Arkadaşlar IE7 güvenli değil çok adware falan giriyo gibi nedenlerle eleştiriliyo peki maxthon da durum nasıl?Yani ie tabanlı deyince insan biraz tereddüt ediyo
firefox daha kullanışlı bence...
arakdaslar ben programı kurunca uyarı verdi ksapersky 6,0 var onla cakısıyor dedi
Internet gezgininin dilleri duzgun gostermesi icin ne yapmaliki Maxthon da düzgün gösterebilsin???
maxton u myie2 den beri kullanıyorum ama bence son sürümü biraz kusurlu alışamadım. ben halen tüm işlemlerimi 1.2 classic versiyonda yapıyorum ve bence tüm tarayıcılardan iyi herkese tavsiye ederim.
Lancelot_Real: Bu durum Maxthonla igili değil. PC ye çince dil pakatini yüklemen lazım.
musty®: ben KIS 6. ve 7 ile devamlı kullandım bir hata vermedi. Siz KIS ın ayarlarında veya kurarken bir seçeneğinde değişiklik yapmış olmalısınız. KIS ın seçenekler kısmına bir bakın.
*metin* : Herkesin bir tercihi olabilir. Firefox başlı başına bir IE motoru. Maxthon ise microsoftun IE tabaının kullanan bir program
ok1907 : Maxthonda hem adwareler hemde popup pencereleri kapatabiliniyor. Ama takdir edersiniz ki adwareler boş durumuyor yenileri oldukça tabii ki Maxthon tanımayabiliyor. Ben Maxthon + KIS kullanıyorum çok memnunum
Levcho: elimde hazir 2000 sp4 olmadigindan deneyemiyorum. lakin indirdigin dosyada bir sorun var sanirim. Ayrica onemli birsey belirteyim: maxthonu baska bir isletim sistemi kurulu olan bir bilgisayara kurup sonra 2000 sp4 e kopyalayabilirsin.
**hatta bu ozelligi sayesinde maxthon usb de tasinabilir bir tarayici
Bu paketleri neden yüklemek istiyorsunuz ki? Bende de bu karekterler çıktığı zaman "Çince dil paketini" yükleyeyim mi" diye bir ikaz çıkıyor. Bende yok diyorum. Yüklesem Çince ile ne işim olacak ki? Haa belki yüklesem Çince karekterleri göreceğim. Odan sonra Maxthonun cevri seçeneği ile Çinceyi İngilizceye çevireceğim.
quote:
Orjinalden alıntı: Toros1 Bu paketleri neden yüklemek istiyorsunuz ki? Bende de bu karekterler çıktığı zaman "Çince dil paketini" yükleyeyim mi" diye bir ikaz çıkıyor. Bende yok diyorum. Yüklesem Çince ile ne işim olacak ki? Haa belki yüklesem Çince karekterleri göreceğim. Odan sonra Maxthonun cevri seçeneği ile Çinceyi İngilizceye çevireceğim.
Aynen asil sinir oldugum hadise opera ve firefox ta bu karekterlerin duzgun cikip maxthonda (yada ie de) duzgun cikmamasi. Dil paketlerini indirip kurmak çok isime gelir, bu sayede eksik gedik olmadigini bilirim, ama her nasilsa senin soyledigin menu disinda netten indirebilecegim dil paketleri bulamadim. Eger bulursam windows guncellemeleri arasina ekler, her bilgisayari kurdugumda onlarida muhakkak kurmus olurdum (tabi otomatik olarak)
AutoXP konusunu yazan soulcubee arkadasa da sordum, ses cikmadi. Epeydir bu sorunu unutmustum (bir vesile ile mail programi sitesine gecen gun girdigimde yine hatirladim), artik maxthon kullandigima gore birde maxthonculara sorayim dedim. Sanirim bilen yok.
Fan club'ını kuralım bunun yahu
quote:
Orjinalden alıntı: CoOlRaPpErBoY
Fan club'ını kuralım bunun yahu
Bencede
Benim Maxt artık reklamları otomatik engellemiyor, sizde de var mı bu durum?
Bazı reklamları kaçırıyor malesef.Güncelleme yaptıktan sonra oldu bu.
hangi sitelerde reklam kaçırıyor..
bende bir test edeyim..
DH de kaçırıyor mesela.Bu ayar menülerinin olduğu kısmın hemen altı.
Son güncellemelerle bazı eksiklikleride beraberinde getiryor galiba
sık kullanılanlar barındaki bi linke mause un orta tuşu ile basıp arka planda açmasını sağlayabilirmiyiz? normal tıklayınca şimdiki sekmede açmasına ayarladım. orta tıkla da arka planda açmasını istiyorum...