Şimdi Ara

MAZDA 2 İLK YORUMLAR. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
63.159
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dublör hayırlı olsun,doğru karar verdik güzel araç aldık gerçekten.kullandıkça insan daha çok inanıyor buna
  • quote:

Orjinalden alıntı: usipka

dublor hayirlisi olsun arkadasim allah kazasiz belasiz yolculuklar...

quote:

Orjinalden alıntı: absebd
    Dublör hayırlı olsun,doğru karar verdik güzel araç aldık gerçekten.kullandıkça insan daha çok inanıyor buna

Çok sağolun dostlarım. Kesinlikle çok doğru karar verdik. Akşamüstü 20 km kadar daha kullandım, maşallah kabinde hiç ses yok. Malum İstanbul yolları her yer çukur dolu, birinden kaçayım derken diğerine giriyorsun ama yine de çukurda bile sesi çok az.
    İnşallah hepimiz kazasız belasız keyfini çıkarırız araçlarımızın Saygılar.

• Dublor hayırlı olsun :) Kazasız belasız inşallah.. Aracı hangi bayiden aldın sen ? Bugün bende gri renkli bir araç teslim ettim acaba senin aracın mı diye geldi aklıma..
  • hayırlı olsun gençler güle güle kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

Dublor hayırlı olsun :) Kazasız belasız inşallah.. Aracı hangi bayiden aldın sen ? Bugün bende gri renkli bir araç teslim ettim acaba senin aracın mı diye geldi aklıma..

pm attım
  • herkese selam, 5-6 gündür Ankara'daydım. mazdalar az olduğu için Ulus, Kızılay ve Keçiören'de acaba mazda görür müyüm diye hep baktım ama 1 tane bile görmedim. sadece mazda 2 değil, hiç bir modelini göremedim. Ankaralı mazda sahipleri hiç dolaşmıyor mu dışarılarda???
  • Ben de İstanbul'da hiç göremedim daha. Bakalım, radar açık geziyoruz yollarda.
  • Beyler benim arka sis farı yanmıyo ,servis yolu gözüktü bize sanş işte...
  • quote:

Beyler benim arka sis farı yanmıyo ,servis yolu gözüktü bize sanş işte...

Nasıl yanmıyo? Ön sis farları ile birlikte yanmıyo biliyorsun değil mi? ön sis farını açtığın yerde tekrar geri doğru çeviriyorsun öyle yanıyo arka sis farları, yani ön sis farları ile aynı anda değil! umarım böyle deneyince yanar
  • Nasıl yandığını biliyorum da, arkadakilerin biri yanıyo diğeri yanmıyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absebd -- 9 Şubat 2009; 1:18:01 >
  • absebd bosuna gitme arka sis farlarinin sadece biri yaniyo cunku digeri yanmiyo benim eski yariste de ooleydi kitabinda da yaziyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dublör

quote:

Nasıl yanmıyo? Ön sis farları ile birlikte yanmıyo biliyorsun değil mi? ön sis farını açtığın yerde tekrar geri doğru çeviriyorsun öyle yanıyo arka sis farları, yani ön sis farları ile aynı anda değil! umarım böyle deneyince yanar

ön sislerle beraber yanmadığı sonucuna nasıl vardınız, asıl arka sisler önler yakılmadan yanmıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

quote:

Orjinalden alıntı: dublör

quote:

ön sislerle beraber yanmadığı sonucuna nasıl vardınız, asıl arka sisler önler yakılmadan yanmıyor.

