Şimdi Ara

Mayıs Ayı Mobese Kazaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Her zaman diyorum bu ülke insanına hız sınırı 30 olan araç ver. Yine ölmeyi başarır. Kavşağa girişlere bakın hayatında ilk defa yol görüyor sanki.

• Geri geri gelen minibüsü ve kocaman minibüsü görmeyip arkadan giren motorsikletlileti kutluyorum. Gerçekten zoru başarmışlar bomboş yolda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ehliyet almak çok kolay demek ki.

• Çoğuna gülmekten katıldım. Bu adamlar nasıl ehliyet almış, nasıl ataba kullanabiliyorlar anlamadım. Hadi bir kaçını dalgınlıkla açıkladık diyelim ama çoğu hiç yoktan olmuş kaza.

Gördüğüm kadarıyla;
    1. Işıklara riayet edilmiyor.
    2.Kavşaklara çok hızlı giriliyor.
    3. Dönüş kurallarına hiç uyulmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torlak Kemal

Çoğuna gülmekten katıldım. Bu adamlar nasıl ehliyet almış, nasıl ataba kullanabiliyorlar anlamadım. Hadi bir kaçını dalgınlıkla açıkladık diyelim ama çoğu hiç yoktan olmuş kaza.

Gördüğüm kadarıyla;
    1. Işıklara riayet edilmiyor.
    2.Kavşaklara çok hızlı giriliyor.
    3. Dönüş kurallarına hiç uyulmuyor.
    Yine genelleme yapmayalım da küçük şehir insanı, şehirlerarası yol görünce kendinden geçiyor. Aksaray-Ankara arası mesela 50 kere yola bağlanma var. Her seferinde sağ şeride kaçıyorum bunlar yola fırlar diye.

Bayramda da zaten kazalar hep bu insanların yer değiştirmesi yüzünden oluyor.
  • Bizim ülkeye hele hele Anadolu şehirlerine kavşak mavsak gereksiz. Koyacaksın trafik ışığı mal gibi beklesinler.

Anadolu şehirlerine gittiğimde özellikle de kavşaklarda 4 5 kat daha dikkatli olmaya çalışırım. Adam 10 sene önce köyde traktör kullanırken gelmis Yozgat'a, tabi ki burnunun doğrusuna gider her yolda

• Sokağa çıkma yasağında polislerin kaza yaptığı ülkeyiz biz, normal böyle kazalar.
    Mayıs Ayı Mobese Kazaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 6 Haziran 2020; 18:28:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaza 1 saniyelik olay yinede büyük konuşmamak lazım.

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Kaza 1 saniyede oluyor da, %90'ı bağıra bağıra ben geliyorum diyor.
  • Bi köye gidip gelelim dedik, 150 km yol yaptım gördüklerimin haddi hesabı yok...

Bu ülkenin trafiği adam olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 6 Haziran 2020; 19:28:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Bi köye gidip gelelim dedik, 150 km yol yaptım gördüklerimin haddi hesabı yok...

Bu ülkenin trafiği adam olmaz.
    Ben Araç içi kamerayı youtube kanalı açarım başıma gelenleri çekerim diye almıştım esas olarak. 10 dakikalık yolda 15 dakikalık olay çıktı. Baktım uğraşılacak gibi değil. Ara sıra European Dash Cam kanallarına atıyorum onlar yayınlıyor.

İyi biliyoruz dediğimiz her şeyde rezaletiz aslında ama tabii ki sorsan en iyisi biziz.
  • 4 yol ağzı durmak yok sağ sol bakmak yok sonra niye kaza oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize kavşak fazla. Hatta araba kullanmak bile fazla. İzledigim kazaların çogunun yaşanması için kullanan adamın kör olması lazım kural ihlalini geçtim.
  • Şu 6. Kazadakiler napıyor la İngiltere’de misiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Komedi. Videonun son saniyelerinde bir seyyar satıcı var, onun ayağına ne oluyor da öyle zıp zıp zıplıyor anlayamadım. Sanki gereğinden fazla bir empati yeteneği var! 😂

K.

• korayesque kullanıcısına yanıt
    Araba kaldırıma vurduğunda bir parça fırlayıp ayağına çarpmış olabilir. Bana öyle gibi geldi.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Ülkede düzgün şoför de yaya da az bulunuyor. Millet göz göre göre kırmızıda geçiyor, elinde telefon araba kullanıyor, potansiyel katil kaynıyor piyasa.

Bu arada Best of dashcam europe izliyordum en iyisi oydu, video gelmiyor epeydir

Var mı tavsiye edeceğin kanal ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 6 Haziran 2020; 21:49:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Ülkede düzgün şoför de yaya da az bulunuyor. Millet göz göre göre kırmızıda geçiyor, elinde telefon araba kullanıyor, potansiyel katil kaynıyor piyasa.

Bu arada Best of dashcam europe izliyordum en iyisi oydu, video gelmiyor epeydir

Var mı tavsiye edeceğin kanal ?
    Valla ben de onu takip ediyordum. Digerleri teliflerden dolayi cok sık kapaniyordu. Bu da 1 yilda 2 video atti galiba en son. Bazi videolarim yayinlandi mesela bu kanalda.

Bu ara pek izlemiyorum ama insana gercekten vizyon katiyor.

• Şu ışıkta geçenleri, araçtan güzelce tatlı dille indirip sakin sakin konuşurken, yüzünün ortasına bir tane patlatacaksın. Sonra bir güzel de döveceksin orada eşek sudan gelen kadar.

Hayır gecenin yarısı bomboş yol olsa, ışıkta geçiyor desek anlayacağım. Kırmızı yandığı halde, gündüz vakti karşıdan araç gelirken neden geçersin yahu.

1.33'deki kazaya bakın. Adam önden geçiyor araca çarpıyor, arkadaki de onu takip ediyor. Yani kırmızı yandığı halde ikisi de geçecek kavşakta beklemeyip. Allah cezanızı veriyor işte böyle ama olan suçsuz günahsız kurallara uyup yolunda giden adamlara oluyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 6 Haziran 2020; 22:7:41 >
  • Trafikte o kadar bencil zekası düşük insan var ki kendi hatami degil onlarin hatasini kollamaktan yoruluyorum 😠

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.