sık kullanılanlar barındaki bi linke mause un orta tuşu ile basıp arka planda açmasını sağlayabilirmiyiz? normal tıklayınca şimdiki sekmede açmasına ayarladım. orta tıkla da arka planda açmasını istiyorum...
Yeni versiyon Maxt ile bâzı eklentiler düzgün çalışmıyor. Mesela 'Speed Dial', kullanan arkadaşlar sizde de oldu mu bu sorun? Herkes de varsa eski versiyonu yüklemeyi düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
Yeni versiyon Maxt ile bâzı eklentiler düzgün çalışmıyor. Mesela 'Speed Dial', kullanan arkadaşlar sizde de oldu mu bu sorun? Herkes de varsa eski versiyonu yüklemeyi düşünüyorum.
Alıntıları Göster
Paylaşım için teşekkürler. Güzel bir programa benziyor deniyorum şuanda.
quote:
Orijinalden alıntı: visualize
Paylasım için teşekkürler, önceden denemiştim hosuma gitmemişti simdi forumdaki performansını beğendim yalnız bir problemim var söyle ki
Yeni sekmede aç dediğimde açılan pencereye gidiyor, ie7 de böyle degil birtek bu problem hosuma gitmedi düzeltebiliyormuyuz ?
teşekkürler görsel i hoşuma gitti indiriyorum inş hızlıdır teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: DH.Ready
teşekkürler görsel i hoşuma gitti indiriyorum inş hızlıdır teşekkürler
Alıntıları Göster
Kullananlar genel olarka memnun mu acaba? Safari mi yoksa bu mu daha iyi?
quote:
Orijinalden alıntı: EneRGy.
Kullananlar genel olarka memnun mu acaba? Safari mi yoksa bu mu daha iyi?
Alıntıları Göster
Güzel kullanışlı bi browser.. Denemeye değer
quote:
Orijinalden alıntı: tuğra_
Güzel kullanışlı bi browser.. Denemeye değer
Alıntıları Göster
arkadaşlar bunun desteklediği bi toolbar varmı google toolbar mesela
quote:
Orijinalden alıntı: swirl
arkadaşlar bunun desteklediği bi toolbar varmı google toolbar mesela
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bu programda ana sayfa olarak maxthon un ana sayfası çıkıyo nasıl değiştiricez bunu
quote:
Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader
Arkadaşlar bu programda ana sayfa olarak maxthon un ana sayfası çıkıyo nasıl değiştiricez bunu
Alıntıları Göster
maxthon ayar merkezi/genel 'den ayarlıycaksın.
Denedim Cok Güzel
Buna Yama Atabilirmiyiz Farklı Sekillerde ?
quote:
Orijinalden alıntı: Eren
Denedim Cok Güzel
quote:
Orjinalden alıntı: [eReN]
Denedim Cok Güzel
evet.biraz kurcalarsan bulabilirsin.
quote:
Paylasım için teşekkürler, önceden denemiştim hosuma gitmemişti simdi forumdaki performansını beğendim yalnız bir problemim var söyle ki
Yeni sekmede aç dediğimde açılan pencereye gidiyor, ie7 de böyle degil birtek bu problem hosuma gitmedi düzeltebiliyormuyuz ?
Kendimce Swf Yükleme testi yaptım... Kral oyun'da süper sonuç alıyorum...
quote: