1.5 dci hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.