Şimdi Ara

MAZDA 2 İLK YORUMLAR. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
63.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dublör yenimi aldın yoksa alacakmısın ve kaça alıyosun,ben bugün almak için bayiye gittim bugün zam gelmiş 1400-ytl fark çıkınca bütün olayım bitti...
    Artık alırmıyım bilmiyorum....
  • Ama araba gerçekten güzel,beklediğimden ve fotolardan daha güzeldi açıkçası...Kötü moralim bozuldu...

1 Gün için 1400 lira kayıp,ne denir ki artık...
  • abserbd benimde ayni sey olmustu ellerinde model kalmayinca zam geldi diolar bende kaparoyu yatirmaya gittigim gun zam geldi dediler cunku cevremdende bildigim kadariyla 2 lere ragbet cogaldi ve ben alirkende istanbulda go modeli kalmamisti istanbulda 1500 ytl zam geldi delerrken ben balikesirden ilk fiyata aldim bence corluyu sakaryayi bursayi hatta balikesiri ara bi dene sansini
  • @usipka dostum ben 1.3 go versiyonu parlak siyah almaya karar verdim (tabi yarın soracağım stokta varsa) eğer siyah yok ise tercihim metalik gri olacak. Ben perşembe günü satış temsilcisiyle görüşüp fiyat almıştım, o zaman fiyatların artacağını bana söylemişti ama büyük ihtimal p.tesi kampanyalı fiyattan verebileceğini söyledi. Yarın sabah gidip görüşeceğim satış temsilcisiyle. Bakalım ben de merak ediyorum fiyat konusunu.

@absebd arkadaşım, @usipkanın da dediği gibi 1-2 değil ne kadar bayii varsa hepsini arayıp fiyat al bence. Hatta gidip yüzyüze görüş. İnanırmısın her bayii farklı rakamlar veriyor 1400 TL zam geldi dediklerine inanma 1000 TL geldi dediler bana çoğu bayii. Eğer ben de kampanyalı fiyat alamazsam, İstanbul'da isen seninle birlikte buluşup gideriz bir bayiiye ve 2 tane alacağımız için mümkün olduğunca indirim yaptırırız

• Siz hangi bayi ile görüştünüz ben özaydına gittim,22450- diye ama 23850- yaptık dediler ve ellerinde 4-5 tane vardı...Dediğiniz gibi bütün bayileri arıycaz artık...
  • bi de arkadaslar nacizane tavsiyem fiyatta anlasirken herseyi sorun mesela bende istanbuldaki bayii ile balikesirde gorunuste en son ayni fiyata dusmuslerdi ama istanbuldaki ne ocak ayinin mtv sini oduyo ne de trafik sigortasini her bayii nin kendine gore davranis tarzi varmis bu konuda sonradan ogrendim onlari da kaporoyu vermeden sorun derim...
  • Benim bildiğim kadarıyla anahtar teslim demek vergisi ve trafik sigortası yatırılıp herşeyi tam teslim edilir. Ama dediğiniz gibi yapması gerekeni yapmazsa bizede ruhsat kabı ile birlikte ruhsatı satışçı arkadaşın cebine sokmak kalıyor

Edit: imla ve ima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dublör -- 1 Şubat 2009; 11:16:00 >
  • ozaydında herşey dahil.

bayraktarda plaka-trafik sigortası-mtv yani hiçbirşey dahil değil (en azından gazete ilanlarında öyle yazıyor), fiyatın üstüne direkt 1000 tl daha ekleyin.

