Şimdi Ara

MAZDA 2 İLK YORUMLAR. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
63.158
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O ÇİZENi bulacaksın sonrada kestane çizer gibi çizeceksin.
  • Otomatik vitesli Mazda2'ler geldi. Hayırlı olsun.

1,5 Fun A/T - 29.900.-TL + 600 Metalik ( Go ile aynı donanımda ilave olarak koltuk ısıtma mevcut )
    1,5 Fun+ A/T - 30.850.-TL + 600 Metalik ( Go ile aynı donanımda ilave olarak koltuk ısıtma ve 15'' aluminyum alaşım jant mevcut )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 10 Mart 2009; 11:10:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

Otomatik vitesli Mazda2'ler geldi. Hayırlı olsun.

1,5 Fun A/T - 29.900.-TL + 600 Metalik ( Go ile aynı donanımda ilave olarak koltuk ısıtma mevcut )
    1,5 Fun+ A/T - 30.850.-TL + 600 Metalik ( Go ile aynı donanımda ilave olarak koltuk ısıtma ve 15'' aluminyum alaşım jant mevcut )

merhaba,

vaktiniz olursa gündüz farlı mazda 2 lerin farlarının fotosunu koyabilir misiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84
    merhaba,

vaktiniz olursa gündüz farlı mazda 2 lerin farlarının fotosunu koyabilir misiniz.

Normal Mazda2'den farklı değil . Gündüz farı denilen şey aracı çalıştırınca otomatik olarak farların yanması anlamına geliyor. Audi'lerde olduğu gibi bir led aydınlatma sözkonusu değil yani ..

MAZDA 2 İLK YORUMLAR.

• quote:

Fiyatlara gel

yeni koltuk ısıtmalı özellik eklenmiş , ufak bir açıklama istesek
  • dublör sana da gecmiş olsun kardesim cekemiyolar mıdır neden bilmem benimki de bariz bilerek cizilmiş sadece arka sag kapı ben bi pasta cila denicem belki bı kısmını kurtarırım. tekrar geçmiş olsun kardesim allah kaza bela vermesin gerisi halledilecek seyler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 19can84
    merhaba,

Normal Mazda2'den farklı değil . Gündüz farı denilen şey aracı çalıştırınca otomatik olarak farların yanması anlamına geliyor. Audi'lerde olduğu gibi bir led aydınlatma sözkonusu değil yani ..

MAZDA 2 İLK YORUMLAR.

oldu teşekkür ederim.

ben de şöyle mercekli, ledli falan bir far yapmışlar herhalde diyordum.

türkiye'de çoğ kişi onu iptal ettirmek isteyecektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: webelectronics

quote:

Fiyatlara gel

yeni koltuk ısıtmalı özellik eklenmiş , ufak bir açıklama istesek

Ne açıklaması istiyorsun

• aracın rusya pazarına yönelik olduğu belli..koltuk ısıtma standart
  • Bana göre gereksiz bir özellik , neden diyeceksin , ufacık arabada ısıtma sistemi o kadar güçlü ki , 1. kademe de bile terliyorum. Japonlar bu işi biliyorlar...
  • bu arada mazda2 lerdeki 1.3 motor opsiyonunun ithalatına son verileceğine yönelik haberler gerçeklik kazandı,

artık sadece 1.5 motor+otomatik vites+baz donanım ve 1.5 motor+manuel şanzıman+sport seçenekleriyle satışa devam edilecekmiş.

1.3 mazda2 kullanıcıları antika bir otomobile sahip olmuş oldu.
  • Can sıkıcı bir haber olmuş 19can84;neyse sağol paylaşım için..

