Şimdi Ara

MAZDA 2 İLK YORUMLAR. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
63.158
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: usipka

oldu mu bu sefer acaba:)

MAZDA 2 İLK YORUMLAR.

MAZDA 2 İLK YORUMLAR.
    Nazar değmesin

• quote:

Orjinalden alıntı: absebd

E bu renkte çok güzelmiş,benim aldığımın aynısı diye mi acaba Bi de metalik gri alanların hepsi istediği rengi bulamadığından almış sanırım benim gibi O zaman en iyi plase mi oluyo bu renk

@absebd, hayırdır sende mi sipariş verdin yoksa?
  • Aldım bende 23050-ye metalik gri....Opak kırmızı vardı onu almamak için metalik griyi aldım 600-farkla...siyah yada beyazı olsaydı hiç işim olmazdı metalikle ama kısmet...
  • Hayırlı, uğurlu olsun inşallah. Allah kaza bela vermesin.
  • Çok saol sanada dostum,cümlemize.Bu arada benim kasko fena tutacak esas ilk aracım ve ilk kaskom olacağından,diğer arkadaşlarda muhtemelen hasarsızlık indirimi de vardır.Bende 800 e falan yaptırabilirmiyim acaba...
  • Selam arkadaşlar ;

Bir süredir Mazda ile ilgili konuları takip etmekteyim..Görüyorum ki özellikle Mazda 2 olmak üzere Mazda modellerine yoğun bir ilgi var...Daha önce farklı bir markadaydım şu anda Mazda bayisinde satış danışmanı olarak çalışıyorum. Siz forum arkadaşlarıma yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Merak ettiğiniz her türlü konuyu danışabilirsiniz. Araç alımı düşündüğünüzde de mutlaka haberim olsun ki fiyat konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım...

Edit ; İstanbuldayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 2 Şubat 2009; 23:36:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

Selam arkadaşlar ;

Bir süredir Mazda ile ilgili konuları takip etmekteyim..Görüyorum ki özellikle Mazda 2 olmak üzere Mazda modellerine yoğun bir ilgi var...Daha önce farklı bir markadaydım şu anda Mazda bayisinde satış danışmanı olarak çalışıyorum. Siz forum arkadaşlarıma yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Merak ettiğiniz her türlü konuyu danışabilirsiniz. Araç alımı düşündüğünüzde de mutlaka haberim olsun ki fiyat konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım...

Edit ; İstanbuldayım..

Hocam sen nerdeydin yaaa! keşke daha önceden yazsaydın buralara en azından forumdaşımızdan alırdık araçlarımızı Sipariş verdikten sonra söylüyorsun
    şaka bir yana almayı düşünen arkadaşlarımız yönlendiririz sana

• Hangi bayiidesiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dublör
    Hocam sen nerdeydin yaaa! keşke daha önceden yazsaydın buralara en azından forumdaşımızdan alırdık araçlarımızı Sipariş verdikten sonra söylüyorsun
    şaka bir yana almayı düşünen arkadaşlarımız yönlendiririz sana

Sağlık olsun ne diyelim daha önce Mercedesteydim. Mazdaya yeni başladım Kısmetse bundan sonra elimden geldiği kadar yardımcı olucam sizlere.. Hatta yeni bir başlıkta açtım bununla ilgili . Umarım silinmez

• quote:

Hangi bayiidesiniz ?

PM
  • Ben aracımı aldım,herkes adına sormuştum.saol ...
  • mecburi metalik griciler kac kisiyiz simdi baya olduk heralde :) sellektorsuz gecmeyelim :) hocam sen gec kaldin yalniz yaaa biz aldik hepimiz ama yine de iyi oldu merak ettigimiz seyleri sorariz bunu demisken bisi sorucam yaa solda kapinin acildigi yerde yukari tarafta gumus olan yerde push box ti galiba yanlis hatirlamiyosam onun ne oldugunu bilen var mi ben acmaya calistim ama olmadi bilen varsa bilgilendirirse sevinirim:)))
  • absebd , yeni aracın hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin. ben de beyaz bulamasaydım, ya tanıtımdaki yeşilini, ya metalik grisini alacaktım.

usipka, o kapının açıldığı, push box dediğin yeri ben de merak etmiştim, biraz zorlayınca açılıyor, yanlış anlamadıysam aracın sigortaları bulunuyor orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angel10 -- 3 Şubat 2009; 17:36:47 >
  • çok saol..cümlemize ...
    quote:

Orjinalden alıntı: angel10

absebd , yeni aracın hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin. ben de beyaz bulamasaydım, ya tanıtımdaki yeşilini, ya metalik grisini alacaktım.

usipka, o kapının açıldığı, push box dediğin yeri ben de merak etmiştim, biraz zorlayınca açılıyor, yanlış anlamadıysam aracın sigortaları bulunuyor orada.
  • hayırlı olsun arabalarınız Mazda akarrr
  • quote:

Aldım bende 23050-ye metalik gri....Opak kırmızı vardı onu almamak için metalik griyi aldım 600-farkla...siyah yada beyazı olsaydı hiç işim olmazdı metalikle ama kısmet...

Hayırlısı ile " absebd " arkadaşımızın aracını teslim ettik .. Bakalım ilk yorumlar nasıl olacak
  • Beyler boya koruma yaptırdınız mı 2'lere.Ciddi anlamda faydası oluyo mu.Muhakkak faydası oluyodur ama düzenli bi gider yaratır bunu da 6-7 ayda bi yaptırmak,değermi o maliyete katlanmaya...250-350 arası diye biliyorum fiyatı
  • Aracımı bugün aldım nihayet
     MAZDA 2 İLK YORUMLAR.

Ben boya koruma falan yaptırmayı düşünmüyorum, çünkü pasta cila yı daha önceki araçlarıma hep kendim yaptım. önümüzdeki yıl ilkbahar gibi de sanırım yine kendim yaparım Hem uyguamayı yaparken zevk alıyorum hem de daha biz özenli yapıyorum.
  • ya bu boya korumayi bende dusundum ama o fiyata deger mi acaba diye dusunmeden edmiyo insan....fiyati kadar da faydali bisey mi...
  • dublor hayirlisi olsun arkadasim allah kazasiz belasiz yolculuklar...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.