ama en iyisi hangi bayii olursa olsun konuşmak ve satış sözleşmesine net şkilde ekletmek.
  • evet arkadasa katiliyorum benim istanbulda pazarlik yaptigim bayii bayraktardi soyledikleri veya gazetelere verdikleri ilanin ustune en az 1000 ytl daha koyun hatta mtv yi de benden istemisti onlar ozaydinliyi bilmiyorum ama gidip acik ve net konusmak lazim biz ne dersek bos burdan...
  • Arkadaşlar siparişimi ve kaporamı verdim. Anahtar teslimi yani vergisi, sigortası herşeyi ile nakit 23.500 + 350 TL özel plaka= toplam 23.850 ye bitirdik işi. Renk olarak Parlak siyah ve Ana merkezde sadece 1 adet Parlak siyah 1.3 go kalmış. İnşallah bana kısmet olacak. Eğer daha önce bu renk rezerve edildiyse de beyaz veya kırmızı olacak. Salı - çarşamba günü gibi de teslim alıcam kısmetse.
    @absebd, sen 23.850 fiyat almıştın sanırım. Bence elini çabuk tut, bu fiyat çünkü sadece bazı bayiilerin verdikleri fiyatmış ve normal fiyatına kısa zamanda geri dönecekmiş. O da 25 bin civarı, haberin olsun. Ben geçen haftadan sözleştiğim için 23.500'e aldım normalde benim bayiimde de 23.850 TL fiyatı var. (Volcar - Altunizade)
  • dublor hayirli olsun kazasiz belasiz yolculuklar 2 ailesien hosgeldin sende
  • Millet araba alirken ilk baktigi sey fiyattir ve bu arabanin fiyati yuksek olduguna göre ........
  • Neye göre yüksek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: usipka

dublor hayirli olsun kazasiz belasiz yolculuklar 2 ailesien hosgeldin sende

Hoşbulduk. Çok teşekkür ederim. İnşallah hep beraber buradan mazda 2 lerimiz ile ilgili deneyimlerimizi paylaşacağız
  • quote:

Orjinalden alıntı: usipka

bi de arkadaslar nacizane tavsiyem fiyatta anlasirken herseyi sorun mesela bende istanbuldaki bayii ile balikesirde gorunuste en son ayni fiyata dusmuslerdi ama istanbuldaki ne ocak ayinin mtv sini oduyo ne de trafik sigortasini her bayii nin kendine gore davranis tarzi varmis bu konuda sonradan ogrendim onlari da kaporoyu vermeden sorun derim...

usipka, ben de Balıkesirden Aralıkta almıştım, ama mtvden dolayı ocakta teslim aldım, mtvyi onlar ödeyecekti. öyle anlaşmıştık. bugün internet vergi dairesinden baktığıma göre ödenmemiş, süresi de geçti. daha önce de 2 kere telefonla arayıp ödenip ödenmediğini sormuştuk, ödenince haber vereceklerini söylemişlerdi. senin mtv işi ne oldu, hemen ödediler miydi? ona göre gidip konuşalım.
  • Siyah rengi satılmış malesef Metalik gri sipariş ettik. @Usipka sanırım senin araç ile aynı renk. Metalik gri rengi de çok güzel görünüyor. Dış modifiye aksesuarlarını araştırmaya başladım bile Bayilerde çok uçuk rakamlar ama, yurtdışındaki tanıdıkların vasıtası ile getirebiliriz sanırım. Ben aracımı aldıktan sonra bulduğum aksesuarları ve fiyatları paylaşırım. İsteyen olursa toplu halde getirtebiliriz
  • angel bende hatta senin daha once yazdiklarindan oturu ozellikle sormustum odediniz mi diye ben zaten ocakta aldigimdan dolayi odemek zorundaymislar ara bi daha ali beye sor anlayisli tiplere benziyolardi ilgilenirler

dublor uzulmusun siyah olmadigina ama gor bak aldiktan sonra emin ol begeniceksin ben su anda cok memnunum gumus aldigima ve aksesuar konusunda da kesinlikle bende varim ozellikle spoyler ve kolluk ilk onceligim haberlesiriz bende arastiriyorum bayiilerde fiyatlar ucuk derecede tekrar hayirli olsun...
  • oldu mu bu sefer acaba:)

MAZDA 2 İLK YORUMLAR.
  • E bu renkte çok güzelmiş,benim aldığımın aynısı diye mi acaba Bi de metalik gri alanların hepsi istediği rengi bulamadığından almış sanırım benim gibi O zaman en iyi plase mi oluyo bu renk
  • Mecburen metalik griciler diye ayrı başlık bile açabiliriz bu gidişle
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.