Şimdi Ara

maxtor hdd nasıldır????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar maxtor hdd için söyleyebileceğiniz ne war ben samsung almak istiom fakat bana cok acil hd lazım o yüzden maxtor teklifi yaptılar bana ama ben pek emin değilim . sizce maxtor nasıldır?

• maxtor samsung western digital bunlar birbirlerine yakın markalar
  • almaaaa
  • şimdi bumlar biribirine yakın mı yoksa tamamen bibirinden farklı mı maxtorun ne gibi bi özelliği war ki alyım veya almayayım
  • SAKINNN MAXTORRR ALMA
    KORUMASI BİLE YOK
    SEAGETE YADA SAMSUNG AL
    AMA SAKIN MAXTOR ALMA!!!

iT's MAXTor
  • aslinda Maxtor iyi bi markadir. Bir sorun yasayacagini sanmiyorum ancak, daha az sesli ve sorunsuz olarak Seagate ve Samsung u tavsiye ederim ama cok acil bu var bitek dersen al gitsin, basin agrimaz.
  • Maxtordan uzak durmaya bak. sorun yaşayan çok insan var. seagate veya samsung al rahat et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD HDD Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    A101 Wd Marka HDD
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • böylece coğunluğa uyarak maxtor alma kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: carlito83

Maxtordan uzak durmaya bak. sorun yaşayan çok insan var. seagate veya samsung al rahat et.

• quote:

Orjinalden alıntı: onurtanyeri

SAKINNN MAXTORRR ALMA
    KORUMASI BİLE YOK
    SEAGETE YADA SAMSUNG AL
    AMA SAKIN MAXTOR ALMA!!!

iT's MAXTor

hocam bilmeden nası konuşuyosunuz anlam veremiyorm,,, ben mator da seagate de samsung da ibm de westrn digital de kullandım,,, şunu gönül rahatlııyla söleyebilirim maxtor çok hızlı diskler yapan firmadır... anti shock u olmamasını bırakın ilk kullanan firmalrdan biridir.. burst speed de çok iidir(misal pata disklerde u ata 133 u destekleyen tek firmadır bunu yapmasındaki amac burst speed de 110mb/sn ye kadar cıkan hızıdır)... eet 4 senedir maxtor diamond max plus 9 kullanıyorm ve çok memnunum dier disklere gore tek handikapı biras tıkırtılı çalışmasıdır.... eğer hız istiyorsan maxtoru rahatlıkla tercih edebilirsin. ama sessizlikte seagate ve samsung tercihlerinden biri olmalı.... saygılar...

• mace kardeş seni bilmem ama bence maxtor iyi deil ozelikle su piyasadaki 40 ve 80GB olanlar ... geresi yalan
    ama 90cm den dusupde bozulan hdd nin adıda MAXTOR
  • ben ce en seagate al maxtor alma
    ben sürekli seagate kullandım hiç sorun yaşamadım
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

mace kardeş seni bilmem ama bence maxtor iyi deil ozelikle su piyasadaki 40 ve 80GB olanlar ... geresi yalan

hocam 90 cm den betona düşüp de bozulmicak bana bi hdd söle,,, notbook disklerinin bile limitleri 1 m de iken sen bana 90 cm den düşüp bozuldu diorsun,,,bence bozulmaması anormal bi durum olurdu.... ama yine tekrarlıyorm piyasada samsungun adı sanı yokken maxtor vardı bunu unutmamak gerekir, tam 8 yaşından beri bilgisayarlarla haşır neşir olan birisiyim deneyimlerim bana şunu göstermiştir sessizlik ve dzyanıklılıkta seagate, ama hız istiyorsan maxtor tercih etmelisin.... yorumlarımı sata lar için ne yazıkki yapamıyorm ama 2mb önbellekli 80 gb diamond max plus 9 diskimden inanılmaz memnunum, arkadaşımın seagate 8mb onbellikli diskinden yaptıım sisoft disk testinde kesinlikle ii çıkmıştır ve benzer özellikleri olan bu iki makinada benim bilgisayar daha hızlı açılmaktadır(bilindii üzere bi bilgisayarın açılış zamanı miktarındaki en önemli etken disk performansıdır....).... umarım açıklayıcı olmutur... saygılar...

• maxtorun dezavantajı işçiliğinin ve malzeme kalitesinin okadar iyi olmaması zaman le ses artmakta
  • quote:

Orjinalden alıntı: mace

quote:

mace kardeş seni bilmem ama bence maxtor iyi deil ozelikle su piyasadaki 40 ve 80GB olanlar ... geresi yalan

hocam 90 cm den betona düşüp de bozulmicak bana bi hdd söle,,, notbook disklerinin bile limitleri 1 m de iken sen bana 90 cm den düşüp bozuldu diorsun,,,bence bozulmaması anormal bi durum olurdu.... ama yine tekrarlıyorm piyasada samsungun adı sanı yokken maxtor vardı bunu unutmamak gerekir, tam 8 yaşından beri bilgisayarlarla haşır neşir olan birisiyim deneyimlerim bana şunu göstermiştir sessizlik ve dzyanıklılıkta seagate, ama hız istiyorsan maxtor tercih etmelisin.... yorumlarımı sata lar için ne yazıkki yapamıyorm ama 2mb önbellekli 80 gb diamond max plus 9 diskimden inanılmaz memnunum, arkadaşımın seagate 8mb onbellikli diskinden yaptıım sisoft disk testinde kesinlikle ii çıkmıştır ve benzer özellikleri olan bu iki makinada benim bilgisayar daha hızlı açılmaktadır(bilindii üzere bi bilgisayarın açılış zamanı miktarındaki en önemli etken disk performansıdır....).... umarım açıklayıcı olmutur... saygılar...

90cm yerden betona cakılmadı yumusak bir sekillde dustu hemde boşetlerle sarılıydıı neyse.... senin deneyimine sozum yok arkdaşım... herkezin kendine gore deneyimleri vardır ve saygı duyom
    Arkadaşım Seagate i yere dusurde ve sonra gozumun onunde HDDeyle top oynadı tekmeledi.... ve sonra eve gittigimizde HDD hiç bir sorun yoktu(tabii istisnalar kaideyi bozmaz:D) neyse bu konu uzar bence hangisi sana yakınsa git onu al derim :D
    ........... saygılarımla

• samsung
  • ööle sesli ki fanların sesini bastırır ama bir o kadar da kalitelidir hepsini kullandıım için biliyorum kolay bad sector oluşmaz karar verceksin ses mi performans mı
  • walla arkadaşım maxtor kullanan birisi olarak kesinlikle alma derim ben de yeni alıcam ama maxtordan 5 metre uzak dururum bundan sonra kesinlikle daha alalı 1,5 seneyi yeni geçti bad sector çıktı garantiye gönderdim adamlar garanti süresi 1 yıl dediler kapsam dışı bıraktılar
    bundan sonra maxtor uzak dursun
  • segate al maxtor fln hikaye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.