Bildirim
Maxxaudio sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ek programmy yoksa sistemin kendi programymy hocam yüklenmiyor derken kastynyz ne hatamy veriyor ? konuyu açabilirseniz yardymcy olabilirim belki -
Ek program değil hocam güncelleme ile birlikte gelmişti önceden. Program Files/Realtek içerisinde oluyordu o bile yok artık.
Oyun, film, müzik modları vardı ses kalitesine oldukça etki eden. -
quote:
Orijinalden alıntı: Assassin2016
Ek program değil hocam güncelleme ile birlikte gelmişti önceden. Program Files/Realtek içerisinde oluyordu o bile yok artık.
Oyun, film, müzik modları vardı ses kalitesine oldukça etki eden.
Yüklüyorsunuz ama siliniyormu yoksa yüklenirken hatamı veriyor , Ayrı olarak internetten indirmeyi denedinizmi ? -
Sistem geri yüklemeyi denedin mi kardeşim? -
quote:
Orijinalden alıntı: xXSasukeXx
quote:
Yüklüyorsunuz ama siliniyormu yoksa yüklenirken hatamı veriyor , Ayrı olarak internetten indirmeyi denedinizmi ?
Ayrı olarak indirmek mümkün değil maalesef. Yüklenirken dll dosyalarının adı geçiyor ama kendisi yok ortada. ASUS G serisi laptoplarda da yaşayanlar olmuş ama sonradan yeni sürücülerle çözmüşler sorunu. En yeni sürücüyü indirdim fakat değişen bir şey yok.
Üstteki arkadaşa cevap olarakta; sistem geri yükleme kapalı maalesef.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: xXSasukeXx
quote:
Yüklüyorsunuz ama siliniyormu yoksa yüklenirken hatamı veriyor , Ayrı olarak internetten indirmeyi denedinizmi ?
Ayrı olarak indirmek mümkün değil maalesef. Yüklenirken dll dosyalarının adı geçiyor ama kendisi yok ortada. ASUS G serisi laptoplarda da yaşayanlar olmuş ama sonradan yeni sürücülerle çözmüşler sorunu. En yeni sürücüyü indirdim fakat değişen bir şey yok.
Üstteki arkadaşa cevap olarakta; sistem geri yükleme kapalı maalesef.
Anladım aynı sorun asus bilgisayarımda srs premiumun silinmesiyle olmuştu bilgisayarın içinde fabrika ayarlarında bulunmaktaydı ekstra indirememiştim c yi fabrika ayarlarına döndürünce kurulmuş olmuştu fabrika ayarlarına döndürüp(masa üstü ise windows 8 de de mevcut sanırım) sonradan üst üste eklemek yerine sıfırdan yükleseniz sürücüleri
-
Bir çok kez tamamıyla sürücüleri kaldırıp sıfırdan kurulum yaptım ama sonuç değişmedi maalesef. Format atmakta istemiyorum zira 1 TB'a yakın oyun var yüklü Steam'den. -
quote:
Bir çok kez tamamıyla sürücüleri kaldırıp sıfırdan kurulum yaptım ama sonuç değişmedi maalesef. Format atmakta istemiyorum zira 1 TB'a yakın oyun var yüklü Steam'den.
Aklıma başka çözüm gelmiyor hocam sanırım format atmanız gerekecek d ye yedekleyin oyunların yüklü olduğu steam dosyalarını mümkünse yada harddiskinize atabilirsiniz savelerinize steam clouda yüklerseniz bence formata uygun olabilir ben başka çözüm düşünemedim eğer çözerseniz bana söyleyebilirseniz benzer sorun yaşayanlara ben yada siz tecrübeler ile yardımcı olabilirsiniz -
Oyunlarım zaten tamamı D'de fakat malum C'ye de kurduğu şeyler var. En iyisi Windows 10'a yükseltme yapıp denemek olacak gibi, rezerve etmeme rağmen nedense o da inmedi bir türlü.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- no bootable device insert boot disk and press any key
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- mouse sol tık çalışmıyor
- cmd açılıp kapanıyor
- oc ne demek
- bağlantı sıfırlandı hatası
- telefon şarj olmuyor
- ekran kartı resetleme
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- mavi ekran hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X