seagate samsung ve maxtor üçünüde kullandım üçündende memnunum maxtor ewt ses çıkarıyo ama abartıldığı kadarda deil benim kasa kapakları sürekli açık durmasına rağmen hiç de rahatsız edecek bi ses duymadım. ama şuanda seagate ler 5 yıl garantili ben olsam seagate alırdım. samsung 3 maxtor 2 yıl.
quote:
Orjinalden alıntı: RisinGson
ööle sesli ki fanların sesini bastırır ama bir o kadar da kalitelidir hepsini kullandıım için biliyorum kolay bad sector oluşmaz karar verceksin ses mi performans mı
1-Uçak gibi ötüryor artık fıttırma derecesine geldim. 2-Voltaj düşüklüğü yüzünden bilgisayarım yeniden başladı ve scandisk yaptı. Scandiskin sonucunda 13 mb bad sector oluştuğunu gördüm. Voltaj düşüklüğünden bile bad sector oluşuyor. Yani asla maxtor alma.
maxtordan memnun olmayan çok arkadaş var.ama bu demek değildirki maxtor kötüdür.şu durumda bir değerlendirme yaparsan seagateden başkası hikaye adamlar 5 yıl garantiyi basmışlar.ki ben bu gün sipariş verdim uzun araştırmalarım sonunda.ayrıca şu an kullandığım diskde seagate çok memnunum.hatta şöyle söyleyebilirim ben xp kullanıyorum ve arka planda bir sürü program çalışmakta.128 mb rame sahibim ve sistemin kullandığı ram en az 230 240mb kalan kısmı sürekli hddden kullanmakta.evet insana sıkıntı veriyor hız bakımından ama son 1.5 yıldır yaptığım her işlemde doğal olarak hddden çalışıyor ve hala sapasağlam.diyeceğim her hdd bu kadar dayanıklı olamaz zannetmiyorum ve kimse hddsini bukadar zorlamamıştır.bu yüzden kesinlikle ve kesinlikle SEAGATE derim başkada birşey demem.