Şimdi Ara

Maxxaudio sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dü ses kartımı güncellemiştim, keşke güncellemez olaydım. Neyse bu güncellemeden sonra Maxxaudio adlı program silindi ve geride yüklenmiyor hiç bir şekilde. Saatlerdir bu sorunu çözmeye çalışıyorum, başına gelipte çözebilen var mı ?

Anakartım; ASUS M5A97, OS; W7 64 bit

• Ek programmy yoksa sistemin kendi programymy hocam yüklenmiyor derken kastynyz ne hatamy veriyor ? konuyu açabilirseniz yardymcy olabilirim belki
  • Ek program değil hocam güncelleme ile birlikte gelmişti önceden. Program Files/Realtek içerisinde oluyordu o bile yok artık.

Oyun, film, müzik modları vardı ses kalitesine oldukça etki eden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Ek program değil hocam güncelleme ile birlikte gelmişti önceden. Program Files/Realtek içerisinde oluyordu o bile yok artık.

Yüklüyorsunuz ama siliniyormu yoksa yüklenirken hatamı veriyor , Ayrı olarak internetten indirmeyi denedinizmi ?
  • Sistem geri yüklemeyi denedin mi kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSasukeXx

quote:

Ek program değil hocam güncelleme ile birlikte gelmişti önceden. Program Files/Realtek içerisinde oluyordu o bile yok artık.

Yüklüyorsunuz ama siliniyormu yoksa yüklenirken hatamı veriyor , Ayrı olarak internetten indirmeyi denedinizmi ?

Ayrı olarak indirmek mümkün değil maalesef. Yüklenirken dll dosyalarının adı geçiyor ama kendisi yok ortada. ASUS G serisi laptoplarda da yaşayanlar olmuş ama sonradan yeni sürücülerle çözmüşler sorunu. En yeni sürücüyü indirdim fakat değişen bir şey yok.

Üstteki arkadaşa cevap olarakta; sistem geri yükleme kapalı maalesef.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xXSasukeXx

quote:

Ayrı olarak indirmek mümkün değil maalesef. Yüklenirken dll dosyalarının adı geçiyor ama kendisi yok ortada. ASUS G serisi laptoplarda da yaşayanlar olmuş ama sonradan yeni sürücülerle çözmüşler sorunu. En yeni sürücüyü indirdim fakat değişen bir şey yok.

Üstteki arkadaşa cevap olarakta; sistem geri yükleme kapalı maalesef.

Anladım aynı sorun asus bilgisayarımda srs premiumun silinmesiyle olmuştu bilgisayarın içinde fabrika ayarlarında bulunmaktaydı ekstra indirememiştim c yi fabrika ayarlarına döndürünce kurulmuş olmuştu fabrika ayarlarına döndürüp(masa üstü ise windows 8 de de mevcut sanırım) sonradan üst üste eklemek yerine sıfırdan yükleseniz sürücüleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realtek driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir çok kez tamamıyla sürücüleri kaldırıp sıfırdan kurulum yaptım ama sonuç değişmedi maalesef. Format atmakta istemiyorum zira 1 TB'a yakın oyun var yüklü Steam'den.
  • quote:

Bir çok kez tamamıyla sürücüleri kaldırıp sıfırdan kurulum yaptım ama sonuç değişmedi maalesef. Format atmakta istemiyorum zira 1 TB'a yakın oyun var yüklü Steam'den.

Aklıma başka çözüm gelmiyor hocam sanırım format atmanız gerekecek d ye yedekleyin oyunların yüklü olduğu steam dosyalarını mümkünse yada harddiskinize atabilirsiniz savelerinize steam clouda yüklerseniz bence formata uygun olabilir ben başka çözüm düşünemedim eğer çözerseniz bana söyleyebilirseniz benzer sorun yaşayanlara ben yada siz tecrübeler ile yardımcı olabilirsiniz
  • Oyunlarım zaten tamamı D'de fakat malum C'ye de kurduğu şeyler var. En iyisi Windows 10'a yükseltme yapıp denemek olacak gibi, rezerve etmeme rağmen nedense o da inmedi bir türlü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.