Benim demek istediğimde oydu aslında Yani önce ön yanıyo, arka sönük bu arada, tekrar çevirince arka yanıyo (önler de yanık tabi bu arada)

• Saolun beyler , yanlış alarm
  • ya arkadaslar bosverin daha fazla kiside olmasada olur herkesin binmedigi ve herkesin bilmedigi araclarimiz var iste acikcasi ben memnunum boole olmasindan ;
  • Arkadaşlar ,

Mazda 2 stokları tükenmek üzere.. Bir sonraki parti Mayıs ayında gelecek görünüyor. Bu nedenle araç almayı düşünenlerin acele etmesinde fayda var. Stoklar bittikten sonra ön sipariş ile kayıt yaparak satışlara devam edeceğiz. Stokta kalan renkler Aurora Mavisi ve Yeşil , nadiren kırmızı veya beyaz bulabiliyoruz. Metalik gri , siyah bitmiş durumda..Bilginiz olsun.
  • Forumda başka bir konuda Mart ayında otomatik vites Mazda2'lerin geleceği söyleniyor. O gelenler bir parti olarak sayılmıyor mu?
  • Mart ayında gelecek bir parti yok. Otomatik vites'in geliş tarihi ise henüz netleşmiş değil. İsterseniz Mart ayında araç gelir umudu ile bekleyin. 5. ayda gelecek partiyi beklemek durumunda kalırsanız hem fiyat hemde araç temini konusunda elimden birşey gelmez.

Edit ; Şubat ayı bitti sayılır ve dediğiniz gibi Mart ayında otomatik vites satılacak olsaydı bu araçların şimdiye kadar gelmiş olması gerekirdi ancak gelen giden bir araç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 20 Şubat 2009; 0:00:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

Mart ayında gelecek bir parti yok. Otomatik vites'in geliş tarihi ise henüz netleşmiş değil. İsterseniz Mart ayında araç gelir umudu ile bekleyin. 5. ayda gelecek partiyi beklemek durumunda kalırsanız hem fiyat hemde araç temini konusunda elimden birşey gelmez.

Edit ; Şubat ayı bitti sayılır ve dediğiniz gibi Mart ayında otomatik vites satılacak olsaydı bu araçların şimdiye kadar gelmiş olması gerekirdi ancak gelen giden bir araç yok.

Arkadaşımızın bahsettiği konu aşağıdaki linkteki konu.

Direk Mazda yetkililerinden alınmış bir bilgi ve 2 kere teyitini yaptırdım.

Normalde araçlar Japonya dan Barcelona ya oradan da Türkiye ye geliyor ama otomatik araçlar bu yolu izlemeyecek. Bilindiği üzere otomatik Mazda2 ler Avrupa pazarında sadece Rusya da satılıyor ve Türkiye dışında bu konuda çok da istekli başka bir Avrupa ülkesi yok.

Bu sebeple Türkiye bastırıp Rusya ya gitmek için Almanya ya indirilen Mazda2 lerden bir partiyi getirtiyor Türkiye ye.. Bayi olduğunuz için konuyu Mazda'dan teyit edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_29824768/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MazdaClubTR -- 20 Şubat 2009; 8:42:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MazdaClubTR

Arkadaşımızın bahsettiği konu aşağıdaki linkteki konu.

Direk Mazda yetkililerinden alınmış bir bilgi ve 2 kere teyitini yaptırdım.

Normalde araçlar Japonya dan Barcelona ya oradan da Türkiye ye geliyor ama otomatik araçlar bu yolu izlemeyecek. Bilindiği üzere otomatik Mazda2 ler Avrupa pazarında sadece Rusya da satılıyor ve Türkiye dışında bu konuda çok da istekli başka bir Avrupa ülkesi yok.

Bu sebeple Türkiye bastırıp Rusya ya gitmek için Almanya ya indirilen Mazda2 lerden bir partiyi getirtiyor Türkiye ye.. Bayi olduğunuz için konuyu Mazda'dan teyit edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_29824768/tm.htm

Sizi anlıyorum ancak bende ezbere konuşmuyorum. Siz Toros Bey'in Mazda'daki görevini biliyorsunuz. Bende Toros Bey tarafından gelen bilgiyi sizinle paylaştım. Ayrıca link verdiğiniz başlıktaki 17 Şubat 2009 tarihli mesajınızda otomatik Mazda2'lerin 1 hafta içinde satışa sunulacağını yazmışsınız. Maalesef araçlar gelmediği için otomatik vitesli araçların satışı bir kaç hafta içerisinde ön sipariş ile başlayacak ve teslimat için tarih verilecek.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.