Şimdi Ara

Maxthon - Web Tarayıcı / Web Browser (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
15.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://rapidshare-search-engine.com/index-s_submit=Search&sformval=1&s_type=0&what=1&s=ray+charles&start=0.html

bu linki tıkladığımda sayfanın yarısı aşağıda kalıyor gözükmüyor sağ yandaki çubuk yukarı çıkıp sayfanın tamamını göstermiyor

kısaca sayfanın tamamını maxthonun içinde göstermiyor

• evet bu sayfanın tamamını göstermesi için maxthon kulanıcısı olarak ne yapmak gerekiyor
  • Forumdaki tavsiyeleri dikkate alarak indirip denedim ama bi mozilla ve firefox kadar iyi olmadığını söyleyebilirim
    Yada ben kullanamadım diye beğenmemiş olabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tai Lung

Forumdaki tavsiyeleri dikkate alarak indirip denedim ama bi mozilla ve firefox kadar iyi olmadığını söyleyebilirim
    Yada ben kullanamadım diye beğenmemiş olabilirim

imzamdaki topic e hazır kurulmuş halini ekledim. kamera, web grupları, notlar, sihirli form kısayollarını falan üste almıştım. bi dener misin?
  • Bende katılmak isterim.
  • Google chrome dan maxthon a geçtim süpermiş bu daha önce nasıl farketmedim acaba :S
  • maxthon hiç chrome mu aratmıyacaga benziyor
  • --çoktan mezarından kaldırıldı-- hort.
    Madem hortladı bir de ben bi soru sorayım ya ben geçmişi silemiyorum tamam siliniyorda girdiğim yerler yazdığım yazılar görünüyor nasıl silicem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brightlord

--çoktan mezarından kaldırıldı-- hort.
    Madem hortladı bir de ben bi soru sorayım ya ben geçmişi silemiyorum tamam siliniyorda girdiğim yerler yazdığım yazılar görünüyor nasıl silicem?

Hocam sağ üstteki araçlar çubuğunda fırça simgesi var. Aşağı ok simgesine tıklayınca da görebilirsin. "Tarama verisini temizle" diye. Oradan istediklerini işaretleyip silebilirsin.

Ayrıca en son sürüm kullanmıyorsan buradan indirip kurmanı öneririm. Harika olmuş:http://dl.maxthon.com/mx4/mx4.4.3.3000.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanavshar -- 10 Aralık 2014; 5:49:06 >

• PC yi formatlayacağım. Ancak favori web sayfalarımı nasıl kaydedebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

PC yi formatlayacağım. Ancak favori web sayfalarımı nasıl kaydedebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim...

Maxthon hesabı oluşturun ve sık kullanılanlarınız (favori web sayfalarınız), hızlı erişim kutucuklarınız, kayıtlı oto-doldurma verileriniz, adres çubuğunuz, temanız, indirilen dosyalarınız, notlarınız, ayarlarınız ve uzantılarınız eşitlensin (:

Maxthon pasaport hesabı oluşturmak için sağ üstteki seçenekler menüsüne tıklayın (üç çizgi), en üstteki oturum açma düğmesine tıklayın ve yeni hesap oluşturmayı seçin. Hesabınızı oluşturduktan sonra saydığım bütün verileriniz otomatik olarak eşitlenecektir.

Format sonrası Maxthon yükleyip Maxthon pasaportunuzla giriş yaptığınız an bütün verileriniz anında tarayıcınıza geri yüklenir.

Maxthon'u resmî sitesinden indirmeniz önemle tavsiye edilir:http://tr.maxthon.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanavshar -- 17 Şubat 2015; 17:07:14 >

• Maxthon'da vine videoları oynamıyor. (twitter'daki vine videoları da aynı şekilde oynamıyor) Adobeflash player tekrar yüklemeye çalıştığımda ''Not: Adobe Flash Player yüklü ancak devre dışı. Daha fazla bilgi için burayı tıklatın.
    https://get.adobe.com/flashplayer/modal/?content=flashChromeInstalled&loc=tr&fakeajax '' mesajı çıkıyor.