Bu arada aracı çizilmiş arkadaşlar..Geçmiş olsun..Muhtemelen çizikleriyle binmek istemeyeceksiniz..Size tavsiyem boyatmadan önce MUTLAKA çiziklerin, sözkonusu bölgelerin güzel güzel fotoğrafını alın! 2. elde değer kaybı neden olur!???Adam yaa çizikten dolayı boyalıysa mesele değilde, ya bu araba buradan ağır bir darbe alıp da önemli bir sıkıntı-badire-değişim geçirmişse diye şüphelendiğinden korktuğundan değeri düşürmeye çalışır!Kimse çizikten dolayı boyalı arabaya "almam" demez! O yüzden mutlaka fotoğrafını işlem yaptırmadan önce alın ki; "neden mi yaptırdım; işte sana kanıt" deyip gösteresiniz!Böylece ne siz üzülürsünüz ne de karşı tarafın içinde bir korku kalır!! İhmal etmeyelim!!

Herkese bol ekonomili-konforlu mutlu sürüşler!!

• ARKADAŞLAR BİR ARKADAŞIMDA MAZDA 3 VAR ONDAN SARDIM BENDE MAZDA 2 ALMAK İSTİYORUM AMA ÖTV NEDENİYLE SATIŞLAR PATLAMIŞ İZMİRDE ARAÇ YOK DİYORLAR NE YAPABİLİRİM NERELERE SORAYIM?TEŞEKKÜRLER.
  • Mazda 2 almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım.euro Ncap testin 5 yıldız almış.Donanımı gayet ii.
    1.5 play donanımlı olanını almayı düşünüyorum.fiyatı 25.425 tl.

Yedek parçasının çok pahalı olduğunu duydum bmw den bile pahalıymış.doğru mu arkadaşlar ?
    Sunroof opsiyonu yokmu bu araçta bide bunu sormak istiyorum size?

yada 25.000 tl civarı ne önerirsiniz ?

Hyundai Accent Era 2009 1.6 full olanı 25.300 gibi bişi herşey var sunroof vs vs... 6 hava yastığı gibi ama kazalarda sağlam bi araba olmadığı söylendi bana.

Yardımlarınızı bekliyorum. :( kararsızımm...
  • 1.5 Play donanımın kaldığını sanmıyorum , stoklar tükendi diye biliyorum ama sormakta da fayda var tabii. Gelecek olanlar da 1.5 Go ve 1.5 Sport modelleri olacak

Parçalarının pahalı olduğu efsanesi nereden ve kimden çıktı bilemem ama benim aracım Mazda6 , Mazda6 nın bile parçaları gayet normal seviyelerde iken ( hatta yeni Mazda6 nın motoru 6.000 TL diye duymuştum ) Mazda2 nin parçalarının pahalı olacağını hiç sanmıyorum. Karşılaştırmak isterseniz herhangi bir servisi arayıp parça sorabilirsiniz.

Tek dikkat edilmesi gereken nokta bazı parçaların Belçika dan bazılarının Mermerlerden miras Kartal Depo dan fiyatlandırılabilmesi ( eski servisler ) ama yeni bayi olmuş firmalarda Mermerler fiyatı olmadığı için rahatlıkla açıp telefon merak ettiğiniz parça fiyatlarını sorun..
  • içim gidiyo vallaha mazda 2 bayiler yok diyorlar memleketin 4 köşesinde bulunan arkadaşlarıma sesleniyorum lütfen herhangi bir mazda bayisinde varsa haber versinler.
  • kocaeli haldız otoda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: impartial

içim gidiyo vallaha mazda 2 bayiler yok diyorlar memleketin 4 köşesinde bulunan arkadaşlarıma sesleniyorum lütfen herhangi bir mazda bayisinde varsa haber versinler.

3-5 gün önce aradığımda Balıkesir teknak otoda 3 tane olduğunu söylemişlerdi..
  • izmirdeki bayii lerde varmı mazda 2 ? ben ya yeni ford fiesta alacam ya da mazda 2. bu gün forda gittim fiesta yok. mazda varmı acaba?
  • ben 3 aydır bakıyorum sadece gaziemirde var bayi zaten ama yok geçenlerde ellerine bi tane siyah geldi otomatik vites daha yok.olmadı beraber araştıralım?bu arada mazda 2 olan bayileri söleyen arkadaşlara çok teşekkürler...yardımları için.....
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.