Sorun nedir sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

Maxthon'da vine videoları oynamıyor. (twitter'daki vine videoları da aynı şekilde oynamıyor) Adobeflash player tekrar yüklemeye çalıştığımda ''Not: Adobe Flash Player yüklü ancak devre dışı. Daha fazla bilgi için burayı tıklatın.
    https://get.adobe.com/flashplayer/modal/?content=flashChromeInstalled&loc=tr&fakeajax '' mesajı çıkıyor.

Sorun nedir sizce

Merhaba (:

Öncelikle Maxthon hesabınızla oturum açtığınızdan ve verilerinizin buluta eşitlendiğinden emin olun. Çünkü temiz kurulum yapacağız. Seçenekler menüsüne tıklayın (sağ üstteki 3 çizgi), en üstte kullanıcı adı ve profil fotoğrafının olduğu çerçevenin sağındaki yeşil bulut simgesine tıklayın. Açılan listedeki tüm seçeneklerin etkinleştirilmiş olduğundan emin olun ve "Tümünü eşitle" komutunu gerçekleştirip tarayıcıyı kapatın.

Bilgisayarınızda Program ekle/kaldır denetiminden Maxthon Bulut Tarayıcı'ya tıklayın. Açılan kaldırma penceresindeki "Tüm kullanıcı verileri silinsin" kutucuğunu işaretleyin ve kaldırma işlemine devam edin.

http://tr.maxthon.com adresinden Maxthon Bulut Tarayıcı'yı indirin ve kurun. 4.4.4.3000 sürümü kurulacaktır.
    Kurulum tamamlandıktan sonra Maxthon Pasaportunuzla giriş yapın ve verilerinizin eşitlenmesini bekleyin. Artık tarayıcınızı sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

Sorununuzun devam etmesi durumunda bana bildirmekten lütfen çekinmeyin (:

İyi günler.

• Arkadaşlar bu tarayıcının İnternet sayfalarını ingilizceden Türkçeye çevirme özelliği varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.H.R.17

Arkadaşlar bu tarayıcının İnternet sayfalarını ingilizceden Türkçeye çevirme özelliği varmı ?

Tabi ki var (:

Sağ üstteki araç çubuğundan "Çevir" aracına tıklayarak isterseniz tüm sayfayı, isterseniz sadece seçtiğiniz metni çevirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanavshar

quote:

Arkadaşlar bu tarayıcının İnternet sayfalarını ingilizceden Türkçeye çevirme özelliği varmı ?

Tabi ki var (:

Sağ üstteki araç çubuğundan "Çevir" aracına tıklayarak isterseniz tüm sayfayı, isterseniz sadece seçtiğiniz metni çevirebilirsiniz.

Çevir aracı ne oluyor bulamadım, bilgisayara bakarken bize göre sağ değilmi (gerçi her türlü baktım).
    Bir eklenti indirdim D mavi omu acaba.
  • quote:

quote:

quote:

Tabi ki var (:

Çevir aracı ne oluyor bulamadım, bilgisayara bakarken bize göre sağ değilmi (gerçi her türlü baktım).

Ayrı eklentiye gerek yok hocam. O indirdiğin eklentiyi sil. Boşuna yük olmasın tarayıcıya. Kendi özelliği var zaten Maxthon'un.

İster tüm sayfayı çevir, ister seçili metni. Şurada "Çeviri" aracı:

Maxthon - Web Tarayıcı / Web Browser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanavshar -- 30 Mart 2015; 1:21:49 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi ki var (:

Ayrı eklentiye gerek yok hocam. O indirdiğin eklentiyi sil. Boşuna yük olmasın tarayıcıya. Kendi özelliği var zaten Maxthon'un.

Dün buldum ama o eklentiyi nasıl sileceğim.:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi ki var (:

Sağ üstteki seçenek menüsüne tıkla (yatay üç çizgi), en altta "Uzantılar" yazıyor. Ona tıkla. Açılan sayfada 3. parti her uzantı(-eklenti-nin adı Maxthon'da -uzantı-) için "Ayrıntılar" ve "Sil" düğmesi bulunur. "Sil" düğmesine tıkla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi ki var (:

Sağ üstteki seçenek menüsüne tıkla (yatay üç çizgi), en altta "Uzantılar" yazıyor. Ona tıkla. Açılan sayfada 3. parti her uzantı(-eklenti-nin adı Maxthon'da -uzantı-) için "Ayrıntılar" ve "Sil" düğmesi bulunur. "Sil" düğmesine tıkla.

Sağol oldu.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.